Dodaj do ulubionych

Szamon od puszenia

IP: *.chello.pl 22.10.03, 21:17
Sunsilk...
Co o nim myslicie?! Ktos testowal?!? Ja mam wlosy cienkie, ale krecone.
Czesto mam problem z puszeniem, wiec jak tkos ten szmapon testowal, to niech
da info o swoich doznaniach:))))
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Szamon od puszenia IP: *.chello.pl 22.10.03, 22:11
      Używałam, po pierwszym zastosowaniu włosy były super ładnie się układały nie
      puszyły byłam zadowolona, ale po kolejnych zastosowaniach włosy jakby
      przyzwyczaiły się do tego szmponu i były takie przyklapnięte, obciążone,(mam
      nadzieję,że wiesz co mam na myśli;) wypróbowałam i tyle więcej nie kupię, acha
      na pewno jest lepszy od marketowego Loreala tego do prostowania włosów
      (przepraszam nie pamiętam nazwy)dzisiaj testuję oleo-relax kąpiel i mgiełkę,
      mam nadzieję, że się sprawdzą bo pogoda straszna, a moje włosy jeszcze gorsze,
      odrobina siąpiącej z nieba wilgoci:( i jeden wielki okropny puch na mojej
      głowie, a ja się tak męczę co rano z układaniem ich na szczotkę, wszystko jest
      o.k przez jakieś 5 minut
      p.s jak ja niecierpię takiej wilgoci w powietrzu i deszczu buuuuuuu:((((((
      sama jestem ciekawa jaki szampon mógłby się sprawdzić. Pozdrawiam
      • Gość: ania Re: Szamon od puszenia IP: *.chello.pl 22.10.03, 23:04
        No wlasnie taka pogoda jest beznadziejna.
    • Gość: XxX Re: Szamon od puszenia IP: *.wmc.com.pl 22.10.03, 23:20
      sunsilk jest naprawde świetny. mialem podobny problem, a mianowicie puszyly mi
      sie wlosy na jajkach. po pierwszym zastosowaniu tego szamponu zauwazylem ze
      wlosy staly sie bardziej lsniace. poczulem sie jak ktos zupelnie wyjatkowy.
      naprawde polecam ci go :)
      • annaoke Re: Szamon od puszenia 22.10.03, 23:28
        XXX--Ty pedziu--spływaj !!!!!!!!!!!!!!!!
        Wracajac do tematu-Sunsilk--jest kiepski. Ja tez miałam ładne włosy po 1
        użyciu. Potem--fatalne.
        Słyszałam ze swietny jest zel do włosów kreconych Jean Luis Dawid--bo ja mam
        włosy krecone.
        • Gość: Marta:) Re: Szamon od puszenia IP: *.asternet.pl / 10.0.0.* 23.10.03, 00:15
          Sunsilk jest BEZNADZIEJNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Albo ja mam BEZNADZIEJNE włosy
          hahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha !!!!!!!!! Pozdr. :)
    • loginka1 Re: Szamon od puszenia 23.10.03, 08:25
      Ja kupiłam samą odżywkę i niestety, ale dla mnie odpada. Włosy sie nie puszyły,
      bo stały sie po prostu tłuste. Bleee...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka