Dodaj do ulubionych

jaśniutki błyszczyk do ust

17.11.03, 19:15
potrzebuję jaśniuteńkiego, beżowego lub beżowo-różowego błyszczyka o BARDZO
wysokim połysku.pozdrawiam_całuję
Obserwuj wątek
    • Gość: weronika Re: jaśniutki błyszczyk do ust IP: *.acn.pl 17.11.03, 20:30
      nikt nie używa takich kosmetyków??
    • dafni Re: jaśniutki błyszczyk do ust 17.11.03, 23:33
      Isa dora powinna mieć w takim odcieniu
    • zuzanna23 Re: jaśniutki błyszczyk do ust 17.11.03, 23:37
      Psia sperma.Najlepiej z kundla.Jasniutki blyszczyk ma.
      • sugarhoney Re: jaśniutki błyszczyk do ust 17.11.03, 23:46
        Nie ma to jak wypowiedz na wysokim poziomie...
    • Gość: Yaga Re: jaśniutki błyszczyk do ust IP: *.internetia.opole.pl 18.11.03, 07:32
      Dior ma taki błyszczyk w serii Dior Addict - nie pamiętam numeru, ale widziałam
      że w serii jest bardzo jasny błyszczący beż. Ja mam różowawy z tej serii i
      jestem bardzo, bardzo zadowolona - dobrze się trzyma, nawilża, smakowicie
      pachnie, błyszczy się i nie klei się jak inne błyszczyki no i nie kosztuje
      fortuny - ja za swój płaciłam 98 zł.
      • Gość: Marta Re: jaśniutki błyszczyk do ust IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 18.11.03, 08:03
        no i nie kosztuje fortuny- 98 zł.
        hahahahhaa śmieszne, zaledwie 98 zł. za błyszczyk...
        • Gość: ElisaDay .. IP: *.tele2.pl 18.11.03, 14:20
          ej no, przeż krem już za 500 zł można kupić....
          • Gość: weronika Re: .. IP: *.acn.pl 18.11.03, 14:24
            dziewczyny, fakt jest faktem:w Polsce ceny kosmetyków są wyje**** w kosmos.Ja
            nie zarabiam mało, ale kiedy mam kupić peeling za 300 zł, to się najpierw
            dziesięć razy zastanowię.Pozdrawiam
    • Gość: mamsonka Re: jaśniutki błyszczyk do ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 15:10
      Isa Dora ma na pewno takie błyszczyki. Ja miałąm taki różowawy, na ustach
      praktycznie nie widoczny (w sensie koloru), ale bardzo ładnie nabłyszczający.
      Co dla mnie ważne praktycznie bez smaku i zapachu.
      • Gość: livia Re: jaśniutki błyszczyk do ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 16:35
        ja mam beżowy, bardzo błyszczący- Bell nr 4. Kosztuje ok 9 zl. jest super!!!
        • fafigirl Re: jaśniutki błyszczyk do ust 18.11.03, 16:36
          Gość portalu: livia napisał(a):

> ja mam beżowy, bardzo błyszczący- Bell nr 4. Kosztuje ok 9 zl. jest super!!!
          dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • youaresowonderful Re: jaśniutki błyszczyk do ust 18.11.03, 20:10
      Uwwwwwielbiam błyszczyki, to mój taki mały "konik" ;-))) Mam ich ok 15 (nie
      przesadzam...;p) a ciągle kupuję nowe. Też lubię te beżowe, cieliste. Ale moja
      pierwsza propozycja jest taka, kup może zwykłą pomadkę w cielistym kolorze ma
      taką LRP (na tarowisku wizażowym jakaś dziewczyna chce sprzedać własnie
      kremową z tego co pamiętam :-)) na pewno Celia, sądzę że u Vipery pewnie też
      się znajdzie. A na to nałóż po prostu bezbarwny błyszczyk, takich jest naprawdę
      wieeeeele na rynku, od tych Rimmelowskich, przez Lancome JT, Maybelline w
      tubeczkach i z "wyciorkiem" po mój ukochany sorbet Bell, który kosztuje
      zaledwie 8 zł :-) Drugie wyjście - kup po prostu ten beżowy błyszczyk heh ;-)
      Ja ostatnio kupiłam sobie MF, z tej letniej kolekcji, beżowy, summerglaze i
      jest świetny! Ten beż na ustach jest jakby półprzezroczysty...Mam też Viperę,
      nr 05, ten lekko koloryzujący, całkiem mi się podoba, ale sęk w tym że prawie
      nie nadaje koloru (ale w opakowaniu jest beżowy ;-)
      Poza tym Avon ma taki w ofercie, właściwie go wycofują, taki z tej słonecznej
      serii. Zamówiłam już ten 1 kolorek, beżowy, ale jeszcze go nie mam więc nie
      mogę o nim nic bliżej powiedzieć. Ale z opinii na Wizażu wynika, że jest
      świetny, a kolorki ma jak najbardziej świetliste, jasne, np. night glow (ten
      lekko różowy) albo ten właśnie co ja zamówiłam, taki typowy brązo-beż ;-)
      Uff! Ależ się naprodukowałam. Buziaki ;*
      • Gość: livia Re: jeszcze coś IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 11:17
        ten moj super błysczyk z Bell nr 4 jest z serii 4SEASONS. NIE ZNAJDZIESZ GO W
        TYPOWYCH BŁYSZCZYKACH BELL. TA SERIA MA ODDZIELNY "KĄCIK" Z PRÓBKAMI. Z TEGO CO
        ZAUWAŻYŁAM NE WSZEDZIE MOŻNA JĄ SPOTKAĆ. POZDR.
      • cisiek Re: jaśniutki błyszczyk do ust 19.11.03, 18:06
        dlaczego tak lubisz błyszczyki ?

serio pytam, bo we mnie budzą one więcej niż niechęć, a już szczególnie te
        mocno świecące
        • Gość: kiki Re: jaśniutki błyszczyk do ust IP: *.acn.pl 19.11.03, 18:17
          ja niecierpię pomadek.Dla mnie błyszczyk do ust i tusz do rzęs to dwa niezbędne
          kosmetyki
        • youaresowonderful Re: jaśniutki błyszczyk do ust 19.11.03, 20:49
          cisiek napisał:

> dlaczego tak lubisz błyszczyki ?
          >
          > serio pytam, bo we mnie budzą one więcej niż niechęć, a już szczególnie te
          > mocno świecące

Czy to było do mnie? Czemu lubię błyszczyki? ;-))) Lubię, bo nadają ładny
          wygląd ustom i chronią przed mrozem, przynajmniej większość. Nie mam na myśli
          tutaj błyszczyków w kolorze np. jarmarcznego różu albo oślepiającego fioletu i
          na dodatek z mnóstwem mieniących się drobinek, ale w kolorach bardziej
          stonowanych, ostatnio nawet bezbarwnych. Mazidełka do ust to dla mnie nie
          konieczność, często wychodzę z domu bez umalowanych ust i nie czuję się źle ;-)
          ale coś w rodzaju fanaberii, bo lubię się sobie podobać i ładnie wyglądać, to
          chyba dość oczywiste ;p. ;**
          • cisiek Re: jaśniutki błyszczyk do ust 20.11.03, 07:56
            właśnie chodziło mi o to, czy to coś więcej niż przekonanie, że błyszczyk (
            taki mocno świecący ) ładnie wygląda
            mam okropnie obleśnego wykładowcę z prawa, który strasznie się ślini jak mówi
            i zawsze mi się kojarzy z taką przesadnie wybłyszczykowaną koleżanką
            jak dla mnie nieprzyjemny widok, ale to w końcu moje osobiste odczucia
            tak że bez urazy :)
    • sublustris Re: jaśniutki błyszczyk do ust 19.11.03, 18:44
      Czy jest jakis blyszczyk co by polaczyl w sobie kryjacy kolor bezowy i
      trwalosc (np.Dior Plastic Shine) z blyskiem (np. Juicy Tubes)?
      • Gość: trinity Re: jaśniutki błyszczyk do ust IP: *.acn.pl 20.11.03, 11:55
        dolączam się do ostatniego pytania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka