grzeszna_marta 16.05.09, 09:26 czy ktoś z Was używał kosmetyków dermedic ? Jakie opinie ? Warto ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajton Re: kosmetyki dermedic 16.05.09, 10:53 używałam z serii hydrain 2 ale moja skóra przzwyczaiła sie juz do nich i po dawnym super nawilżaniu pozostało tylko miłe wspomnienie Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: kosmetyki dermedic 16.05.09, 16:24 Jestem fanką serii Hydrain - szczególnie fajny jest krem pod oczy. Bardzo delikatne jest mleczko z serii Tolerans - mogłam nim nawet oczy zmywać, co u mnie na ogół nie przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: kosmetyki dermedic 16.05.09, 19:09 uzywam od ponad 2 lat kremu nawilżającego hydrain 2-dla mnie super! kiedyś mialam balsam do ciała z tej serii i o nim już nie wypowiem sie zbyt pozytywnie Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: kosmetyki dermedic 16.05.09, 20:30 Miałam Hydrain pod oczy, Effectival pod oczy i mam zapas Effectival do twarzy na noc. Kremy przyzwoite, fajne promocje, ale jak dla mnie mają jedną wadę: za mocno pachną. Odpowiedz Link Zgłoś
orange_tail Re: kosmetyki dermedic 16.05.09, 21:13 :) co kobieta, to inne zdanie. ja właśnie dermedic lubię za zapach. ale oczywiście, nie tylko. krem hydrain2 jest nieco ciężki, gęsty, ale dla mojej skóry bardzo dobry. drugi krem, jaki próbowałam to effectival. tym razem za lekki, moja skóra go wchłania w dosłownie 5 sekund. ale jak napisałam na początku, u każdej z nas może być inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: kosmetyki dermedic 17.05.09, 08:37 Ja dostałam Effectival na dzień z prenumeratą. Fajny, wygładza i nie zapycha porów, co jest dla mnie kluczowe. I ślicznie pachnie ;) troszkę jak "zielone jabłuszko". Odpowiedz Link Zgłoś