Gość: ąnia IP: *.chello.pl 22.10.03, 21:17 Sunsilk... Co o nim myslicie?! Ktos testowal?!? Ja mam wlosy cienkie, ale krecone. Czesto mam problem z puszeniem, wiec jak tkos ten szmapon testowal, to niech da info o swoich doznaniach:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Szamon od puszenia IP: *.chello.pl 22.10.03, 22:11 Używałam, po pierwszym zastosowaniu włosy były super ładnie się układały nie puszyły byłam zadowolona, ale po kolejnych zastosowaniach włosy jakby przyzwyczaiły się do tego szmponu i były takie przyklapnięte, obciążone,(mam nadzieję,że wiesz co mam na myśli;) wypróbowałam i tyle więcej nie kupię, acha na pewno jest lepszy od marketowego Loreala tego do prostowania włosów (przepraszam nie pamiętam nazwy)dzisiaj testuję oleo-relax kąpiel i mgiełkę, mam nadzieję, że się sprawdzą bo pogoda straszna, a moje włosy jeszcze gorsze, odrobina siąpiącej z nieba wilgoci:( i jeden wielki okropny puch na mojej głowie, a ja się tak męczę co rano z układaniem ich na szczotkę, wszystko jest o.k przez jakieś 5 minut p.s jak ja niecierpię takiej wilgoci w powietrzu i deszczu buuuuuuu:(((((( sama jestem ciekawa jaki szampon mógłby się sprawdzić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Szamon od puszenia IP: *.chello.pl 22.10.03, 23:04 No wlasnie taka pogoda jest beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XxX Re: Szamon od puszenia IP: *.wmc.com.pl 22.10.03, 23:20 sunsilk jest naprawde świetny. mialem podobny problem, a mianowicie puszyly mi sie wlosy na jajkach. po pierwszym zastosowaniu tego szamponu zauwazylem ze wlosy staly sie bardziej lsniace. poczulem sie jak ktos zupelnie wyjatkowy. naprawde polecam ci go :) Odpowiedz Link Zgłoś
annaoke Re: Szamon od puszenia 22.10.03, 23:28 XXX--Ty pedziu--spływaj !!!!!!!!!!!!!!!! Wracajac do tematu-Sunsilk--jest kiepski. Ja tez miałam ładne włosy po 1 użyciu. Potem--fatalne. Słyszałam ze swietny jest zel do włosów kreconych Jean Luis Dawid--bo ja mam włosy krecone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta:) Re: Szamon od puszenia IP: *.asternet.pl / 10.0.0.* 23.10.03, 00:15 Sunsilk jest BEZNADZIEJNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Albo ja mam BEZNADZIEJNE włosy hahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha !!!!!!!!! Pozdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś
loginka1 Re: Szamon od puszenia 23.10.03, 08:25 Ja kupiłam samą odżywkę i niestety, ale dla mnie odpada. Włosy sie nie puszyły, bo stały sie po prostu tłuste. Bleee... Odpowiedz Link Zgłoś