Dodaj do ulubionych

Podkład DERMACOL we Wrocławiu

21.11.03, 17:15
Czy któraś z Was kochane Forumowiczki wie gdzie go można dostać we Wrocku? (
nie chciałabym go zamawiać przez net.)
Obserwuj wątek
    • Gość: carrie.p Re: Podkład DERMACOL we Wrocławiu IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 13:03
      Ponawiam prośbe:czy któraśą wie coś na ten temat
      • Gość: justa Re: Podkład DERMACOL we Wrocławiu IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 10:26
        odświeżam temat
        • reniaszka Re: Podkład DERMACOL we Wrocławiu 26.11.03, 12:54
          Jakiś czas temu (ponad 2 tygodnie) widziałam na stoisku drogeryjnym w
          kwiaciarni na Piłsudskiego (obok księgarni).
          • Gość: justa Re: Podkład DERMACOL we Wrocławiu IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 13:11
            dzięki :)
          • Gość: wawa Re: Podkład DERMACOL we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.03, 13:39
            W G.Dominikańskiej kiedyś były w Rossmanie
    • Gość: jaagna Re: Podkład DERMACOL we Wrocławiu IP: *.bu.uni.wroc.pl 26.11.03, 13:19
      a czy przypadkiem nie prowadzą Dermacolu w drogerii na Hirszfelda (taki
      kwadratowy supermarket przy szpitalu, drogeria jest obok poczty)?
    • carrie.p Re: Podkład DERMACOL we Wrocławiu 27.11.03, 10:47
      Bardzo dziękuje,biegnę na poszkiwania.
    • setorika Re: Podkład DERMACOL we Wrocławiu 27.11.03, 11:21
      co to za podkład? proszę o bliższ informacje. Dziękuję z góry!!
      • Gość: justa Re: Podkład DERMACOL we Wrocławiu IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 11:34
        jest to podkład mocno kryjący, podobno został stworzony na potrzeby filmu.
        dosyć gęsty, można go używać sam lub zmieszać z innym podkładem, wtedy łatwiej
        uniknąć efektu maski na twarzy. radzę uważać przy pierwszym zastosowaniu, bo
        jest bardzo wydajny i łatwo go nałożyć za dużo. opakowanie ma 28 gram, kosztuje
        8-11 zł, można go kupić np. w esentii albo w małych drogeriach. w Polsce jest 2
        dystrybutorów, można się z nimi skontaktować i zapytać o sklep w swoim mieście:
        BOBI - RED company - Mr. Robert Basak 0048 602 358 837
        Firma Handlowa Mrs. Gorna - 0048 77 415 37 28
        www.dermacol.cz
        • setorika Re: Podkład DERMACOL we Wrocławiu 27.11.03, 11:36
          Justa, wielkie dzięki za info! :)))
          • Gość: Ivetka Re: Podkład DERMACOL we Wrocławiu IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 15:18
            Kurde wiecie co? Chciałabym kupić ten podkład ale nie wiem gdzie. Nie mieszkam
            we Wrocławiu ale w miasteczku o nazwie Jarosław. Obeszłam całe miasto w
            poszukiwaniu tego kosmetyku i nic:-(, a dodam, że aptek jest tu chyba z 50 i w
            żadnej nie ma, a panie farmaceutki lub pracujące w drogerii są zazwyczaj
            zdziwione i patrzą na mnie jak na wariatkę o jaki kosmetyk chodzi? Słyszałam
            nawet stwierdzenie, że wycofali go z produkcji, a jak był to bardzo dawno
            temu...Przez net nie będę zamawiać ponieważ minimalnie trzeba wydać 40 zł, a
            sam podkład kosztuje tylko 8 wiec mi sie nie opłaca...Pozdrawiam i jak macie
            jeszcze jakieś pomysły gdzie go kupić w woj. podkarpackim to proszę o
            napisanie...Pozdrawiam.
            • Gość: justa Re: Podkład DERMACOL we Wrocławiu IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 16:44
              wyżej podałam numery telefonów do dystrybutorów tego podkładu w Polsce -
              zadzwoń i zapytaj o adresy sklepów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka