Dodaj do ulubionych

perfumy - miniaturki

28.11.03, 15:06
Nie wiecie moze czy gdzies w Warszawie dostane malutkie flakoniki perfum czy wody
perfumowanej?
Bylam w Sephorze, galerii centrum. A moze w klasycznych perfumeriach? Mieszkam przy galerii
mokotow i na razie tam sie rozgladalam.
Widzialyscie gdzies?
Obserwuj wątek
    • sorbet Re: perfumy - miniaturki 28.11.03, 15:07
      Blekitny Wiezowiec na placu Bankowym
      • krajka Re: perfumy - miniaturki 28.11.03, 15:08
        Land na Wałbrzyskiej.
    • Gość: justa Re: perfumy - miniaturki IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 16:19
      czy to sa miniaturki oryginalnych perfum? jakie są mniej więcej ich ceny i
      pojemność? gdzie można je dostać w 3mieście?
      • Gość: S. Re: perfumy - miniaturki IP: *.widzew.net / *.widzew.net 01.12.03, 16:33
        Są to mianiaturki oryginalnych perfum, rózna pojemność(4, 5,7 ml.) W Łodzi są
        np. na stoiskach w marketach(Tesco,Geant)i kosztują róznie 45-50zł.
        (przynajmniej jak ostatnio widziałam to takie były ceny).Podaję Ci link z
        miniaturkami w Pedecie.Pozdr.
        www.pedet.pl/x_C_Dz__P_7010008__R_T.html
        • Gość: marla Re: perfumy - miniaturki IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 07:51
          Na dworcu centralnym w perfumerii obok Remy 1000, w Leclercu na Ursynowie (tuż przy wejściu).
        • Gość: justa Re: perfumy - miniaturki IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 11:33
          dzięki :) i jest moja ulubiona Dolce Vita :) ale czy to nie wychodzi
          porównywalnie drożej niż jakby się kupiło normalnej wielkości buteleczkę? mam
          na myśli, że 5 ml razy 50 zł - czy to mniej niż cena normalnych perfum?
          • Gość: kreolka Re: perfumy - miniaturki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl / *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 12:34
            Prawdziwy szał! Rok temu była wielka wyprzedaż pisma "Świat Perfum" za 15 pln
            (taniocha!!) z dołączonymi dwiema oryginalnymi miniaturkami. Latałam po
            wszystkich kioskach, aby tylko zdobyć upragniony łup. Gazeta rozchodziła się
            jak świeże bułeczki, trzeba się było spieszyć. Warto było - w gablotce mam już
            sporą kolekcję pięknych flakoników z uwięzionymi weń zapachami. Oto one:

- Very Valentino
            - Laguna, Dali
            - Solei, Dali
            - Sonia Rykiel (pomarańczy kubraczek)
            - Escada Sport
            - Lalique
            - Hugo Boss Woman
            - Duende, del Pozo
            - Firolu, Pupa :)
            - Iceberg

oraz śmierdziele, mają szpetne flakony i leżą ukryte w szufladzie:

- India, Fendi
            - Byblos
          • Gość: S. Re: perfumy - miniaturki IP: *.widzew.net / *.widzew.net 02.12.03, 13:09
            Raczej wychodzi drożej.Co prawda używam teraz innego zapachu ale Dolce Vita to
            były moje pierwsze "dorosłe" perfumy.Mam ich miniaturkę,do dziś mam sentyment
            do tego zapachu :).Faktycznie kiedyś było takie czasopismo "Świat Perfum" z
            miniaturkami zapachów.Ale to było dawno temu, ja w zeszłym roku tego nie
            widziałam.Podsyłam Ci link z cenami w Pedecie .Pozdrawiam
            www.pedet.pl/x_C_Sz2__ESID2_7010412__S2_LINIA__LL_5.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka