Gość: aneta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.03, 23:20 Gdzie w Warszawie można kupić ładne futerka po niezbyt wygórowanej cenie? Będę bardzo wdzięczna za informacje. Jakich cen mogę się spodziewać? Pozdrawiam, Aneta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Syrena Re: Futra IP: 217.153.180.* 03.11.03, 09:11 Ceny futer są bardzo zróżnicowane, bo zależą od rodzaju zwierzątka. I tak. np. do tańszych należą króliki, kozy, nutrie, a do tych droższych i najdroższych jenoty, norki i sobole. W Warszawie jest sporo sklepów futrzarskich: Jedynak w Al. Jerozolimskich i na Jana Pawła, Eliza w Al. Jerozolimskich, ze dwa na Chmielnej, w galeriach handlowych hiper i supermarketów. Syrena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: do Anety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.03, 09:28 CZESC. Mam do sprzedania bardzo niedrogo długie futro z norek. Niedrogo dla tego, ze to nie ja za nie płąciłam, w dodatku jest nowe, nieuzywane. Dostalam je w prezencie ślubnym, a zdecydowanie wolałabym gotówkę. Futro jest w kształcie litery A, szyte z łapek norek, kolor miodowo- bursztynowy przeplatany brązem. Na mnie jest do kostek , mam 167 cm wzrostu.U góry stójka. Jesli bedziesz zainteresowana: kitty4@gazeta.pl , acha, jestem z W-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Futra IP: *.net.pl 03.11.03, 17:12 przyjedz na do Lublina ( 1.30 minut jazdy z wawy) w niedziele na giełde na stadionie. Rosjanie maja przepiekne futra z róznych zwierzatek . Polecam norki długie w cenie ok 2 tys ale czasem jakies 300 zl opuszcza. Ja mam juz dwa i nosza sie cudownie nie wycieraja nie pekaja skóry. Moja mam kupiła futro w bardzo renomowanje firmie i po miesiacy wytarły sie mankiety. Maja tez mireuszki, kozice, karakuły czy łapki karakułowe ceny od 700 zł do 2 tysiecy. Moje norki w kolorze czekolady noszę juz 3 sezon i sa śliczne. A popielate też sa cudowne. W salonie takie samo kosztuje od 8 tysięcy w górę. Z czystym sumieniem mogę polecić zakup futra u rosja bo sama juz sprawdziłam. pozdrawiam moj email impala29@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: Futra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 17:23 a jak sobie pomysle ze bym miala nosic futro z karakulow, norek czy innych stworzonek to juz mi niedobrze...ale oczywiscie to moja opinia.. Moja Mama (nic jej nie zrobie ze lubi) kupila futro na targu, dlugie -ale nie wiem z jakiego zwierzaczka. W sklepie b.b. podobne sa dwukrotnie drozsze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Futra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.03, 23:07 Bardzo dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
gunter a co z kudlatymi futerkami z lamy 04.11.03, 23:44 a czy widzialyscie moze na bazarach kurtki z lamy? jesli tak to w jakiej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: a co z kudlatymi futerkami z lamy IP: *.net.pl 06.11.03, 07:03 sa w lublinie na giełdzie , sprzedaja rosjanie. Odpowiedz Link Zgłoś