fafigirl 17.11.03, 19:15 potrzebuję jaśniuteńkiego, beżowego lub beżowo-różowego błyszczyka o BARDZO wysokim połysku.pozdrawiam_całuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: weronika Re: jaśniutki błyszczyk do ust IP: *.acn.pl 17.11.03, 20:30 nikt nie używa takich kosmetyków?? Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: jaśniutki błyszczyk do ust 17.11.03, 23:33 Isa dora powinna mieć w takim odcieniu Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna23 Re: jaśniutki błyszczyk do ust 17.11.03, 23:37 Psia sperma.Najlepiej z kundla.Jasniutki blyszczyk ma. Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: jaśniutki błyszczyk do ust 17.11.03, 23:46 Nie ma to jak wypowiedz na wysokim poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaga Re: jaśniutki błyszczyk do ust IP: *.internetia.opole.pl 18.11.03, 07:32 Dior ma taki błyszczyk w serii Dior Addict - nie pamiętam numeru, ale widziałam że w serii jest bardzo jasny błyszczący beż. Ja mam różowawy z tej serii i jestem bardzo, bardzo zadowolona - dobrze się trzyma, nawilża, smakowicie pachnie, błyszczy się i nie klei się jak inne błyszczyki no i nie kosztuje fortuny - ja za swój płaciłam 98 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: jaśniutki błyszczyk do ust IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 18.11.03, 08:03 no i nie kosztuje fortuny- 98 zł. hahahahhaa śmieszne, zaledwie 98 zł. za błyszczyk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay .. IP: *.tele2.pl 18.11.03, 14:20 ej no, przeż krem już za 500 zł można kupić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: .. IP: *.acn.pl 18.11.03, 14:24 dziewczyny, fakt jest faktem:w Polsce ceny kosmetyków są wyje**** w kosmos.Ja nie zarabiam mało, ale kiedy mam kupić peeling za 300 zł, to się najpierw dziesięć razy zastanowię.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamsonka Re: jaśniutki błyszczyk do ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 15:10 Isa Dora ma na pewno takie błyszczyki. Ja miałąm taki różowawy, na ustach praktycznie nie widoczny (w sensie koloru), ale bardzo ładnie nabłyszczający. Co dla mnie ważne praktycznie bez smaku i zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livia Re: jaśniutki błyszczyk do ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 16:35 ja mam beżowy, bardzo błyszczący- Bell nr 4. Kosztuje ok 9 zl. jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fafigirl Re: jaśniutki błyszczyk do ust 18.11.03, 16:36 Gość portalu: livia napisał(a): > ja mam beżowy, bardzo błyszczący- Bell nr 4. Kosztuje ok 9 zl. jest super!!! dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
youaresowonderful Re: jaśniutki błyszczyk do ust 18.11.03, 20:10 Uwwwwwielbiam błyszczyki, to mój taki mały "konik" ;-))) Mam ich ok 15 (nie przesadzam...;p) a ciągle kupuję nowe. Też lubię te beżowe, cieliste. Ale moja pierwsza propozycja jest taka, kup może zwykłą pomadkę w cielistym kolorze ma taką LRP (na tarowisku wizażowym jakaś dziewczyna chce sprzedać własnie kremową z tego co pamiętam :-)) na pewno Celia, sądzę że u Vipery pewnie też się znajdzie. A na to nałóż po prostu bezbarwny błyszczyk, takich jest naprawdę wieeeeele na rynku, od tych Rimmelowskich, przez Lancome JT, Maybelline w tubeczkach i z "wyciorkiem" po mój ukochany sorbet Bell, który kosztuje zaledwie 8 zł :-) Drugie wyjście - kup po prostu ten beżowy błyszczyk heh ;-) Ja ostatnio kupiłam sobie MF, z tej letniej kolekcji, beżowy, summerglaze i jest świetny! Ten beż na ustach jest jakby półprzezroczysty...Mam też Viperę, nr 05, ten lekko koloryzujący, całkiem mi się podoba, ale sęk w tym że prawie nie nadaje koloru (ale w opakowaniu jest beżowy ;-) Poza tym Avon ma taki w ofercie, właściwie go wycofują, taki z tej słonecznej serii. Zamówiłam już ten 1 kolorek, beżowy, ale jeszcze go nie mam więc nie mogę o nim nic bliżej powiedzieć. Ale z opinii na Wizażu wynika, że jest świetny, a kolorki ma jak najbardziej świetliste, jasne, np. night glow (ten lekko różowy) albo ten właśnie co ja zamówiłam, taki typowy brązo-beż ;-) Uff! Ależ się naprodukowałam. Buziaki ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livia Re: jeszcze coś IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 11:17 ten moj super błysczyk z Bell nr 4 jest z serii 4SEASONS. NIE ZNAJDZIESZ GO W TYPOWYCH BŁYSZCZYKACH BELL. TA SERIA MA ODDZIELNY "KĄCIK" Z PRÓBKAMI. Z TEGO CO ZAUWAŻYŁAM NE WSZEDZIE MOŻNA JĄ SPOTKAĆ. POZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
cisiek Re: jaśniutki błyszczyk do ust 19.11.03, 18:06 dlaczego tak lubisz błyszczyki ? serio pytam, bo we mnie budzą one więcej niż niechęć, a już szczególnie te mocno świecące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: jaśniutki błyszczyk do ust IP: *.acn.pl 19.11.03, 18:17 ja niecierpię pomadek.Dla mnie błyszczyk do ust i tusz do rzęs to dwa niezbędne kosmetyki Odpowiedz Link Zgłoś
youaresowonderful Re: jaśniutki błyszczyk do ust 19.11.03, 20:49 cisiek napisał: > dlaczego tak lubisz błyszczyki ? > > serio pytam, bo we mnie budzą one więcej niż niechęć, a już szczególnie te > mocno świecące Czy to było do mnie? Czemu lubię błyszczyki? ;-))) Lubię, bo nadają ładny wygląd ustom i chronią przed mrozem, przynajmniej większość. Nie mam na myśli tutaj błyszczyków w kolorze np. jarmarcznego różu albo oślepiającego fioletu i na dodatek z mnóstwem mieniących się drobinek, ale w kolorach bardziej stonowanych, ostatnio nawet bezbarwnych. Mazidełka do ust to dla mnie nie konieczność, często wychodzę z domu bez umalowanych ust i nie czuję się źle ;-) ale coś w rodzaju fanaberii, bo lubię się sobie podobać i ładnie wyglądać, to chyba dość oczywiste ;p. ;** Odpowiedz Link Zgłoś
cisiek Re: jaśniutki błyszczyk do ust 20.11.03, 07:56 właśnie chodziło mi o to, czy to coś więcej niż przekonanie, że błyszczyk ( taki mocno świecący ) ładnie wygląda mam okropnie obleśnego wykładowcę z prawa, który strasznie się ślini jak mówi i zawsze mi się kojarzy z taką przesadnie wybłyszczykowaną koleżanką jak dla mnie nieprzyjemny widok, ale to w końcu moje osobiste odczucia tak że bez urazy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sublustris Re: jaśniutki błyszczyk do ust 19.11.03, 18:44 Czy jest jakis blyszczyk co by polaczyl w sobie kryjacy kolor bezowy i trwalosc (np.Dior Plastic Shine) z blyskiem (np. Juicy Tubes)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trinity Re: jaśniutki błyszczyk do ust IP: *.acn.pl 20.11.03, 11:55 dolączam się do ostatniego pytania Odpowiedz Link Zgłoś