Dodaj do ulubionych

dobry krem pod oczy dla 28-latki

IP: www.BLOK* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 11:02
znacie jakis? mam widoczne pierwsze zmarszczki pod oczami, niezbyt glebokie,
ale z bliska widoczne. Moja wiedza ogranicza sie do kremow dla pan po 50 roku
zycia, bo takie sa glownie reklamowane, no ale one sa za mocne dla mnie...
Stosuje teraz Eris Forte +25 pod oczy, ale nie widze poprawy.
Obserwuj wątek
    • Gość: lola Re: dobry krem pod oczy dla 28-latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 11:55
      Szczerze mówiac ja takze nie zauwazam spektakularnych efektów a uzywałąm juz
      rózne, z tym ze w wieku 31 lat nie mam wielkich zmarszczek, raczej widoczne
      tylko z bardzo bliska.Ostatnio przetestowałam próbke z YR z pro retinolem,
      jego duzy plus to mieniace sie rózowawo drobinki które odbijają swiatło.
      Podoba mi sie to. A kremy chyba maja na celu zapobieganiu dalszej degradacji
      skóry niz naprawe juz istniejacych zmarszczek.
      • Gość: ... Re: dobry krem pod oczy dla 28-latki IP: *.tnt40.mia5.da.uu.net 02.10.03, 16:52
        na dzien krem z filtrami ten sam co do twarzy, najlepiej bezzapachowy, na noc
        moze byc ten sam co do twarzy, nie bac sie silnych kremow one wcale takie
        silne nie sa,
    • Gość: dixi Re: dobry krem pod oczy dla 28-latki IP: *.net / 192.168.9.* 02.10.03, 18:52
      wczoraj wrzuciłam wątek o nowej serii Dax Cosmetix, w której jest też krem pod
      oczy
      www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=211&w=8277025
      kremik pod occzy jest świetny - podobnie jak inne, które właśnie testuję;
      wchłaniają się szybko, skóra jest po nich taka miła w dotyku, mięciutka i
      aksamitna - efekty p-zmarszczkowe też obiecują, zobaczymy; w każdym razie
      polecam;
    • Gość: justy Re: dobry krem pod oczy dla 28-latki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 22:57
      np. neutrogena z miedzią (+ na to pewnie krem nawilżający, bo neutrogena słabo
      nawilża), może być RetiC vichy (nie bój się taz. "silniejszych" składników")
      + okulary przeciwsłoneczne
    • Gość: samanta Re: dobry krem pod oczy dla 28-latki IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 04.10.03, 07:23
      jak zaczelam kiedys te forum czytac to dostalam workow pod oczami
      lepiej nic nie stosowac i nie psuc sobie skory
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka