Dodaj do ulubionych

Olejki do kąpieli/ pod prysznic?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.03, 09:23
Witam,
bardzo proszę o poradę: mam bardzo wrażliwą, suchą skórę. Jakie olejki do
kąpieli/ pod prysznic polecacie? Zależy mi na działaniu BARDZO nawilżającym i
łagodzącym, tak, abym nie musiała używać balsamu. Na razie miałam olejek
Nivei oraz Bielendy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nemeni Re: Olejki do kąpieli/ pod prysznic? IP: *.necik.pl 27.11.03, 09:34
      Aromatyczny olejek pod prysznic firmy Fenjal do skóry suchej i wrażliwej
    • Gość: aga Re: Olejki do kąpieli/ pod prysznic? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.03, 09:48
      Wypróbuj olejki kąpielowe Farmona, można je także stosować pod prysznic. Moim
      zdaniem sa rewelacyne, lepsze od Bielendy bo tez miałam.
      • Gość: Ania Do Agi - Farmona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.03, 12:23
        Witaj,
        proszę napisz czy miałaś np. olejek z kwiatu pomarańczy? Jeśli tak, czy zapach
        jest "czystą" pomarańczą, czy mieszanką kilku zapachów?
    • Gość: Marghot Re: Olejki do kąpieli/ pod prysznic? IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 27.11.03, 10:06
      Polecam nowości Eris; mam skłonną do wysuszenia skóre i stosuję od niedawna
      żel+olejek pod prysznic. W sklepach jeszcze nei widziała, ale do kupienia w
      sieci

www.sklep.eris.pl
      • nana76 Re: Olejki do kąpieli/ pod prysznic? 27.11.03, 11:02
        SebaMed.Fajnie pachnie i jest "miluśki".Zdarzało mi sie po nim nie posmarować
        i jakos przeżyłam.Dosyc drogi,ale polecam.
    • mandra Re: Olejki do kąpieli/ pod prysznic? 27.11.03, 11:02
      Gość portalu: Ania napisał(a):

> Witam,
      > bardzo proszę o poradę: mam bardzo wrażliwą, suchą skórę. Jakie olejki do
      > kąpieli/ pod prysznic polecacie? Zależy mi na działaniu BARDZO nawilżającym i
      > łagodzącym, tak, abym nie musiała używać balsamu. Na razie miałam olejek
      > Nivei oraz Bielendy.

jesli masz bardzo sucha skore, to bez balsamu (albo oliwki PO kapieli) sie nie
      obejdzie.
      tez mam bardzo sucha skore.
      najbardziej lubie olejek nivei, bo pozostawia ciekawy, zapach i jest najbardziej
      wydajny, ale i on sie pieni, a to, co sie pieni zawsze podrazni skore, wiec bez
      dodatkowych smarowan pokapielowych sie nie obejdzie.

mandra
      • setorika Re: Olejki do kąpieli/ pod prysznic? 27.11.03, 11:35
        to fakt nie obejdzie się, a po kąpieli zastosuj balsam do ciała z masłem
        kakaowym Ziaja. Pod wpływem pochlebnych opinii forumowiczek kupiłam (7 zł) i
        jestem zaskoczona efektem, kiedy wstałam rano, skóra była gładka, rzeska, jakby
        świeżo po smarowaniu. Może na początku jest trochę tłusty, więc nie ubieraj się
        od razu tylko pozwól skórze wchłonąc to cudo! Pozdrawiam
    • Gość: ambiance Re: Olejki do kąpieli/ pod prysznic? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 12:17
      Z tanszych zdecydowanie Nivea. Bielenda, w porownaniu z Nivea, jest kiepska
      (moje subiektywne odczucie :-)). Z aptecznych (drozszych niestety): Balneum
      Hermal Plus (olejek, nie pieni sie, antyswiadowy), Balneum Intensiv (postac
      mleczka, pieni sie, natluszcza), Sebamed. Wedlug mnie najlepsze byly Balneum.
      Uzywajac ich, moglam od czasu do czasu odpuscic sobie balsamy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka