carrie.p 21.11.03, 17:15 Czy któraś z Was kochane Forumowiczki wie gdzie go można dostać we Wrocku? ( nie chciałabym go zamawiać przez net.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: carrie.p Re: Podkład DERMACOL we Wrocławiu IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 13:03 Ponawiam prośbe:czy któraśą wie coś na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Podkład DERMACOL we Wrocławiu IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 10:26 odświeżam temat Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszka Re: Podkład DERMACOL we Wrocławiu 26.11.03, 12:54 Jakiś czas temu (ponad 2 tygodnie) widziałam na stoisku drogeryjnym w kwiaciarni na Piłsudskiego (obok księgarni). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Podkład DERMACOL we Wrocławiu IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 13:11 dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Podkład DERMACOL we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.03, 13:39 W G.Dominikańskiej kiedyś były w Rossmanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaagna Re: Podkład DERMACOL we Wrocławiu IP: *.bu.uni.wroc.pl 26.11.03, 13:19 a czy przypadkiem nie prowadzą Dermacolu w drogerii na Hirszfelda (taki kwadratowy supermarket przy szpitalu, drogeria jest obok poczty)? Odpowiedz Link Zgłoś
carrie.p Re: Podkład DERMACOL we Wrocławiu 27.11.03, 10:47 Bardzo dziękuje,biegnę na poszkiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Podkład DERMACOL we Wrocławiu 27.11.03, 11:21 co to za podkład? proszę o bliższ informacje. Dziękuję z góry!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Podkład DERMACOL we Wrocławiu IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 11:34 jest to podkład mocno kryjący, podobno został stworzony na potrzeby filmu. dosyć gęsty, można go używać sam lub zmieszać z innym podkładem, wtedy łatwiej uniknąć efektu maski na twarzy. radzę uważać przy pierwszym zastosowaniu, bo jest bardzo wydajny i łatwo go nałożyć za dużo. opakowanie ma 28 gram, kosztuje 8-11 zł, można go kupić np. w esentii albo w małych drogeriach. w Polsce jest 2 dystrybutorów, można się z nimi skontaktować i zapytać o sklep w swoim mieście: BOBI - RED company - Mr. Robert Basak 0048 602 358 837 Firma Handlowa Mrs. Gorna - 0048 77 415 37 28 www.dermacol.cz Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Podkład DERMACOL we Wrocławiu 27.11.03, 11:36 Justa, wielkie dzięki za info! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivetka Re: Podkład DERMACOL we Wrocławiu IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 15:18 Kurde wiecie co? Chciałabym kupić ten podkład ale nie wiem gdzie. Nie mieszkam we Wrocławiu ale w miasteczku o nazwie Jarosław. Obeszłam całe miasto w poszukiwaniu tego kosmetyku i nic:-(, a dodam, że aptek jest tu chyba z 50 i w żadnej nie ma, a panie farmaceutki lub pracujące w drogerii są zazwyczaj zdziwione i patrzą na mnie jak na wariatkę o jaki kosmetyk chodzi? Słyszałam nawet stwierdzenie, że wycofali go z produkcji, a jak był to bardzo dawno temu...Przez net nie będę zamawiać ponieważ minimalnie trzeba wydać 40 zł, a sam podkład kosztuje tylko 8 wiec mi sie nie opłaca...Pozdrawiam i jak macie jeszcze jakieś pomysły gdzie go kupić w woj. podkarpackim to proszę o napisanie...Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Podkład DERMACOL we Wrocławiu IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 16:44 wyżej podałam numery telefonów do dystrybutorów tego podkładu w Polsce - zadzwoń i zapytaj o adresy sklepów. Odpowiedz Link Zgłoś