Gość: Jez IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.03, 18:08 Prosze bardzo o informację, gdzie we Wrocławiu jest najwiekszy i najlepszy wybor kosmetyków firmy Floslek1 Dziekuję z góry!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vera Re: Floslek we Wrocławiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 19:38 Dość spory wybór tych kosmetyków widziałam w Carrefurze w pasażu jest taka apteka niedaleko Big Stara czy Wranglera,na samym końcu. Ale nie odwiedzałam tego punktu od 2-3 miesięcy może coś się zmieniło, widziałam coś też w aptece w Arenie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Floslek we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.03, 19:47 Oprócz apteki w Arenie jest też tam jedno stoisko które ma spory wybór tej firmy. Apteki przy Komandorskiej, Hirszfelda i Plac Kościuszki, jednak większość to kremy i żele pod oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kb6 Re: Floslek we Wrocławiu 21.11.03, 21:23 Sklep zielarski przy ul.Kruczej, niedaleko Mieleckiej i Stalowej. Odpowiedz Link Zgłoś
kb6 Re: Floslek we Wrocławiu 21.11.03, 21:29 I jeszcze w Herbapolu na Olawskiej. Odpowiedz Link Zgłoś