Dodaj do ulubionych

fryzjer we Wrocławiu

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 22:17
Wiem, że temat dobrego fryzjera był już nieraz poruszany, lecz Wrocław jakoś
był omijany. Proszę poradźcie - jaki fryzjer we Wrocławiu jest godny
polecenia. Zamierzam ściąć i zafarbować długie włosy i bardzo boję sie, że
trafię na niezbyt dobrego fryzjera i będzie wielka katastrofa...........
Obserwuj wątek
    • Gość: netha Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.03, 22:57
      W rynku Laurent..drogi ale możesz im zaufać.
      • Gość: ADA Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.04, 21:53
        Polecam Panią Monikę w jean louis david na Więziennej, super:)
    • Gość: OLIWKA_ Re: fryzjer we Wrocławiu IP: 62.233.176.* 06.01.04, 22:21
      bezkonkurencyjna jest pani Magda Ziajkiewicz z salonu na ulicy Łaziennej nie
      jest to Jean Louis Davis tylko inny zaklad fryzjerski.Jest tam bardzo mila
      atmosfera, sam salon jest bardzo elegancki, a Magda jest rewelacyjna. Nic nie
      robi bez Twojej zgody ( tak jak mi sie to zdarzalo nie raz np. pewna fryzjerka
      ucharatala mi 10 cm wlosow bez mojej zgody poniewaz uwazala,ze tak bedzie mi
      lepiej a poza tym wlosy sa zniszczone - dziwie sie,ze nie obciela mnie na
      lyso ) wiec naprawde goraco polecam.
    • Gość: Aneciorka Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 23:49
      Pani Justyna w salonie Ideal w Galerii Dominikańskiej, tylko ona robi mi na
      głowie to co naprawdę chcę, poza tym jest bardzo sympatyczna!
    • summer78 Re: fryzjer we Wrocławiu 07.01.04, 10:26
      a ja szczerze polecam Artura z Le Grand. Bardzo dobrze dobiera kolory, i nie
      skróci ci włosów ani o centymetr więcej niz sobie tego życzysz ;-)))
      • Gość: m Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.04, 15:53
        gorąco polecam panią Alicję z Carlo Biani (w Rynku nad Pizza Hut)
    • Gość: roxy Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.04, 12:28
      bardzo wam wszystkim dziękuję. A tak przy okazji co myślicie o salonie Unique
      przy Kaz. Wlk.? ostatnio dużo dobrego o nim słyszałam.....
      • Gość: E. Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.04, 12:36
        Unique ma świetną renomę i słusznie moim zdaniem. Daniel to prawdziwy mistrz
        grzebienia,dobra jest też dziewczyna (jedyna),niestety nie pamiętam jej
        imienia.Ceny faktycznie dość zaporowe,ale myślę że warto za pewność, że wyjdzie
        się dobrze ostrzyżonym,z uwzględnieniem własnych preferencji,rodzaju włosów i
        aktualnej mody.
        • Gość: Roxy Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.04, 22:16
          też słyszałam o Danielu, ale też często chwalą Andrzeja. Hmmm może się skuszę
          na ten salon......
    • Gość: beatka Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 23.03.04, 22:24
      Chodziłam do Daniela z Unique,a teraz chodzę do Michała Krzyszychy z Szewskiej.
      Długo się czeka, ale on jest świetny i ma talent. Potrafi uważnie słuchać i
      swietnie strzyże, a przy tym nie ma manier gwiazdora- wielkiego stylisty. Ceny
      chyba trochę nizsze niż w Unique.
      • Gość: Roxy Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.04, 22:29
        Beatko, czyli polecasz bardziej Michała? Jutro zamierzam się gdzieś zapisać i
        coraz bardziej boję się o efekty, dlatego chciałabym trafić do kogoś godnego
        polecenia, kto nie sprawi, że będę szukała ładnych czapeczek na lato ( a w
        pracy głupio siedzieć w czapeczce).
      • Gość: apsara Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 22:36
        a gdzie na szewskiej?
        bo dużo dobrego o michale słyszałam
        • Gość: beatka Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 23.03.04, 22:47
          trudno było mi go znależć bo nie ma żadnego afisza przed wejściem, ul Szewska
          74 na pierwszym piętrze, koło sklepu z sukniami ślubnymi
          • Gość: Roxy Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.04, 22:51
            a masz może do niego jakiś numer telefonu? Lub może znasz nazwę salonu, żeby
            jakoś w Panoramie namierzyć. A tak przy okazji ile się czeka na wizytę?
            • Gość: Roxy Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.04, 22:53
              Beatko napisz coś więcej o Danielu i Michale - jak ściają, jaki robią balejaż
              itp. Będę wdzięczna.
              • Gość: beatka Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 24.03.04, 21:55
                Moim zdaniem i Daniel i Michał są bardzo dobrzy,balejażu nie robiłam ,ale
                ścięcie było perfekt.U Michała są trochę lepsze ceny i moim zdaniem
                sympatyczniejsza atmosfera, można pogadać, a Daniel zrobił się zarozumiały i
                pozuje na gwiazdę- stylistę. Ostatnio choc byłam do niego umówiona wcześniej
                musiałam czekać ok. 40 minut i nikt ani mnie nie przeprosił,ani zaproponował
                coś do czytania czy coś do picia. Może to teraz u nich normalne. Michał na
                pewno nie jest gwiazdorem i bardzo przykłada się do pracy.
            • Gość: BEATKA Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 23.03.04, 22:58
              jestem umówiona w połowie kwietnia, ale zapisywałam się jakieś 2 tygodnie temu,
              tel: 780-66-00
              • Gość: roxy Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 16:27
                to faktycznie bardzio długo się czeka, dzieki za wszystkie informacje
    • carrera2003 Re: fryzjer we Wrocławiu 25.03.04, 23:23
      Szczególnie polecam Sebastiana z Unique - jestem b. zadowolona. Słyszałam że
      Wiola też jest tam dobra. Życzę fantastycznej fryzury!
      • Gość: roxy Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 00:09
        sądząc po opiniach i doświadczeniach wydaje mi się, że jednak facet fryzjer
        strzyże lepiej niż babka
      • Gość: gosia Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 26.03.04, 00:19
        Byłam w Unique u Sebastiana i u Daniela i wolę Daniela, świetnie mnie ostrzygł
        • Gość: roxy Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 15:34
          po waszych opiniach sądzę, że Unique to jednak dobry wybór, a czy oni skorzy są
          do doradzania, jeśli np. wymyślona przez klientkę fryzura wyraźnie nie będzie
          do niej pasować??? czy np. jeśli wymyślony balejaż nie wyjdzie ...??????
          • Gość: roxy Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 00:15
            hop, hop, czy ktoś mi coś odpowie na powyższe? no i jeszcze pytanko czy w
            Unique ewent. gdzie indziej mozna zrobić balejaż w popielatym odcieniu blondu???
            • Gość: roxy Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 18:11
              czyżby popielaty balejaż był niemożliwy do zrobienia we Wrocławiu???? napiszcie
              • carrera2003 Re: fryzjer we Wrocławiu 29.03.04, 16:27
                No więc tak - jak szłam do Sebastina w Unique też się zastanawiałam...
                Ale ogólnie było tak - facet zna się na rzeczy - obmyślił sobie fryzurę - mnie
                zapytał czy może być tak, tak i tak (góra trzy pytania) i tyle....
                Wyszłam super zadowolona!
                KOlor też on wybrał - tj. POkazał mi kilka i powiedzial który jemu się
                najbardziej podoba.
    • Gość: Kika Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.osiedla.net / *.osiedla.net 29.03.04, 19:23
      gorąco polecam Ci Piotra. Ma salon koło pl. Bema. Rewelacja!! byłam u niego
      kilka razy i na pewno będę do niego wracać. jeszcze nie spotkałam fryzjera,
      który by tak dokładnie ciął. Jeśli chodzi o dobieranie kolorów też jest niezły.
      Chodziłam zarówno do Michała i Daniela wspomnianych powyżej. michał jest OK ale
      strasznie się długo na niego czeka. Daniela nie polecam. Zniszczył mi kiedyś
      potwornie włosy - jak mu się nie chce, to potrafi odwalić straszną fuszerkę.
      Idziesz do niego na własne ryzyko.
      Piotr ma jeszcze tę zaletę, że jest dużo tańszy.
      • Gość: Ag Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.provider.pl 01.04.04, 17:26
        A ten Piotr to jaki salon? Bo jakos przeczytalam caly watek i sie chyba
        zgubilam... I jesli pamietasz, to jaki zakres cenowy?

Pozdrawiam
        Ag
        • Gość: roxy Re: fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 18:29
          no to się zapisałam do Uniqua, mam nadzieje, że dobrze zrobiłam, zobaczę jak
          wrócę od.....
        • Gość: skrzat Re: fryzjer we Wrocławiu IP: 62.233.144.* 05.07.04, 13:20
          Konkretne namiary: ul. Drobnera 36 tel. 788-19-73 Piotr lub Bartek. I naprawde
          są świetni i cenowo konkurencyjni;) I ten masaż głowy w ich wykonaniu;););)
          Słuchają co mówi klientka dobierają razem fryzury i kolor (zawsze odradazją gdy
          coś moze wyjść inaczej niż byśmy chciały - np. ze względu na typ włosów).
          Kiedyś nosiłam b.długie włosy i trafiłam do Bartka wychodząc z grzywką i
          włosami do ramion - to był szok ale jaki pozytywny!!!Polecam.
        • Gość: skrzat Re: fryzjer we Wrocławiu IP: 62.233.144.* 05.07.04, 13:22
          Zapomniałam...zakres cenowy - ścięcie 40-50zł koloryzacja 100-160zł, porada
          bezpłatna. Warto;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka