Gość: Kasia IP: *.chello.pl 14.12.03, 10:02 Czy mozecie poradzic jakimi sposobami wydepilować się między pośladkami - boję się że maszynka może bardzo podrażnić bo to bardzo wrażliwe miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chlebia Re: Depilacja odbytu 14.12.03, 10:09 Hm, tak zarosłaś? ;) Kremem do depilacji, wydaje mi się, tylko ostrożnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Depilacja odbytu IP: *.chello.pl 14.12.03, 10:13 Nie zarosłam , ale myślę ze gladkie miejsce jest dużo przyjemniejsze dla faceta - dzięki-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chlebia Re: Depilacja odbytu 14.12.03, 10:35 Acha ;) Więc o to chodzi... Tak myślałam ;) Kup krem dla okolic bikini, jest łagodniejszy niż zwykły, do nóg (np. Veet). Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
s.w.a.t Re: re 14.12.03, 13:58 nie, pianka depilujaca w stylu "veet"-taka ze nakladasz i czekasz[chyba z 15 min] a potem splukujesz.nie pchalabym w tak delikatne miejsca maszynek ani golarek:-) sa i ortodoksyjne wersje czyli wosk u kosmetyczki [i przod i tyl ze tak powiem] ale dla mnie to troche zbyt drastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Depilacja odbytu IP: *.radio.com.pl 14.12.03, 14:40 To znaczy ty chcesz to zrobić jemu czy sobie dla niego? Pianką, zdecydowanie najłagodniejszy sposób. Tylko nie maszynką, podrażnisz, będzie piekło... Odpowiedz Link Zgłoś