Dodaj do ulubionych

SZUKAM DOBREGO FRYZJERA WE WROCŁAWIU !!!

IP: *.lanet.wroc.pl 03.11.03, 18:13
Witajcie dziewczyny :)

Tak jak widać w nagłówku szukam fryzjera we Wrocławiu lub przyległych
okolicach, który przede wszystkim potrafi dobrze ścinać włosy dłuższe (zrobi
ładne pasemka), a przy tym cena za tę usługę będzie przystępna. Zapytacie czy
do tego potrzebny fachowiec?? Doświadczenie pokazuje, że zdecydowanie TAK !!!
Szukam osoby, która lekko pocieniuje, nada włosom lekkości. Jeśli macie jakąś
sprawdzoną osobę, proszę napiszcie, gdzie ją znajdę.

Za pomoc z góry bardzo dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Inka Re: SZUKAM DOBREGO FRYZJERA WE WROCŁAWIU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 19:17
      Jest niezły na ul. Jarzębinowej. Gabinet nazywa się "Upiekszalnia". Pytaj o
      pana Grzegorza, Ceny takie jak wszędzie (tzn. w dobrych salonach), ale
      bedziesz zadowolona.
      Polecam!!!
      • Gość: EWA carlo biani w rynku! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 03.11.03, 20:12
        polecam ci ten salon.mieści sie on w rynku,nad pizza hut.Wszystkie fryzjerki są
        przyjemne,ale mi szczególnie do gustu przypadła pani Iwona,Ceny przystępne jak
        na taki salon-sciecie 35 zł
      • Gość: fi Re: SZUKAM DOBREGO FRYZJERA WE WROCŁAWIU !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 14:36
        Inko, a gdzie jest ul. Jarzębinowa?
    • summer78 Re: SZUKAM DOBREGO FRYZJERA WE WROCŁAWIU !!! 04.11.03, 08:25
      A ja polecam Artura z Le Grand ;-))))
    • Gość: Ptaszek Re: SZUKAM DOBREGO FRYZJERA WE WROCŁAWIU !!! IP: *.lanet.wroc.pl 04.11.03, 11:22
      Dziewczyny, bardzo dziękuję za Wasze podpowiedzi :)
      Inka, czy masz nr tel. do salonu, o którym pisałaś??
      Miłego dnia :)
      • Gość: inka Re: SZUKAM DOBREGO FRYZJERA WE WROCŁAWIU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 18:38
        Telefon na jarzębionową: 7833782
        • Gość: Ptaszek Re: SZUKAM DOBREGO FRYZJERA WE WROCŁAWIU !!! IP: *.lanet.wroc.pl 04.11.03, 23:56
          Inka, jeszcze raz bardzo dziękuję. Mam nadzieję, że mój mąż zajmie się naszym
          małym synkim, a ja nareszcie coś zrobię dla siebie.
          Czy mogę Cię jeszcze zapytać o dobrą kosmetyczkę, która dobrze oczyści i coś
          tam jeszcze zaproponuje do wklepania. Po ciąży moja cera wygląda jak
          wyjałowiona gleba :)

Pozdrawiam :)
          • Gość: aga Re: SZUKAM DOBREGO FRYZJERA WE WROCŁAWIU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 09:43
            Polecam Darka w Atelier Ewy Dziadyk w rynku w pasazu pod blekitnym sloncem. To
            czlowiek, ktory przede wszystkim wyslucha niczym cokolwiek zrobi na glowie.
            tel343 43 85
          • Gość: aga Re: SZUKAM DOBREGO FRYZJERA WE WROCŁAWIU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 09:46
            Dobra kosmetyczka, a wlasciwie baaaardzo dobra to Iga Bryczkowska tel322 55 03
            gabinet znajduje sie przy drobnera 32.
            • Gość: Ptaszek Re: SZUKAM DOBREGO FRYZJERA WE WROCŁAWIU !!! IP: *.lanet.wroc.pl 05.11.03, 10:23
              Aga, jest mi bardzo miło, że ktoś życzliwie odpowiedział na moją prośbę.
              Bardzo, baaaaaaaardzo dziękuję i życzę miłego dnia :)
              • Gość: inka Re: SZUKAM DOBREGO FRYZJERA WE WROCŁAWIU !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 20:22
                Ja chodzę na Armii Krajowej 10b/3 - gabinet kosmetyki francuskiej. Polecam dr
                J. Krystecką - kosmetyczkę i dermatologa - doradzi, pomoże, dobierze
                odpowiednie kosmetyki. Suuuper!!
                Tel 7833005
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka