Gość: Kasiulek10 IP: *.lodz.mm.pl 12.11.03, 15:13 Co mam robić? Stosuję wyciąg ze skrzypu polnego ale nic nie pomaga albo niewiele i stosuję odżywkę Killys...od niedawna. Co jeszcze radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zielona Re: Rozdwajają mi się paznokcie! IP: 217.8.186.* 12.11.03, 15:23 Miałam ten sam problem. Od jakiegoś czasu stosuję preparat Silica i stan paznokci badzo się poprawił ! I bardzo szybko odrastaja ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczka Re: Rozdwajają mi się paznokcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 15:25 ja również stosuję preparat Silica, chociaż zaczęłam brać go ze względu na stan włosów ale przy okazji równiez i paznokcie zyskały, są teraz super!polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Silica 12.11.03, 18:51 A po jakim czasie tak wam sie paznokcie poprawily? ja stosuje silice od 50 dni, po jednej tabletce tak jak w ulotce i nie bardzo widze efekty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczka Re: Silica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 21:33 ja brałam silice od września i w ten weekend zaprzestałam, moja fryzjerka zaproponowała przerwę,pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivy Re: Rozdwajają mi się paznokcie! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 19:01 moze jesz zbyt malo miesa? Kiedys probawalam byc wegetarianka i paznokcie mi sie rozdwajaly, lamaly itp. Odkad jem sporo miesa nie mam zadnych problemow z paznokciami. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek10 Re: Rozdwajają mi się paznokcie! 12.11.03, 19:13 a ja jem normalnie mięso i mam problemy. Czy to dlatego, że od dłuższego czasu je regularnie maluję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Rozdwajają mi się paznokcie! IP: 80.51.57.* 12.11.03, 19:25 Ja swoje najpierw obciełam na krótko,a malowałam najzwyklejszym lakierem bell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amo Re: Rozdwajają mi się paznokcie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 11:00 ja w takich wypadkach zawsze wcieram ciepla oliwe i zawsze pomaga, kiedys z braku oliwy korzystalam z oliwki dla dzieci (najtanszej i w temp. pokojowej)i tez pomoglo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Rozdwajają mi się paznokcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 11:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Rozdwajają mi się paznokcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 11:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Rozdwajają mi się paznokcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 11:15 a moze podczas pisania stukasz czubkami paznokci w klawisze - i stąd rozdwajanie - na skutek częstych uderzeń ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Rozdwajają mi się paznokcie! IP: 62.233.139.* 13.11.03, 11:33 A może palisz za dużo papierosów? Ja odkąd zupełnie wyeliminowałam tytoń z mojego życia ( a nie paliłam dużo i często ) paznokcie stały się zdrowe, mocne, rosną szybko! Po prostu super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiulek10 Re: Rozdwajają mi się paznokcie! IP: *.lodz.mm.pl 13.11.03, 12:53 W ogóle nie palę, nie stosuję antykoncepcji hormonalnej,ale z tym stukaniem w klawisze...musze przemyśleć! Odpowiedz Link Zgłoś