Dodaj do ulubionych

Świetny program

IP: 213.17.244.* 21.11.03, 00:15
Hej dziewczyny, ostatnio natrafilam na allegro (nr aukcji 18000633)na super
program w ktorym ladujesz swoje zdjecie i mozesz zmieniac sobie fryzury,
kolor wlosow, oczu, okulary wstawiac itd...., polecam gorąco, Ja dzis przez
ten program wyladowalam u fryzjera i na serio jest super.
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Świetny program IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 08:18
      czyżby cosmpopolitan virtual look?
      to piractwo.
      • Gość: misifol Re: Świetny program IP: 213.17.244.* 21.11.03, 13:47
        Nie, nie !!! to jest o wiele lepszy program.
        • Gość: ?? Re: Świetny program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 13:49
          czyzbys go Ty wlasnie sprzedawala?
          • julia.julia Re: Świetny program 21.11.03, 14:04
            Dokładnie to samo wrażenie- typowa autoreklama. A takie programy można sobie ZA
            DARMO ściągać z sieci.
            • Gość: ancymonka Re: Świetny program IP: 195.116.95.* 21.11.03, 14:53
              A podzielisz się namiarami na tego rodzaju program do ściągnęcia? Też
              chciałabym spróbować... Z góry dziękuję!
              • Gość: misifol Re: Świetny program IP: 213.17.244.* 21.11.03, 15:18
                Hahah czlowiek chce sie podzielic wiadomosciami o takim czyms i wychodzi na to
                ze to ja sprzedaje, niestety zonk.
                Lubie bardzo malowac sie i zmieniac fryzury dlatego bardzo sie interesuje m.in.
                kosmetykami a jak widze takie programy to juz calkiem wariuje, dlatego jesli
                kolezanko znasz takie programy w sieci z checia pobawie sie na innych, czekam
                na odpowiedz
                • Gość: sioona Re: Świetny program IP: 213.17.244.* 28.11.03, 21:56
                  Hej zna ktos taki program, bo ja szukam dlugo na necie i nie moge znalezc,a
                  niestety konta na allegro nie mam ......
                  • Gość: arliczka Re: Świetny program IP: *.ci.pwr.wroc.pl 01.12.03, 11:50
                    Ja niestety na necie nic nie znalazlam i kupilam ten program na allegro i
                    jescze dodatkowo dostalam wzorki na paznokcie :))) program jest super, polecam
                    wszystkim dziewczna ktore chca zmienic swoj wyglad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka