Gość: cirrii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 21:37 dziewczyny, czy uzywałyscie tych kosmetyków, pomagają na rozszerzone pory? Na razie mam żel do mycia twarzy, a przymierzam się do kremu, ale czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: Garnier seria Czysta Cera IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 09.10.03, 07:46 Super! Polecam! Mam normalną cerę, czasem mi się przetłuszcza. Akurat żelu nie miałam, ale miałam własnie krem i tonik. Tonik świetnie oczyszcza i odświeża skóre -od razu masz takie uczucie czystości. A krem- świetnie ją matuje na dłuugo. I cena niewielka. Zawsze taniej w Rossmanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Garnier seria Czysta Cera IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.10.03, 10:05 chodzi ci moze o krem z zielona glinka???? na twarz to on jest niedobry, bo skora po jakims czasie robi sie lepka itd., matuje kiepsko jak juz to gdzies indziej go smarowac reszty nie uzywalam bo uzywam obecnie czegos innego watpie zeby takie cos zwezilo pory, na ich zwezenie trzeba naprawde czegos mocnego, kway??? Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka1 Re: Garnier seria Czysta Cera 09.10.03, 14:23 Zelu uzywam od dluzszego czasu i bardzo go lubie. Z kolei krem mialam juz dosc dawno temu. Dobrze matuje, ale jest jakis taki gumowy. Nie zauwazylam, zeby pomagal na rozszerzone pory, a zuzylam 2 tubki. Mysle, ze po raz kolejny go nie kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cirrii Re: Garnier seria Czysta Cera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 18:55 a czy krem nadaje sie pod makijaż? uzywam teraz podkładu l'oreal, moze macie jakies spostrzezenia? pozdarawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka Re: Garnier seria Czysta Cera IP: *.ARMnet.Torun.org.PL 10.10.03, 00:03 Mysle, ze ten krem nadaje sie pod makijaz, ja go tak stosowalam i bylo wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś