Gość: jula IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 14:17 hej Dziewczyny! Słyszałam wiele dobrego o tej płukance, że podobno niweluje żółć na włosach i że takie to cudowne, to prawda? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renia30 Re: płukanka Celii 11.12.03, 14:51 witaj, faktycznie zabija żółty kolor ale przy okazji usztywnia włosy i mam wrażenie jakby je zmatowiała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icca Re: płukanka Celii IP: 80.50.10.* 11.12.03, 16:50 to prawda, ale dzięki tej płukance przeczekałam fatalny okres odrastania resztek po głupim pomyśle zrobienia się na blond wenus! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: płukanka Celii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 21:35 jest taki niebieski szampon schwarzkopfa, chyba renegaL SIE ZWIE, DO WLOSOW SIWYCH I BLOND, NADAJE PLATYNOWY POLYSK, NIE USZTYWNIA, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: płukanka Celii IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 11.12.03, 21:51 ten renegal to chyba welli, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: płukanka Celii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 23:05 rzeczywiscie, welli, polecam, jest b. wydajny, stosuje 2 razy w tygodniu, mam balejaz i faktycznie, jest polysk, nie ma zolci i odrosty sa malo widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś