Dodaj do ulubionych

HYDROMASAZ

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.03, 11:34
Moja kolezanka kupila sobie za granica takie urzadzenie do domowego
hydromasazu. Takie jacuzzi we wlasnej zwyklej wannie. Podobno rewelacyjnie
dziala na kregoslup, cellulitis i ogolnie poprawia samopoczucie. Gdzie mozna
kupic takie cos w Polsce? Przeszukalam caly internet i nic :( Jest cos tam na
Allegro, ale niewiadomego pochodzenia i pewnie uzywane. Pomozcie! A moze
macie doswiadcenie z takim hydromasazerem?
Obserwuj wątek
    • marghot Re: HYDROMASAZ 28.10.03, 11:44
      Takie wkładki hydromasujące do wanny można kupić w salonach z armaturą
      łazienkową (a nawet chyba w Castoramie).
      Wydaje mi się, że kiedyś widziałąm w sklepei zielarsko-medycznym.
      • Gość: ann Re: HYDROMASAZ IP: 193.59.95.* 28.10.03, 14:33
        zajrzyj tu
        pozdrowionka
    • Gość: Olga Re: HYDROMASAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 20:14
      Mam taki w domu ale nie wiem czy o tym samym mówimy Ja mam nakładkę na wannę
      z "rurą do odkurzacza" i specjalnym panelem do sterowania. Jest naprawdę
      rewelacyjny
      Pozdrowionka
      • Gość: Kajsa Re: HYDROMASAZ IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.03, 11:33
        Wiem, o czym piszesz. Ale mnie chodzi o cos innego- o taka mate, ktora kladzie
        sie na dno wanny i ktora jest podlaczona rura do specjalnego akumulatora (czy
        jakos tak... :)) Na calej powierzchni tej maty jest baaardzo duzo otworkow, z
        ktorych leca babelki. Aha, i chyba jest jeszcze do tego pilot. Widzialam to u
        znajomej i zrobilo na mnie spore wrazenie. Niestety, w zadnym sklepie ze
        sprzetem lazienkowym sie na to nie natknelam.
        • Gość: marghot Re: HYDROMASAZ IP: 62.148.83.* 29.10.03, 11:41
          a ile taki sprzecik kosztuje?
          interesuje mnie jedna jak i druga wersja; moze jako prezent gwiazdkowy???
          • Gość: Olga Re: HYDROMASAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 15:20
            Wiesz zajrzałam na stronę podaną przez Ann w dziale hydromasaż Frenkel czy
            jakoś tak jest w ostatniej pozycji mata którą posiadam w domu. Nie o coś
            takiego Ci chodziło?Do tego urządzenia jest też pilocik. Nie wiem ile kosztuje
            bo dostałam w prezencie 4 lata temu
            Pozdrowionka
            • Gość: Manna Re: HYDROMASAZ IP: *.acn.waw.pl 29.10.03, 18:22
              ok 3500 zl
            • Gość: Kajsa Re: HYDROMASAZ IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.03, 13:58
              Czytalam o tym sprzecie dr frenkel, ale to dla mnie o wiele za drogie! Kosztuje
              cos ok. 3500-4000zl. Bez przesady...
              Za to wczoraj znalazlam na allegro pod haslem "hydromasaz" dokladnie taki
              sprzet jakiejs niemieckiej firmy za ok. 400zl. Moze nie jest tak super
              profesjonalny jak dr frenkel, ale wyglada fajnie. Chyba go zamowie. Osoba,
              ktora to sprzedaje jest z moich okolic, wiec jesli wszystko pojdzie sprawnie i
              uczciwie, to niedlugo bede to cudo miala w domku :) Jak wyprobuje, to opisze
              wrazenia :) Pozdrawiam i dzieki za pomoc!
              • Gość: b Re: HYDROMASAZ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.03, 00:00
                kupilam 4 lata temu kosztowalo w promocyjnej cenie okolo 2000 zl.
                szczerze mowiac uzywalam z 5 razy..
                i to urzadznie lezalo..
                ale etraz mnie zachecilyscie..
                trzeba chyba wziasc sie za siebie...
                • Gość: Kajsa Re: HYDROMASAZ IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 13:04
                  Mam, mam, mam!!! :))) Dostalam wczoraj i caly wieczor sie pluskalam :) Aparacik
                  przerosl moje najsmielsze oczekiwania: super masuje. Myslalam, ze to beda takie
                  malutkie, ledwo wyczuwalne babelki, a to jest najprawdziwsze jacuzzi. Rewelka!
                  Polecam z czystym sumieniem.
                  Mam tylko nadzieje, ze bede tego uzywac systematycznie i ze nie znudzi mi sie
                  po kilku razach...
                  • Gość: Manna Re: HYDROMASAZ IP: *.acn.waw.pl 05.11.03, 20:43
                    A czy nie przeszkadza Ci hałas? Mam to urządzenie od roku i ciągle nie mogę się
                    do tego przyzwyczaić. Był czas, gdy kąpałam się w zatyczkach do uszu aby móc się
                    w pełni zrelaksować :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka