Gość: minorka IP: *.icpnet.pl 27.10.03, 17:46 DOKONCZ ZDANIE: Gdybym miala do dyspozycji 20.000 zł.- tak naprawde dla siebie...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delie Re: Dokoncz zdanie 27.10.03, 17:49 ... to pojechalabym do Nowej Zelandii. Pozdrawiam - z Warszawy na razie....:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokokoko Re: Dokoncz zdanie IP: *.icpnet.pl 27.10.03, 17:52 Troche bym odłozyła- na poxniej, a reszta- hulaj duszo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madusiak Re: Dokoncz zdanie IP: *.aster.pl / 10.66.4.* 28.10.03, 15:14 ja tez koniecznie!!!to moje wielkie marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madusiak Re: Dokoncz zdanie IP: *.aster.pl / 10.66.4.* 28.10.03, 15:16 tzn ta Nowa Zelandia to moje marzenie ponoc najcudniejsze miejsce na Ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: Dokoncz zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 18:14 jestem niestety obrzydliwie rozsadna i praktyczna, wiec z przyjemnoscia wydalabym na cos pozytecznego. pewnie jakis laptop, aparat cyfrowy [albo kamera] etc.. moze max 20% tej kasy wydalabym na kilka kosmetykow z wyzszej polki i przehulala w pubach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minorka Re: Dokoncz zdanie IP: *.icpnet.pl 27.10.03, 18:33 a ja wydałabym na: laptopa, Hasselblada- aparat i troszke na ciuszki Odpowiedz Link Zgłoś
melpo Re: Dokoncz zdanie 27.10.03, 18:48 Gość portalu: minorka napisał(a): > DOKONCZ ZDANIE: > Gdybym miala do dyspozycji 20.000 zł.- tak naprawde dla siebie...... Na fundacje pomagajace ludziom i zwierzetom. Na laserową korekte wzroku. Na wycieczke na Hawaje... Rozmarzylam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 20.000 Re: Dokoncz zdanie IP: *.chello.pl 27.10.03, 19:12 pojechalbym do Afryki (za 10000 :-) a pozniej do Paryza (10000) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qian Re: Dokoncz zdanie 27.10.03, 20:02 Zainwestowałabym część w swoją edukację i pojechałabym w kilka ciekawych miejsc na świecie, w pierwszej kolejności do Chin. Qian Odpowiedz Link Zgłoś
kolorka2 Re: Dokoncz zdanie 27.10.03, 20:23 Heh, skończyłabym remont, który ciągnie się od sierpnia... :/. Za resztę kupiłabym masę książek, płyt i obrazów - zawsze o tym marzyłam, no i oczywiście marantza. Na kosmetyki zostawiłabym sobie.......... , jejku i tak mam takie zapasy, chyba nie tak duzo. Raczej więcej ciuszków, tak za... 3 tysiące??? Ale szczęśliwa jestem na samo wyobrażenie, hihi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minorka Re: Dokoncz zdanie IP: *.icpnet.pl 27.10.03, 21:46 i to chodzi :-D o uśmiech na buźce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropisia Re: Dokoncz zdanie IP: *.proxy.aol.com 28.10.03, 04:32 pojechalabym do Brazylii, a reszta na ciuchy.(Ale tak naprawde gdybym te kase dostala to wolabym odlozyc na jakas wieksza inwestycje typu dom, samochod, komputer, moje przyszle dziecko.) Odpowiedz Link Zgłoś
kudlatek22 Re: Dokoncz zdanie 28.10.03, 07:49 Ja bym odłożyła połowę, a za drugą połowę bym kupiła trochę ubrań, kosmetyków,książek, małe malowanie we domu i TV nowy, i też na edukacje troszke. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Dokoncz zdanie 28.10.03, 08:44 Pojechalabym do Lusaki do mojej adoptowanej na odleglosc corki i dodatkowo wsparlabym ja finansowo. Moze zabralabym do Polski? Gdyby cos zostalo, to wybralabym sie na Machu Picchu. Troche ksiazek, obraz (nawet kopia) Tamary Lampickiej... ale chyba juz przekroczylam 20.000 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Dokoncz zdanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 09:12 Tydzień w Krakowie z moim skarbem połączony z zakupami i romantycznymi kolacjami we dwoje... 10 000 na rozkręcenie dawno obmyślanego biznesu. Hmmm, jak miło pomarzyć...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: Dokoncz zdanie IP: 167.83.9.* 28.10.03, 09:38 Natychmiast kupiłabym samochód. Całe dorosłe życie miałam własny samochód, a teraz mamy z mężem tylko jeden, którym musimy sie dzielić i jest to bardzo niekomfortowa dla mnie sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Dokoncz zdanie 28.10.03, 09:36 ...wyremonotowałabym dom. A przynajmniej jego część. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay to dokończyłam: ( :/ ) IP: *.tele2.pl 28.10.03, 14:42 a ty wiesz, ostatnio sama o tym myslalam co bym zrobila jakbym miala jakies wiecej kasy. kupilabym podkład, zrobila napierw cos z cerą - kosmetyczka, leki, dobry tusz szminke lipfinity. to teraz napisalam - a wczesniej jak sie zastanawialam to wyszlo: 1- przyjaciólkę bym kupila 2- naprawde fajnych znajomych 3. nadzieje (na takie tam rozne zdarzenia...... ;)) 4. perspektywy (nie wiem co w zyciu robic) i dalej był tusz i podkład;)) tylko skad ja wytrzasne sklep z przyjaciólkami :/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay i uzupełnilam.. IP: *.tele2.pl 28.10.03, 14:43 i soczewki kontaktowe.. albo na turnus Artura Smutko bym sie zapisala co podobno leczy tak krotkowzrocznosc ze nie wraca.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madusiak Re: i uzupełnilam.. IP: *.aster.pl / 10.66.4.* 28.10.03, 23:53 u Smutka bylam z 10 lat temu, wtedy leczyl tylko tych co 18tu lat nie przekroczyli...teraz pewno biznes mu sie rozkrecil....wiesz co mi w sumie malo pomogl niestety ale byli tacy ktorym rzeczywiscie wrok sie poprawil. Kurcze zapomnialam o nim w ogole...ale ja bym kasy na niego nie wydawala..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madusiak Re: i uzupełnilam.. IP: *.aster.pl / 10.66.4.* 28.10.03, 23:54 a soczewki kontaktowe polecam swietna sprawa ale na to wystarczy ze 300zeta anie wiecej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Jak znajdziesz ten sklep z przyjaciólłkami... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 08:52 ... to mi też daj znać! :) Wiesz, widzę że mamy podobne problemy... Jak ty sobie z tym wszystkim radzisz? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay odpowiedzi / jeszcze nie znalazłam, ale.. IP: *.tele2.pl 29.10.03, 16:57 to powiadacie ze na Smutkę sie nie zapisywac..tak swoją drogą nie skonczylam 18 lat;)) - za 2 miesiace.. ale mysle ze mama cos by nie uwierzyla i bym jej nie przekonała.. wg. niej to od noszenia patrzałów sie poprawia wzrok :/ z tymi soczewkami to mnie troche nie urzadza ze trza wydac te 300 zł ale co dwa miesiace albo cos.. a patrzały mam na zawsze a raz placilam. co to cholerstwo drogie takie :// jak zobaczylam ze jakies odpowiedzi na mój post, juz myslalam ze sie bedziecie wysmiewac.. Elisa sobie zażyczyła sklepu z przyjaciólkami... ale powiem ze teraz nie mam juz z tym problemu (tamto pisalam z miesiac temu i skopiowalam tutaj;) ) - radze sobie moze nie z calkiem przyjaciólką ale najlepszą kolezanką :) są tacy ludzie na swiecie :) a poza tym teraz sie ciesze ze juz nie mam obsesji na punkcie.. takiego jednego.. takie uczucie wyniszcza i powoduje ze masz doła.. a chodze na imprezy i jakichs znajomych mam. moze wiecej by sie przydało.. ale nie przejmuje sie. tamto pisałam jak byłam w stresie z powodu zorientowania sie że ta ""przyjaciółka"" to beznadziejna... te pieniadze (no, moze część) oddałabym za mozliwosc normalnej rozmowy z takim jednym.. i przymacania sie do niego :)) uśmiechnijcie się bo kiedys bedzie Just a Perfect Day.. i pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay a sklepy z czym innym? IP: *.tele2.pl 29.10.03, 17:00 w sumie nie znalazłam.. ale za to na miescie jest całe mnUstwo sklepów z jedzeniem, pieknymi rzeczami, drogerii - i sklepów z herbatami:)) jak tam cudownie pachnie.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Dokoncz zdanie IP: *.su.krakow.pl 28.10.03, 14:46 Zabrałabym mojego mężusia i pojechalibyśmy po Europie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Dokoncz zdanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 15:41 Po piewsze laserowa korekta wzroku a jakby sie udalo:) to wtedy wypad do Indii. NO i kilka nowych szmatek tez by sie przydalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesia Re: Dokoncz zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 21:12 Tak mało... Tylko 20000...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Dokoncz zdanie IP: *.class144.petrotel.pl 29.10.03, 16:46 chciałabym spędzić jakiś czas na "farmie piękności", żeby się zregenerować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp249003 Re: Dokoncz zdanie IP: *.czerniewice.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 17:04 gdybym miala taka sumke to bym...hmmmmmm kupila sobie domek nad morzem i pieknego pieska:) kasia bzymek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Dokoncz zdanie IP: *.attu.pl / *.waw.cdp.pl 29.10.03, 21:38 troszke na podreperowania zdrowia, troszke na lepszy zestaw farbek do malowania na szkle, troszke dla dzieci z pewnego Domu i troszke tak TYLKO dla siebie, bo o sobie to ja zawsze na szarym koncu, a to podobno blad :) ze juz nie wspomne o Najwiekszym Marzeniu, ktorym jest wyjazd do Australii, ale raczej by mi juz zabraklo ;) fajny temacik, thx minorka :)*, usmiechnelam sie na sama mysl, no i zapachnialo odrobina luksusu na forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś