myshen82 01.10.03, 15:43 Ja uwielbiam, Herbal Essences, ale chce zmienic. Czekam na wasze typy, moze cos poradzicie (mam troche przesuszone wlosy) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: NAJLEPSZY SZAMPON JAKI MIALYSCIE 01.10.03, 16:01 Też lubię HE :) Ale za najlepszy uważam szampon Wella z serii Professional. Niestety ma wadę - cena. Szamponik kosztuje ok. 40zł i pomimo tego, ze wystarcza na 2-3 miesiące, jest wg troszkę za drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleuve Re: NAJLEPSZY SZAMPON JAKI MIALYSCIE IP: *.tkdami.net / *.19.tkdami.net 01.10.03, 16:22 Hm... ja uwazam, ze najlepszym szamponem byl Ultra Doux brzoskwiniowy dla dzieci:P Slicznie pachnial, wlosy po nim byly meciutkie i swieze, nie byl bardzo drogi, ale niestety... Serie Ultra Doux wycofali z produkcji :( Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: NAJLEPSZY SZAMPON JAKI MIALYSCIE 01.10.03, 16:27 wlasnie! moim ulubionym byl ten z arbuzem - jak on pachnial!!! szkoda, szkoda ze go juz nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: NAJLEPSZY SZAMPON JAKI MIALYSCIE IP: *.crowley.pl 01.10.03, 16:34 Gość portalu: fleuve napisał(a): > Hm... ja uwazam, ze najlepszym szamponem byl Ultra Doux brzoskwiniowy dla > dzieci:P Slicznie pachnial, wlosy po nim byly meciutkie i swieze, nie byl > bardzo drogi, ale niestety... Serie Ultra Doux wycofali z produkcji :( Aaaa! A ja tak go szukałam! To był najlepszy szampon, zachwalałam go tu kiedyś :( Buuu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: NAJLEPSZY SZAMPON JAKI MIALYSCIE IP: 62.233.139.* 01.10.03, 16:40 HE zdecydowanie!! landrynkowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleuve Re: NAJLEPSZY SZAMPON JAKI MIALYSCIE IP: *.tkdami.net / *.19.tkdami.net 01.10.03, 16:41 Eh... ja tez jestem ty famtem zrozpaczona! Jestem pewna, ze ta seria ma wieksza rzesze fanow i gdyby od nowa wpuscili go na tasme produkcyjna, to na pewno by na tym nie stracili =[ Odpowiedz Link Zgłoś
annamaria0 Re: NAJLEPSZY SZAMPON JAKI MIALYSCIE 01.10.03, 16:56 Fluance Lancome. Odpowiedz Link Zgłoś
mag26nov Re: NAJLEPSZY SZAMPON JAKI MIALYSCIE 01.10.03, 18:36 teraz uzywam Dove i mam bardzo pozytywna opinie o nim.wczesniej tez byl herbal essences(różowy) ale sie znudzil;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: NAJLEPSZY SZAMPON JAKI MIALYSCIE IP: *.chello.pl 01.10.03, 17:42 Najlepszy dla mnie okazal sie szampon Wild Berry z serii Back to Basic Welli. Kosztuje sporo-32 zl, ale butelka jest pokazna. Oprocz tego,ze szampon ten rewelacyjnie pachnie i mycie nim glowy to prawdziwa rozkosz,w widoczny sposob zwieksza objetosc wlosow. Obecnie mam szmpon Avonu- Advance Techniqes zwiekszajacy objetosc wlosow. Tez jest dosyc przyjemny, ale ten Welli jednak lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
delie Re: NAJLEPSZY SZAMPON JAKI MIALYSCIE-do Lenki 01.10.03, 17:50 Gość portalu: Lenka napisał(a): > Najlepszy dla mnie okazal sie szampon Wild Berry z serii Back to Basic Welli. > Kosztuje sporo-32 zl, ale butelka jest pokazna. > Oprocz tego,ze szampon ten rewelacyjnie pachnie i mycie nim glowy to prawdziwa > rozkosz,w widoczny sposob zwieksza objetosc wlosow. > Obecnie mam szmpon Avonu- Advance Techniqes zwiekszajacy objetosc wlosow. > Tez jest dosyc przyjemny, ale ten Welli jednak lepszy. A czy ten szampon Wild Berry można kupić tylko w salonach fryzjerskich? I do jakich on jest włosów? Co do Advance Techniques, to też uważam, że są niezłe, chociaż za Avonem nie przepadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merces Re: NAJLEPSZY SZAMPON JAKI MIALYSCIE-do Lenki IP: 2.4.STABLE* / *.prw.pl 02.10.03, 10:48 Dla mnie najlepszy, najukochańszy i najlepiej mi robiący:)był - o zgrozo wycofany właśnie ze spzedaży szampon Yves Rocher - Bio Cure dla włosów delikatnych , zwiększający objętość. Włosy mam bardzo problematyczne - nie za dużo:, wiotkie, a on naprawdę działał super. Wlosow duzo więcej (takie wrażenie), błyszczące, dobrze się układały. Miał jakis wyciąg z migdałow. Bardzo , bardzo mi brakuje tego szamponu. Zupełnie przypadkowo go odkryłam, jakbym wiedziała, że go wycofają, to bym kupiła zapas na lata. Mają niby wprowadzić jakieś nowe (we Wrocławiu jeszcze nie ma), ale jak znam życie, to pewnie juz nie będzie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: NAJLEPSZY SZAMPON JAKI MIALYSCIE-do Lenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 10:53 a ja najbardziej zadowolony jestem z szamponu ekinos przecilupiezowego.jest the best-skuteczniejszy od nizoralu a w sumie lagodniejszy.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta najlepszy bambino IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 02.10.03, 11:32 ten zółty z kaczuszką chyba, dla dzieci. wspaniały produkt, stary jak świat, ale najlepszy. wlosy po nim mam miękkie i blyszczące, super sie rozczesują. żaden inny nie byl tak dobry dla moich wlosow. Odpowiedz Link Zgłoś