nenne 05.09.08, 19:00 Macie jakieś doświadczenia z ich mascarami? Czy dobrze podkreślają rzęsy i nie wysychają za szybko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sleepysheep Re: mascara Body Shop? 05.09.08, 20:26 Ja na Boże Narodzenie dostałam w prezencie taki cały zestaw kosmetyków z BS, w tym między innymi była maskara (super volume). Nie jestem jakimś specem w zakresie kosmetyków, ale mogę powiedzieć, że maskara na pewno nie wyschła przez ten czas:) Nie używam jej zbyt często (na zmianę z teleskopem Loreal, ale nie tuszuję się też codziennie), więc nie wiem jak z wydajnością (to co mam to pojemność 2.5ml). Konsystencja maskary jest dość rzadka (w porównaniu z tymi, które miałam do tej pory), ale dla mnie to plus, bo nie ma grudek żadnych. Ze względu na małe opakowanie, ma też krótką "rękojeść" (o rany, to się nazywa jakoś fachowo? zgubiłam słowo:)), ale sama szczoteczka jest dość duża i fajnie się nią tuszuje rzęsy. Mi się nic nie skleja raczej (a jak wspomniałam - nie jestem specjalistką), może nie ma jakiegoś spektakularnego efektu zwiększenia objętości czy wydłużenia, ale ja tam tego nie oczekuję. Oczy mam ładnie podkreślone i jestem zadowolona ogólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ragutka Re: mascara Body Shop? 05.09.08, 23:25 Potwierdzam , Super Volume - bardzo dobra maskara. Rzęsy sa dobrze rozczesane , bez grudek, osypywania, bardzo ładna ,głeboka , intensywna czerń. Wydłuża i pogrubia. Nie znam ceny w naszych TBS, trudno mi porównać jak sie ma jakośc do ceny, ale dla mnie to bardzo dobry tusz. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: mascara Body Shop? 05.09.08, 23:42 Ja miałam wieki temu jakąś najzwyklejszą, ale cudowną mascarę i mi ją wycofali... Czyli ogólne doświadczenia dobre:). Odpowiedz Link Zgłoś