Gość: gogo Re: jaką książkę przeczytałyśie ostatnio? IP: *.zamosc.mm.pl 04.02.04, 13:25 "Malowany ptak" Kosińskiego. Ale to ksiazka dla ludzi o baaardzo mocnych nerwach i bynajmniej nie dla wrazliwych romantyczek. A wczesniej po raz piecsetny chyba "Swiat wedlug Garpa". Arcydzielo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: jaką książkę przeczytałyśie ostatnio? IP: 80.48.229.* 05.02.04, 11:12 "inny chłopiec"- bardzo mnie wciągnęła.przygnębiająca wizja, jeśli spotkamy w swym wczesnomłodym życiu nieodpowiednich ludzi.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neska Re: jaką książkę przeczytałyśie ostatnio? IP: *.devs.ac-net.pl 08.02.04, 22:09 "Rubio"W.Whartona -nie zachwyciła mnie.Opowieśc o facecie(amerykanin) który zaczyna życie "od nowa "w Hiszpanii i wdaje się w romans z niepełnoletnią córką swoich nowych przyjaciół. "Samotnoiść w sieci"-bardzo mnie wciągnęła, nie mogłam się od niej oderwać. Teraz czytam "Córkę Nomadów" Waris Dirie-zapowiada się ciekawie.Słynna modelka pochodząca z Somalii opowiada o swoim trudnym dzieciństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota20w Re: jaką książkę przeczytałyśie ostatnio? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 15:03 wiersze zebrane Marii Pawlikowskiej-Jasnorzewskiej. Uwielbiam Ją forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15674 Odpowiedz Link Zgłoś
hennessy1 Re: jaką książkę przeczytałyśie ostatnio? 09.02.04, 18:35 - Katherine Neville - "Ósemka" ( taki trochę Indiana Jons w spódnicy ale bardzo wciąga ) - Arturo Perez - Reverte - "Klub Dumas" ( na podstawie tej książki Polański nakręcił Dziewiąte wrota ), "Szachownica flamandzka" - Paul Joannides - "Jak to się robi? Niezbędnik seksualny" - super książka o seksie na wesoło, naprawdę polecam, można się nieżle uśmiać we dwoje ( samemu też ) ale najwięcej zabawy jest z próbowaniem porad i pozycji z tej ksiązki), książka zawiera obrazki :) Odpowiedz Link Zgłoś
asia23bb Re: jaką książkę przeczytałyśie ostatnio? 09.02.04, 21:50 Jesli lubisz Chmielewska, to moze tez Agathe Christie? Mnie krolowa zbrodni nigdy sie nie znudzi! Zaczelam wlasnie 'Dom nad Kanalem', ale jesli jeszcze jej nie znasz, polecam kazda jej ksiazke!! (Na poczatek moga byc opowiadania) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota20w Re: jaką książkę przeczytałyśie ostatnio? IP: 195.116.169.* 10.02.04, 16:05 Luis Mateo Diez "Akta rozbitka" Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b samotność w sieci... IP: *.t-systems.com.pl 10.02.04, 16:23 .. to najgorsza książka jaką przeczytałam odkąd sięgam pamięcią! przeczytałam ją rok temu, ale niesmaku po niej nadal nie mogę się pozbyć... Odpowiedz Link Zgłoś