Dodaj do ulubionych

Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs

13.07.18, 17:15
Widzieliscie jak sie popisala Celia? www.dziennikzachodni.pl/sport/pilka-nozna/a/grzegorz-krychowiak-i-palec-pieknej-celii-w-pupie-wideo-zabawa-na-plazy-wywolala-zazenowanie-kibicow,13318675/
Ja bym chyba ja zamordowala...
Obserwuj wątek
    • fornita111 Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 17:22
      Ten tekst to pisal jakis madry inaczej czlowiek big_grin (A instagramowymi poczynaniami pilkarzy i ich ukochanych sie staram nie interesowac, dla wlasnego zdrowia psychicznego. Wyjatkiem jest Shakira wink )
    • pani_libusza Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 17:23
      Ale dlaczego, głupiutki kawał ale kawał. Fakt ze to opublikowali pokazuje ze facet ma niesamowity dystans do siebie, chyba większy niż cała drużyna i PZPN razem wzięte. W środowisku które cierpi na paranoiczny lek przez „pedalami’ opublikowanie takiego filmiku to niemalże akt odwagi. Ps nadęci lawandowscy prędzej by własne buty zjedli niż wypuścili cos takiego
      • ichi51e Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 17:30
        No chyba nie bardzo skoro zaraz skasowala...
        • pani_libusza Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 19:12
          Może nie spodziewała się ze kijek w dudzie piłkarzy tkwi aż tak głęboko
    • milva24 Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 17:28
      A może ona tak lubi... tylko teraz kumple mogą się nabijać.
      • milva24 Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 17:28
        *on
      • bella_roza Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 19:29
        Zdradzę ci tajemnicę wielu facetów to lubi big_grin
        • milva24 Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 19:36
          Mnie osobiście to ani nie śmieszy ani nie obrzydza.
    • triss_merigold6 Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 17:34
      To jest panienka piłkarza, chyba nikt od niej nie oczekuje akurat IQ.
      • kotoholiczka Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 19:55
        Tak samo jak od piłkarzy, niemniej będąc osobą kreująca się na znaną, wypadałoby mieć choć minimum poczucia obciachu.
    • kkalipso Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 20:28
      Ostatnio zapadł mi w pamięci jak jej żółtą torebeczkę niósł na lotnisku. Ale to nic, nie sobie wsadzają palce gdzie chcą...za to im dłużej oglądam na MŚ inne drużyny i zdjęcia z wakacji tych cymbałów tym ciśnienie mi się podnosi. Zmieniłam zdanie o wielusad A te żonki powinny zostawić tych chłopów przynajmniej na czas mistrzostw a nie ciągnęły z całym tabunem żeby gitarę zawracać. Może byłoby inaczej, w innych pracach jak mąż ma delegację to sam jedzie, nie wiem czemu trudno to dziuniom zrozumieć.
      • fil.lo Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 20:33
        Możliwe, że to była jego torebka. Ja tam Krychowiaka lubię. Elegancik w kancik.
        • kkalipso Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 21:02
          Myślisz że to jego?! Nie sprzeczam się, elegancik i miły facet z niego - tylko co mi po po tym jak dla mnie ma dobrze wykonywać swoją robotę tylko tyle i aż tyle potem niech nawet goły chodzi.

sportowefakty.wp.pl/ms-2018/760254/mundial-2018-reprezentacja-polski-w-drodze-do-rosji
          • fil.lo Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 21:46
            Na pewno łatwiej jest mi mieć do niego sympatię, bo mnie w ogóle nie interesuje futbol smile Co do torebki, to bardzo możliwe, że to jego big_grin
      • fornita111 Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 21:34
        No ja tez o wielu zmienilam zdanie. Jakos tak ich lubic przestalam. Jak sie ogarna to spoko, wybacze wink ale poki co maja u mnie duzego minusa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka