Dodaj do ulubionych

KREM NA NOC??????JAKI!!!

IP: 213.134.172.* 23.01.02, 14:04
Mam 28 lat i skórę mieszaną szukam jakiegoś dobrego kremu na noc.
Obserwuj wątek
    • Gość: MauaM Re: KREM NA NOC??????JAKI!!! IP: *.MAN.atcom.net.pl 23.01.02, 14:06
      Podłączam sie do pytania. Tylko, że ja mam suchą skórę.
      • Gość: Kajtek Re: KREM NA NOC??????JAKI!!! IP: 212.134.55.* 23.01.02, 17:07
        Osobiscie polecam krem Eris. Jest taka seria po 25 roku zycia. Krem jest
        swietny, dobrze sie wchlania i cena jest przystepna. koncze wlasnie pudeleczko
        i mam zamiar zakupic kolejne.
        Nadmieniam, ze poprzednio kupilam krem THALGO na noc, wydalam kupe kasy a krem
        byl fatalny. Tlusty jak cholera (chociaz dobierany do mojego rodzaju cery -
        mieszana)i kladac sie do lozka swiecilam sie jak psu jajca (za
        przeproszeniem!).
        • Gość: Anka Re: KREM NA NOC??????JAKI!!! IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 09:45
          Popieram i polecam Eris. Naprawdę dobre i tanie. Siostra szefa mieszka w
          Kanadzie, ponoć Kanadyjki uwielbiają Erisa!!!!!

Z drogich super jest Turnaround Clinique (115 zł 30 ml) - krem złuszczający,
          dobry dla mieszanej skóry. Poczytajcie sobie opinie na stronie www.wizaz.pl
          (trzeba wejść w :e-komsetyczka, potem wątek dot. Idealist - też BOSKI krem,
          próbowałam).
          • Gość: melodja Re: KREM NA NOC??????JAKI!!! IP: 213.134.172.* 24.01.02, 11:22
            Ile kosztuje idealist?
            • Gość: Anka Re: KREM NA NOC??????JAKI!!! IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 12:46
              Drogo, cholernie.... 30 ml ok. 180 zł, 50 ml 280 zł.
              Na wolnocłowych powinno być 40-50% taniej; to jedyny dla mnie sposób na zakup
              tak drogiego produktu. Po wypróbowaniu stwierdzam, że naprawdę warto.
              • Gość: Helena Re: KREM NA NOC??????JAKI!!! IP: 213.134.140.* 24.01.02, 16:15
                Ja uzywam na noc Revita Lift Slim L'Oreala i uwazam ze jest EXTRA, tak napina,
                dotlenia, ozywia skore i wyrownuje koloryt, ze to az niewiarygodne. Wada jest
                to, ze nadaje se tylko jako tygodniowe kuracje, bo o krem dla kobiet po 40.
                Doskonale sprawdza sie zamiast maseczki liftingujacej przed duzym wyjsciem. Aha
                i jest genialny w uzytkowaniu bo ma opakowanie z pampka - wiec zadnego bebrania
                palcem w sloiku.
                Pozdrawiam
                H.
              • Gość: melodja Re: KREM NA NOC??????JAKI!!! do Anki:) IP: 213.134.172.* 24.01.02, 21:09
                Ja niestety Aniu nie bardzo mam mozliwość kupienia tego gdzies w
                raju"wolnocłowym":((( wiec pewnie obędę się smakiem na Idealista.
    • kasiulek Re: KREM NA NOC??????JAKI!!! 24.01.02, 23:13
      O ile mi wiadomo - miedzy innymi dzieki bywalczyniom forum - Idealist Estee
      Lauder jest preparatem na dzien. Podobnie chyba tez Turnaround Clinique.

Natomiast na noc - jak wspomnialy Panie juz wczesniej - swietnie nadaja sie
      kremy Erisu, zwlaszcza ze te cene!, Dermika Algamarina - naprawde swietny krem
      o bardzo milym zapachu, w dodatku swietnie sie wchlania, Hydra Vegetal Yves
      Rocher na noc (niestety sporo osob jest na YR uczulona, trzeba wiec wyprobowac
      z probki, ktore sa dostepne w sklepach YR) oraz 2 maseczki Dermiki, ktorych
      mozna uzywac rowniez na noc bez zmywania: bionawilzajaca z algami i wit. C i
      Inspiracja z najnowszej linii Dermiki - obie sa naprawde dobre!

Pozdrawiam!
      • Gość: Margoo Re: KREM NA NOC??????JAKI!!! IP: 10.128.131.* 29.01.02, 15:50
        TYLKO Bionuit Biothermu - gorąco polecam!!!
      • Gość: dafne Re: KREM NA NOC??????JAKI!!! IP: *.dami-rz.pl 29.01.02, 20:04
        Turnaround Clinique ja polecałabym zdecydowanie na noc.Idealist ze względu na
        wyjątkowe właściwości wygładzające na dzień(chociaż nie ma filtrów!).
    • Gość: madalena Re: KREM NA NOC??????JAKI!!! IP: 194.196.235.* 01.02.02, 14:43
      Polecam Ci z pełną świadomoscią osoby po przejściach (alergia i skóra mieszana)
      krem Good Night Sleep Elizabeth Arden. Miałam Idealist (ale nie można go
      traktowac jako krem na noc, to lekki fluidzik), byłam dość zadowolona z
      Primordiale Nuit Lancome'a ale próbka Arden mnie powaliła na kolana. Drogie to
      cholerstwo ale sobie zaraz kupię po pensji. Mam ich krem na dzień Extreme
      Condition i uważam,że to jest to! Leć po próbki - zobaczysz, o czym mówię. Ja
      przerabiałam już wszystko- apteczne, Avene, Vichy, Ra Roche Posay, Roc i choć
      nie są złe - to jednak nie były trafione w 10 (tak koło 7 - 8).
      Teraz zainwestuję i będę donosć o razultatach.
      Pozdrawiam
      M
    • Gość: Paulina Re: KREM NA NOC??????JAKI!!! IP: *.ost-poland.com.pl 12.02.02, 12:58
      Polecam Turnaround Clinique. Uzywam go na noc od ok 3 tygodni i jestem b.
      zadowolona - buzia jest sliczna rano. Szczegolnie spektakularne efekty sa po
      nalozeniu go na skore dokladnie oczyszczona peelingiem i maseczka. Zmniejsza
      pory i skora mniej sie przetluszcza. Kupilam krem, bo tak mi wyszlo w tescie na
      stronie internetowej Clinique, choc nie robiac testu kupilabym raczej lotion.
      • Gość: Anka Re: KREM NA NOC??????JAKI!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 02:04
        Jest! Mam! Rewelacja! Nowa seria Eris 35+ i słodka nazwa kremu " dobra noc".
        Rewelacja!!!
        • Gość: fi Re: KREM NA NOC??????JAKI!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 23:19
          A ja kupiłam krem na noc z serii Eris +25 (od 25 do ok 35 roku życia). Nie
          lubię go jest za ciężki i świecę sie po nim okropnie, mimo zez opisu na
          opakowaniu pasuje do mojej cery.
          • Gość: Anka Anka do Fi IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 11:30
            Witaj, czy masz krem biodotleniający?
            A może chciałabyć go sprzedać, skoro Tobie nie odpowiada?
            Jeśli tak, to pisz na maila: cichonskaa@poczta.onet.pl

I podaj proszę, ile zużyłaś, i ile byś za niego chciała.

Anka
            • Gość: fi Re: Fi do Anki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 17:42
              wysłałam odpowiedź
              • Gość: Anka Anka do Fi IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 08:13
                Witam,

odpowiedź oczywiście przeczytam, jak tylko ta cholerna poczta na onecie zacznie
                działać....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka