garbatowska 16.12.03, 22:13 Witam wszystkich! mam pytanko czy ktoś kupował tam perfumy bo chciałabym właśnie nabyć SENSI I NOA a tam mają dziwnie niskie ceny? Czy to napewno sa orginalne perfumy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dafni Re: perfumeria PEDET 16.12.03, 22:40 Perfumy są w 100% oryginalne. Błyskawiczna dostawa, tyle że trzeba za nią zapłacić (chyba 11 zł) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapil Re: perfumeria PEDET 17.12.03, 10:47 Bylam niemile zaskoczona, gdy dotarla do mnie przesylka z Pedetu - to bylo jakies miesiac temu. Zamowilam dwie wody toaletowe (Lempicka i Puma), ktore mialy byc w promocyjnych cenach, ale okazalo sie, ze promocja na ta druga wygasla i musialam doplacic 12 zlotych do przewidzianej kwoty. Jakas mila pani poinformowala mnie przez tel, iz zamawiajac powyzaj 150 pln dostane gratisowe probki perfum (zalezalo mi na nich) i kosmetykow do makijazu. A figa! Przyslali mi tylko probke jakiegos syfiastego kremu AA. Uwazam, ze to oszukancza firma, zdziera pieniadze, nawet nie pokrywa kosztow przesylki. Naprawde duzo mozna zaoszczedzic zamawiajac z Allegro. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: perfumeria PEDET 17.12.03, 11:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=9655126 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: perfumeria PEDET IP: 62.233.204.* 17.12.03, 16:34 jestem zaskoczona, ja wiele razy ogladalam ta strone i dziwilam sie , bo to zadna atrakcja cenowa, dodajac za przesylke na jedno wyjdzie, jakbys w sklepie kupila, wole pojsc do sklepu, "pomacac " wlasnorecznie i kupic , moze 1-2 zl taniej, czyli zadna oszczednosc, ale kazdy kupuje gdzie chce, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: perfumeria PEDET 17.12.03, 16:40 ceny interesujacych mnie zapachow sa o ok. 10zl nizsze niz w sklepie, co po dodaniu kosztow przesylki wychodzi na to samo ponadto ceny detaliczne czesto podawane sa wyzsze niz w poznańskich perfumeriach. Odpowiedz Link Zgłoś
miren Re: perfumeria PEDET 09.04.04, 13:38 jakis czas temu kupilam u nich wode perfumowana. nie jestem zbyt zadowolona, bo dlugo czekalam na przesylke oprocz tego mam watpliwosci czy butelke jest pelna. wiec chyba nie bede juz u nich zamawiac Odpowiedz Link Zgłoś