Dodaj do ulubionych

Garnier seria Czysta Cera

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 21:37
dziewczyny, czy uzywałyscie tych kosmetyków, pomagają na rozszerzone pory?
Na razie mam żel do mycia twarzy, a przymierzam się do kremu, ale czy warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Garnier seria Czysta Cera IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 09.10.03, 07:46
      Super! Polecam! Mam normalną cerę, czasem mi się przetłuszcza. Akurat żelu nie
      miałam, ale miałam własnie krem i tonik. Tonik świetnie oczyszcza i odświeża
      skóre -od razu masz takie uczucie czystości. A krem- świetnie ją matuje na
      dłuugo. I cena niewielka. Zawsze taniej w Rossmanie.
    • Gość: J. Re: Garnier seria Czysta Cera IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.10.03, 10:05
      chodzi ci moze o krem z zielona glinka????

na twarz to on jest niedobry, bo skora po jakims czasie robi sie lepka itd.,
      matuje kiepsko

jak juz to gdzies indziej go smarowac

reszty nie uzywalam bo uzywam obecnie czegos innego

watpie zeby takie cos zwezilo pory, na ich zwezenie trzeba naprawde czegos
      mocnego, kway???

• calineczka1 Re: Garnier seria Czysta Cera 09.10.03, 14:23
      Zelu uzywam od dluzszego czasu i bardzo go lubie. Z kolei krem mialam juz dosc
      dawno temu. Dobrze matuje, ale jest jakis taki gumowy. Nie zauwazylam, zeby
      pomagal na rozszerzone pory, a zuzylam 2 tubki. Mysle, ze po raz kolejny go nie
      kupie.
      • Gość: cirrii Re: Garnier seria Czysta Cera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 18:55
        a czy krem nadaje sie pod makijaż? uzywam teraz podkładu l'oreal, moze macie
        jakies spostrzezenia? pozdarawiam
        • Gość: calineczka Re: Garnier seria Czysta Cera IP: *.ARMnet.Torun.org.PL 10.10.03, 00:03
          Mysle, ze ten krem nadaje sie pod makijaz, ja go tak stosowalam i bylo wszystko
          ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka