Gość: glory IP: *.acn.pl 01.12.03, 12:38 czy możecie mi podać namiary na ten sklep.Czy chodzi o ten maly przy ul.Grochowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ElisaDay nie mam adresu ale: IP: *.tele2.pl 01.12.03, 22:20 skopiowalam z wątku jak tam dojechać. można tam dojechac bezposrednio tramwajem, spod hotelu forum w stronę wisły, numer bodajże 24, ale może jeszcze ktoś potwierdzi, bo ja od kilku lat jeżdże samochodem i pozapominałam numery:))) jedziesz, jedziesz, mijasz wisłę, jedziesz jedziesz, będzie z 7-8 przystanków, wysiadasz przy ulicy tarnowieckiej, jak tramwaj skręci w prawo na rondzie wiatraczna to gdzieś tak na 2-3 przystanku. pani hania jest po prawej stronie, numer 93, duży szyld triumpha na zewnątrz, nazwa sklepu atut i kolejka pań:))) a tu inny post: Tramwajem jedzie się najwyżej 20 minut. Musisz wsiąść w Al. Jerozolimskich na wysokości EMPiK-u (ul. Gałczyńskiego jest na tyłach Nowego Światu, kina Skarpy). Należy wsiąść w tramwaj 9 lub 24 (te, które jadą na Gocław) i wysiąść przy ul. Żółkiewskiego. Potem przejść tylko w prawo przez jezdnię i już sklep ATUT. Możesz też ewentualnie podjechać autobusem (spod Muzeum Narodowego) nr 521. Odpowiedz Link Zgłoś