niedzwiedzica_sousie 04.06.09, 14:38 czy możecie mi coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konkursowe2 Re: naprawdę TRWAŁY korektor pod oczy 04.06.09, 16:50 moze wyproboj Estee Lauder Double Wear Stay in place concealer mam dobra opinie ale sama jestem zadowolona z YSL we flamastrze Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: naprawdę TRWAŁY korektor pod oczy 05.06.09, 09:56 no właśnie zastanawiałam się nad Estee. Ale chciałabym poznać opinię kogoś, kto go używał na co dzień Odpowiedz Link Zgłoś
1molly Re: naprawdę TRWAŁY korektor pod oczy 04.06.09, 18:08 Christian Dior Diorskin Anticerne Liftant Lissant Odpowiedz Link Zgłoś
jut-ra Re: naprawdę TRWAŁY korektor pod oczy 05.06.09, 11:14 A ja polecam mineralny korektor Everyday Minerals - koszt w porównaniu z Estee Lauder czy YSL śmieszny, a trwałość i jakość makijażu nieporównywalna. Wydajność także. Polecam kolor Intensive Fair, ponieważ współgra z różnymi odcieniami karnacji. Ja mam problem nie tylko z sinymi podkówkami, ale również czerwonymi żyłkami na powiekach. Estee Lauder nie używałam, za to osławiony YSL - kilka ładnych lat. Teraz już do niego nie wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: naprawdę TRWAŁY korektor pod oczy 08.06.09, 09:43 a gdzie to szczęście można kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
jut-ra Re: naprawdę TRWAŁY korektor pod oczy 08.06.09, 12:55 Nie wiem, czy szczęście. Pytałaś tylko o trwały korektor :) Tu: www.everydayminerals.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
aannaa6 Re: naprawdę TRWAŁY korektor pod oczy 05.06.09, 13:39 Polecam Estee Lauder, jest naprawdę trwały, natomiast YSL jak dla mnie jest bardzo przereklamowany - nietrwały. Odpowiedz Link Zgłoś
sophia5 Re: naprawdę TRWAŁY korektor pod oczy 05.06.09, 20:53 Biotherm Forget It. Najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiasjs Re: naprawdę TRWAŁY korektor pod oczy 07.06.09, 13:05 Od wielu lat używam już wspomniany korektor YSL i nie zamienię go na nic innego. Wygrał z konkurencją i nie uważam, że jest przereklamowany. Odpowiedz Link Zgłoś
bandha Re: naprawdę TRWAŁY korektor pod oczy 09.06.09, 21:55 sophia5 napisała: > Biotherm Forget It. > Najlepszy. Ale czy można go już dostać w Polsce? Jeśli tak to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
gerka Re: naprawdę TRWAŁY korektor pod oczy 08.06.09, 13:03 ja uzywam EsteeLauder, jest bardzo wydajny, trwały i faktycznie spełnia funkcje korektora. Odpowiedz Link Zgłoś
123megi Re: naprawdę TRWAŁY korektor pod oczy 10.06.09, 14:32 YSL - jest delikatny, całkiem trwały. Estee Lauder jest "grubszy". też ok. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: naprawdę TRWAŁY korektor pod oczy 10.06.09, 15:03 Gosh z pedzelkiem bite 12-16 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś