helga22 26.08.08, 17:01 mam cienkie cieniowane włosy, szukam czegoś do ich ułożenia i utrwalenia na sucho, i pod niesienia ich u nasady. Lakier skleja mi włosy, pianka też się nie sprawdza, możecie mi zaproponowac cos innego? Może jakąś mgiełkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokosowa_roxi Re: układanie włosów 26.08.08, 18:18 Ja uzywam Wella - Wellaflex 2-dniowa objętość - spray do stylizacji na ciepło esentia.pl/Wella_Wellaflex_FlexVolume_2dniowa_objetosc_Spray_do_stylizacji_na_cieplo_p32684.htm (W rosmanie za ok 17zł) Fajne sa tez odzywki bez spłukiwania panteneprovi. Ja mam taka fioletowa, zwiekszajaca objetosc. Nakladam na wilgotne włosy i ukladam na szczotke. Fajny efekt;) Odpowiedz Link Zgłoś
g_l_o_r_i_a Re: układanie włosów 27.08.08, 11:29 a może kupiłaś złą piankę, nie taki lakier? Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus przy cienkich wlosach 27.08.08, 12:20 pianki tak dzialaja, ze wlosy klapia po jakims czasie wlasciwie po dosc szybkim czasie Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus piwo jasne pelne!! 27.08.08, 12:17 podgrzej je, wmasuj u nasady ja nakladam walki - po odczekaniu i wyschnieciu lekko przeczesuje wlosy, ale sa osoby, ktore uzywaja suszarko-lokowki i sa zadowolone piwo jest idealne na cienkie wlosy, bo nadaje im pozadanej sztywnosci Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 Re: piwo jasne pelne!! 27.08.08, 22:43 tylko że ja mam włosy nie dość że cienkie to jeszcze przetłuszczające się! Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: piwo jasne pelne!! 28.08.08, 16:48 nie ma w tym zadnych przeszkod dla piwka:)) Odpowiedz Link Zgłoś