Dodaj do ulubionych

nowa Neutrogena na dzień

IP: *.chello.pl 08.12.03, 08:04
Co sądzicie o tym kremie (Neutrogena z soją, na dzień, SPF 15)? Potrzebuję
czegoś z filtrami do mieszanej cery. Nie zatyka porów, dobrze się wchłania?
Do tej pory był Iwostin (niby też do suchej, ale krzywdy mi nie zrobił), ale
jest koszmarnie wydajny i mam ochotę na odmianę.
Z góry dzięki za wszytkie odpowiedzi. Trzymajcie się cieplutko
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: nowa Neutrogena na dzień IP: *.acn.pl 08.12.03, 08:19
      To jakaś nowość? Podłączam się do pytania, tylko że ja mam mieszaną-odwodnioną
      cerę? Co stanowi filtr w tym kremie - to jest pytanie, bo zbliża się sezon
      narciarski i taki SPF 15 po zejściu ze stoku by mi się przydał ;)
    • dolilo Re: nowa Neutrogena na dzień 08.12.03, 08:33
      A propos Neutrogeny - używałyście mleczka albo balsamu do ciała? Czym się
      różnią i czy warto kupić (w zimę potrzebuję czegoś na łuszczącą się skórę,
      zwłaszcza na nogach). Pozdrawiam
      • Gość: ola_c Re: nowa Neutrogena na dzień IP: *.chello.pl 08.12.03, 09:41
        CZeść Dolilo!
        Emulsja Neutrogeny jest świetna; używałam - polecam (balsam też). Duża butla za
        rozsądną cenę. Trochę drażnił mnie zapach i dlatego przerzuciłam się na
        apteczny Balneum (bezzapachowy, dobrze natłuszcza i wygładza, 250 ml za 29 zł).
        A może odezwie się ktoś w sprawie tego kremu (patrz temat wątku).
        Pozdrówka
        • dolilo Re: nowa Neutrogena na dzień 08.12.03, 09:47
          Hej Ola!
          Skusiła mnie relacja ceny do ilości (jest teraz promocja w Rossmanie,
          widziałam w ulotce, dołączonej do sobotnich Obcasów). Drażnił cię zapach? A
          dlaczego? Czy cię uczulał? Mnie zniechęcają zapachy owocowe, różane i typu
          mleko z miodem (fuj!). A ten co przypomina?
          PS Może rzeczywiście ktoś odpowie na temat wątku, dobry kremik z filtrem i mi
          by się przydał, bo ostatnio uzywam tylko sorayi dotleniającej (bez filtrów, na
          ulotce śmiechu warte zapewnienia, że witamina E to "naturalny filtr", hi hi)
          • Gość: ola_c Re: nowa Neutrogena na dzień IP: *.chello.pl 08.12.03, 10:09
            Też nie lubię kwiatowych i owocowych zapaszków. Tak mogą pachnieć odświeżacze
            do powietrza, a nie balsam, czy np. perfumy. Ten balsam Neutrogeny pachnie
            trochę za mocno jak dla mnie. Zapach jest dość miły (taki
            toaletowy,kosmetyczny), ale za długo trzyma się na skórze. Pachniałam ja, mój
            szlafrok, pościel i momentami mąż. Działanie - bez zarzutu. Ale nie przebija
            Balneum. W dwa dni zwalczyłam białe łuski na łydkach; dekolt, pośladki i łokcie
            (czyli miejsca szczególnie narażone na wysuszenie zimą) mam mięciutkie i
            wygładzone.
            Właścicielki nowej Neytrogeny na dzień - jesteście tam?
    • delie Re: nowa Neutrogena na dzień 08.12.03, 10:11
      Był taki wątek na forum kilka dni temu. Poszukaj, opinie były bardzo pozytywne:)
      • Gość: ola_c Re: nowa Neutrogena na dzień IP: *.chello.pl 08.12.03, 10:26
        Nie znalazłam tego wątku. Było o Neutrogenie, ale o tej serii na rozszerzone
        pory (Visibly Refined). O tej z soją nic nie znalazłam.
        Może ktoś się odezwie?
        Pozdrawiam ciepło
        • Gość: ola_c Re: nowa Neutrogena na dzień IP: *.chello.pl 08.12.03, 14:12
          A jednak znalazłam ten wątek. Zachwytom nie było końca, ale cały czas
          zastanawiam się, czy ten krem nie jest za ciężki dla mieszanej, skłonnej do
          zanieczyszczeń, cery.
          Będę wdzięczna, jeśli odezwie się kobietka, która stosuje ten krem.
          • Gość: kobieta Re: nowa Neutrogena na dzień IP: *.acn.pl 31.12.03, 09:13
            ten krem jest świetny! I wcale nie ciężki, sama mam mieszaną z tłustymi
            partiami (sporadyczne syfki itp) i polecam tę neutrogenę.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka