Dodaj do ulubionych

Toruń - dobry fryzjer

IP: 213.17.253.* 05.11.03, 13:13
Cześć Wam,
potrzebuję namiary na naprawdę dobrego fryzjera w Toruniu, który to zrobiłby
z włosów długich super-fryzurkę. Nie chodzi o modelowanie, lecz takie
obcięcie i pofarbowanie, że dech zapiera. Laurent odpada, bo drogo i
przeciętnie.
Pozdrawiam
Agata
Obserwuj wątek
    • Gość: calineczka Re: Toruń - dobry fryzjer IP: 158.75.204.* 05.11.03, 17:51
      Moze salon "Keune" przy Szosie Lubickiej? Strzyze tam Aneta i Krzysztof. Kilka
      moich kolezanek chodzi wlasnie do Anety i zawsze sa zadowolone. Niestety, nie
      moge Ci napisac o moich doswiadczeniach, bo gdy raz umowilam sie telefonicznie
      na wizyte, okazalo sie, ze facet sie pomylil i zamiast zapisac mnie w
      kalendarzu na sobote, wpisal na piatek. W sobote mial duzo klientek i nie mogl
      mnie przyjac. Wiem, ze taki przypadek to zadna rekomendacja, ale sadze, ze
      zazwyczaj sie nie myla i prawidlowo zapisuja terminy wizyt. :)
      Podaje nr telefonu: 648 77 71
      • Gość: Agataze Re: Toruń - dobry fryzjer IP: 213.17.253.* 06.11.03, 08:31
        Dzięki, sprawdzę
        Agata
    • Gość: monika Re: Toruń - dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 11:25
      A mogłabyś równiez podać dokładniejszy adres? Nie mogę się dodzwonić (zajęte),
      a będę dzisiaj w pobliżu.
      • Gość: calineczka Re: Toruń - dobry fryzjer IP: *.ARMnet.Torun.org.PL 06.11.03, 12:14
        To jest w takich "budkach", kiedys byl tam m. in. Rossmann. Z drugiej strony z
        kolei miesci sie restauracja chinska. Aha! Po drodze jest tez salon Sunflower,
        a Keune, o ktorym pisalam, miesci sie nieco dalej. Niestety, nie wiem, jaki to
        numer ulicy.
        • Gość: monika Re: Toruń - dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 12:37
          Dzięki, mam nadzieję, że trafię!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka