Gość: oli IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 21.11.03, 13:08 mam jasna karnację brązowe włosy jasno brązowe, zielono szare oczy jak sie mam malować proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: jak sie malować? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 21.11.03, 13:34 Ja mam zielono - brązowe oczy i kolory swoje odnalazłam i posegregowałam tak : zielenie - oliwkowe - oliwkowe z delikatnym złotym połyskiem - zielone - zielonym khaki, - pistacja brązy i złoto - brązy złociste, - brązowe -- - czekoladowe - złote ( intensywne, rozjaśnione w kącikach) róże, fiolety,śliwki - róż - róże łamane brązem. - - fiolet - śliwka - granat - ochra - czerwienie,pomarańcze - ciemna purpura - malwa - czerwień - palona czerwień -- - odcień ceglasty - lososiowy - pomarańczowy CIENIE DO POWIEK – śliwkowe, oliwkowe (albo oliwki z delikatnym złotym połyskiem) , brązowe, czekoladowe, złote ( intensywne, rozjaśnione w kącikach), róż, pistacja, fiolet, granat lub lodowaty błękit, ochra, ciemna purpura, palona czerwień, odcień ceglasty, a nawet czarny. Oczy brązowe - łososiowy, różowy, zieleń; Oczy zielone - brązowy, fioletowy, czerwony, śliwka, malwa, fiołkowe, róże łamane brązem. Oczy piwne, orzechowe- brązy złociste, szaro-zielonye, szaro-niebieskie, zielonym khaki, pomarańczowe Odpowiedz Link Zgłoś