Gość: Kajtek IP: *.acn.waw.pl 12.01.02, 18:48 Czy znacie jakas dobra marke pedzli do pudru? Z mojego zaczynaja wypadac wloski, wiec chce kupic nowy bardzo dobry pedzel. Gdzie i za ile moge dokonac tagiego zakupu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek Re: pedzle do pudru 12.01.02, 19:42 Ja mam calkiem niezly pedzel Intervion (czy jakos tak), wystarczajaco miekki i wloski z niego nie wylaza. Kupilam go jakies pol roku temu w Klifie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: pedzle do pudru IP: *.acn.waw.pl 12.01.02, 20:39 Bardzo dobre, profesjonalne akcesoria do makijażu były kiedyś do dostania w takim sklepie drogeryjno-fryzjerskim na Koszykowej (pomiędzy pl. Konstytucji a Wydziałem Architektury). Niestety nie wiem, czy sklep ten jeszcze działa, bo dawno tam nie zaglądałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: pedzle do pudru 12.01.02, 21:52 Aha, calkiem niezle 'przyrzady' do malowania sa tez w Sephorze, np. w Reducie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: pedzle do pudru IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 22:56 Sklep na Koszykowej wciaż działa i ma się dobrze! Poza tym są tam produkty do mycia włosów i FACHOWA obsługa !!! Co osobiście najbardziej mnie cieszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajtek Re: pedzle do pudru IP: *.acn.waw.pl 13.01.02, 22:02 Dzieki za wiesci. Z tego co wiem to sklep na Koszykowej dziala, bo bylam tam przed Sylwkiem, wiec na pewno w najblizszym tygodniu sie tam udam i moze cos wybiore. A Sephora - tez dobry pomysl, fakt ze jest tam duzo akcesorii do makijazu. Jeszcze raz dzieki za podpowiedzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś