Dodaj do ulubionych

Jaki kosmetyk kupiłyście ostatnio?

• Gość: mimi Re: Jaki kosmetyk kupiłyście ostatnio? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.04.04, 11:59
      blotko GUAM!!
      • Gość: pszczola Re: Jaki kosmetyk kupiłyście ostatnio? IP: *.crowley.pl 30.04.04, 12:13
        a ja wlasnie wrocilam z kosmetycznych zakupow raczej niezbyt zadowolona:(
        chcialam kupic zachwalany peeleng do ciala lirene antycell., ale nie bylo, nie
        bylo takze ziaji lipocell:(
        krem do stop nivelazione, mial super chlodzic, a wlasnie posmarowalam stopki i
        nic
        krem pielegnacyjny do rak i stop ziaji- nie probowalam, nie wiem jak dziala
        balsam wyszczuplajacy eveline- zobacze jaiek efekty. Do dzisiaj mialam
        nivelazioen i skora byla gladziutka, ujedrniona etc.
      • Gość: justa Re: Jaki kosmetyk kupiłyście ostatnio? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.04.04, 12:15
        mimi, i jak efekty?

aha, i jeszcze kupiłam samoopalacz do jasnej karnacji w sprayu Avonu, efekty OK.
        • Gość: ja-ona Re: Jaki kosmetyk kupiłyście ostatnio? IP: *.hipernet.ras.pl 02.05.04, 21:05
          A ja zakupiłam w przeciagu ostatnich 2 tygodni:
          - pilling do ciała z serii SPA Avon - rewelacja!
          - żel pod prysznic Linere na celulit - może być
          - pilling pod prysznic Linere - również na celulit - również ok
          - czarny pojedyńczy cień Rimmel - fajny
          - lotion do ciała Nivea - jeszcze nie wiem
          - 2 miniaturki perfum - uwielbiam je
          - wodę Avon Lirycal (dałam mamie)- ja jej nie czuję na sobie, niestety, 0
          trwałości
          - balsam brązujące Lirene - bardzo ładny efekt,
          - 3 maseczki: Owocowy sad i 2 z serii AA w saszetkach.
          Czekam jeszcze na paczkę z Avonu i obiecałam sobie, że przynajmniej przez 3
          miesiące nic sobie nie kupię, bo mam tego za dużo.

• Gość: Iwonka Re: Jaki kosmetyk kupiłyście ostatnio? IP: 5.5D* / *.gv.shawcable.net 02.05.04, 21:29
        Mimi - jakie blotko Guam kupilas, gdzie i moge sie zapytac ile zaplacilas?
        Tez mysle o zakupie tego produktu tylko szukam informacji - jaki mam kupic, za
        ile i gdzie.
        • Gość: kajazz Re: Jaki kosmetyk kupiłyście ostatnio? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.04, 22:06
          puder do ciala w mydlarni i mgielke do twarzy Avon o zapachu papai mniam
          • Gość: ika Re: Jaki kosmetyk kupiłyście ostatnio? IP: *.dedicate.pl 02.05.04, 22:37
            peeling do ciala z avonu
    • teresai33 Re: Jaki kosmetyk kupiłyście ostatnio? 04.05.04, 07:31
      Przedwczoraj kupiłam krem Lirene do cery wrażliwej regenerująco-łagodzący.
      Rewelacyjny dla wrażliwej, podrażnionej cery. Bezzapachowy, subtelnie zielony
      kolorek, doskonała wchłanialność, widoczne efekty ukojenia, cera staje się miła
      w dotyku. Jednym słowem - jestem zadowolona.
      • kurczak1976 Fluid matujacy Shiseido i J ´adore Diora:o) 04.05.04, 08:32
        Obydwie rzeczy super na poprawe humoru na wiosne:o)
        • zuza123 Age Delay Chanel 04.05.04, 10:08
          Długo się do niego zbierałam (ta cena :( ) Na razie tylko na dzień, ale w
          przyszłym miesiącu może uda się też wersję na noc... Gorąco polecam
    • lola211 Re: Jaki kosmetyk kupiłyście ostatnio? 04.05.04, 10:20
      A ja ostatnio bardzo mało kupuje, zuzywam to co stoi.
      Zaopatrzyłam sie jedynie we fluid extreme LPR oraz krem i balsam Sopot Ziaji,
      bo komplet był w promocji za 10 zł.
      Za to bardziej skupiam sie na odzywianiu, bo 3 tyg. temu przeszłam na
      Montigniaca ,zrzuciłam 3 kg i dzis wbiłam sie w moje najwezsze dzinsy, ktore od
      roku wisialy w szafie bezuzytecznie.Cera tez mi sie poprawiła, mam wiecej
      energii i ogólnie lepiej sie czuje, duzo frajdy sprawia mi wymyslanie menu i
      fakt, ze jestem obojetna na slodycze, co jeszcze miesiac temu było nie do
      pomyslenia.Pana Montigniaca z checia bym wlasnorecznie usciskała:))).

Zastanawiam sie nad kupnem jakiegos fajnego błyszczyka na lato, bo usta mam
      ładne i przydaloby sie je wyeksponowac troche.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka