our.meetingpoint 23.05.09, 21:49 Co sądzicie? Jest taka tania... Ale czy dobra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issey_miyake Re: firma Rival 23.05.09, 22:52 our.meetingpoint napisała: > Co sądzicie? Jest taka tania... Ale czy dobra? jak dla mnie nie Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: firma Rival 23.05.09, 23:28 IMHO są fatalne. Miałam kilka i się zraziłam, bo np. po nałożeniu kremu na noc piekła mnie skóra, a to się właściwie mi nigdy nie przytrafia! No może niezłe są jeszcze plasterki na nos, ale ich w Polsce nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
awanturka Re: firma Rival 23.05.09, 23:37 Co to jest IMHO, oświeććcie mnie proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: firma Rival 24.05.09, 00:12 awanturka napisała: > Co to jest IMHO, oświeććcie mnie proszę! IMHO (język angielski) [edytuj] wymowa: znaczenia: skrót (1.1) = In My Humble Opinion → moim skromnym zdaniem (MSZ) odmiana: (1.1) nieodm. nieodmienny przykłady: (1.1) IMHO you're wrong. → MSZ mylisz się. składnia: kolokacje: synonimy: (1.1) IMO antonimy: wyrazy pokrewne: związki frazeologiczne: etymologia: uwagi: używane najczęściej w komunikacji komputerowej (Usenet, email) i SMS Zastanów się czasami co piszesz i po co w postach. Masz coś takiego jak mózg? On służy do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś