Gość: zemfira_ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 14:00 Czy któraś z Was orientuje się gdzie w 3miescie robią zabiegi i ile kosztuje taki zabieg? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zemfira_ Re: botox-jad kielbasiany 08.10.03, 14:50 A może któraś z Was już się na to skusiła? Jakie są efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: botox-jad kielbasiany IP: *.poczta.katowice.pl 10.10.03, 11:25 zemfira_ napisała: > A może któraś z Was już się na to skusiła? Jakie są efekty? Skusiłam się, wprawdzie nie na botox, ale na serię zabiegów z użyciem Lift6. To taki aparat ssąco-masujący. Nie chcę popadać w skrajny entuzjazm, ale poprawa wygladu jest ewidentna. Żadne kremy-cud nie pomogły mi wygładzić zmarszczek pod oczami i poprawić owalu twarzy. Ten kosmetyczny "odkurzacz" sprawił, że moja buzia jest wypoczęta, gładsza, lepiej reaguje na kremy i maski, ma ładny, zdrowy koloryt. Dodam tylko, że już dawno - niestety - skończyłam 25 lat i - niestety - palę papierosy. Odpowiedz Link Zgłoś