ichi51e 13.07.18, 17:15 Widzieliscie jak sie popisala Celia? www.dziennikzachodni.pl/sport/pilka-nozna/a/grzegorz-krychowiak-i-palec-pieknej-celii-w-pupie-wideo-zabawa-na-plazy-wywolala-zazenowanie-kibicow,13318675/ Ja bym chyba ja zamordowala... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fornita111 Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 17:22 Ten tekst to pisal jakis madry inaczej czlowiek (A instagramowymi poczynaniami pilkarzy i ich ukochanych sie staram nie interesowac, dla wlasnego zdrowia psychicznego. Wyjatkiem jest Shakira ) Odpowiedz Link Zgłoś
pani_libusza Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 17:23 Ale dlaczego, głupiutki kawał ale kawał. Fakt ze to opublikowali pokazuje ze facet ma niesamowity dystans do siebie, chyba większy niż cała drużyna i PZPN razem wzięte. W środowisku które cierpi na paranoiczny lek przez „pedalami’ opublikowanie takiego filmiku to niemalże akt odwagi. Ps nadęci lawandowscy prędzej by własne buty zjedli niż wypuścili cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 17:30 No chyba nie bardzo skoro zaraz skasowala... Odpowiedz Link Zgłoś
pani_libusza Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 19:12 Może nie spodziewała się ze kijek w dudzie piłkarzy tkwi aż tak głęboko Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 17:28 A może ona tak lubi... tylko teraz kumple mogą się nabijać. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_roza Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 19:29 Zdradzę ci tajemnicę wielu facetów to lubi Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 19:36 Mnie osobiście to ani nie śmieszy ani nie obrzydza. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 17:34 To jest panienka piłkarza, chyba nikt od niej nie oczekuje akurat IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
kotoholiczka Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 19:55 Tak samo jak od piłkarzy, niemniej będąc osobą kreująca się na znaną, wypadałoby mieć choć minimum poczucia obciachu. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 20:28 Ostatnio zapadł mi w pamięci jak jej żółtą torebeczkę niósł na lotnisku. Ale to nic, nie sobie wsadzają palce gdzie chcą...za to im dłużej oglądam na MŚ inne drużyny i zdjęcia z wakacji tych cymbałów tym ciśnienie mi się podnosi. Zmieniłam zdanie o wielu A te żonki powinny zostawić tych chłopów przynajmniej na czas mistrzostw a nie ciągnęły z całym tabunem żeby gitarę zawracać. Może byłoby inaczej, w innych pracach jak mąż ma delegację to sam jedzie, nie wiem czemu trudno to dziuniom zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 20:33 Możliwe, że to była jego torebka. Ja tam Krychowiaka lubię. Elegancik w kancik. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 21:02 Myślisz że to jego?! Nie sprzeczam się, elegancik i miły facet z niego - tylko co mi po po tym jak dla mnie ma dobrze wykonywać swoją robotę tylko tyle i aż tyle potem niech nawet goły chodzi. sportowefakty.wp.pl/ms-2018/760254/mundial-2018-reprezentacja-polski-w-drodze-do-rosji Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 21:46 Na pewno łatwiej jest mi mieć do niego sympatię, bo mnie w ogóle nie interesuje futbol Co do torebki, to bardzo możliwe, że to jego Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Sezon ogorkowy plotki o naszych WAGs 13.07.18, 21:34 No ja tez o wielu zmienilam zdanie. Jakos tak ich lubic przestalam. Jak sie ogarna to spoko, wybacze ale poki co maja u mnie duzego minusa. Odpowiedz Link Zgłoś