Dodaj do ulubionych

polecam super fryzjera poznan

IP: *.icpnet.pl 08.07.09, 22:48
ostatnio nie moglam znalesc dobrego fryzjera
bywalam w wielu miejscach w poznaniu i nikt mi nie odpowiadal
ostatnio kolezanka znalazla super dobra fryzjerke w poznaniu na starolence swietnie
dobrala jej fryzurke i kolor cenowo jest super
fryzjerka ma na imie p.krysia
polecam ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: aska_zara Re: polecam super fryzjera poznan IP: *.icpnet.pl 08.07.09, 22:50
      a podaj jakis namiar tel
    • Gość: madzia 29 polecam super fryzjera poznan IP: 195.2.222.* 10.07.09, 21:36
      Gorąco polecam fryzjerke Ize w studiu urody glamshine w Poznaniu. Bardzo miła i
      sympatyczna osoba i znakomita fryzjerka, jakiś czas temu współpracowała z
      Tomaszem Jacykowem i Anną Chorodyńską w metamorfozach. Poza tym ceny sa
      bardzo przystępne jak na taki salon.
      Jeszcze raz polecam, www.glamshine.pl, poznan ul Sczanieckiej 1/16 tel 721720000
      Pozdrawiam
      • Gość: Aga24 Re: polecam super fryzjera poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 19:09
        Nie wiem jak pani Iza, ale ostatnio byłam w tym "salonie". Od dwóch miesięcy staram się
        przyciemnić kolor włosów - fryzjerka pofarbowała mi na jasny, wręcz biały
        blond....masakra. Chciałam tylko je lekko rozjaśnić....
        Teraz po 2 innych farbach wygląda to lepiej, ale Glamour na Szczanieckiej NIE
        POLECAM :-(
        • Gość: Koleżanka Re: polecam super fryzjera poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 20:12
          Staram się przyciemnić kolor-chciałam je lekko rozjaśnić... sama tak naprawde nie wiesz
          czego chcesz. Z GUWNA BATA NIE UKRĘCISZ! :-)
      • Gość: Asia30 Re: polecam super fryzjera poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 09:36
        Aja polecam fashion & style w Poznaniu na ul Wilczak 12a
        świetny fryzjer z Poznania
    • Gość: Leaa Re: polecam super fryzjera poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 12:10
      Soniu, jaki to dokładnie fryzjer na Starołęce ile płaciłaś itd .
      Podaj więcej szczegółów. :D
    • lilka_1 Re: polecam super fryzjera poznan 28.11.09, 12:20
      Ja zazwyczaj chodzę do La Lumiere na Przemysłowej 66. Bardzo fajne Studio Urody,
      panuje miła atmosfera, można napić się kawki, poplotkować:) Mieszkam blisko więc
      czasem tam zaglądam. Mam strasznie niesforne włosy i byłam strasznie szczęśliwa,
      że komuś wreszcie udało się je poskromić.
      • Gość: Ellka Re: polecam super fryzjera poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 17:42
        Osobiscie polecam fryzjerke ze staroleki młoda ale z wielką wyobraźnią
        dziewczyna, o ile dobrze pamietam ma na imie Daria. :-)
    • oszalina Re: polecam super fryzjera poznan 29.12.09, 12:04
      Ja mogę polecić znakomity salon urody, który oferuje również znakomite usługi
      fryzjerskie. Salon La Lumiere - warto się do nich wybrać, jak komuś zależy na
      swoim wyglądzie. Już na pierwszy rzut oka widać, że pracują tam fachowcy, którzy
      znają się na rzeczy. Robiłam u nich fryzurę na wesele, a teraz zamierzam się do
      nich wybrać przed sylwestrem. Polecam wszystkim:)
      • kasia3000 Re: polecam super fryzjera poznan 29.12.09, 13:39
        To fakt- La lumier jest naprawdę w porządku. Tak jak mnie uczesze pan Grzesiu
        tak nikt nie potrafi. Jeszcze nigdy nie wyszłam ze studia nie zadowolona.
    • Gość: ania fryzjer i kosmetyczka salon Magia ul.Żydowska 30 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.03.10, 18:20
      ja gorąco polecam salon Magia wyśmienity, kultura, profesjonalizm i bardzo ciekawe
      wnętrze. A lampka wina na poczęstunek,
      Ja zrobilam sobie global keratin naturalne prostowanie włosów efekt?
      mam proste zdrowe a jakie błyszczące:)))wlosy polecam szczegulnie ten salon bo
      namówiły mnie na to koleżanki, które też sobie zawsze robią a wcześniej robily w innym
      salonie nie będę pisać ale uważajcie bo naprawdę nie wszyscy się znają i po 2
      tygodniach potrafi zejść:(( naszęście ja jestem ja adowolona i koleżanki:))))
      • Gość: Lillia Re: fryzjer i kosmetyczka salon Magia ul.Żydowsk IP: *.echostar.pl 16.04.10, 19:47
        Uwazam,ze ten wpis to ewidentna autoreklama, zwlaszcza z tym zabiegiem - jest na
        wszystkich forach w niemal identycznej formie!
        Bylam, niestety, w tym miejscu i teraz mam gar na glowie spod ktorego wystaja
        postrzepione kikuty wlosow. Fryzura nadaje sie tylko do spiecia i przeczekania.
        70 zl wyrzucone w bloto.
        • anuska888 Re: fryzjer i kosmetyczka salon Magia ul.Żydowsk 11.09.11, 16:46
          absolutnie się z tym zgadzam, salon bardzo nie profesjonalny, myślę pozatym że bardzo oszczędzają na wszystkim, co sięda.....nawet na farbie do włosów....
          • pirania222 Re: fryzjer i kosmetyczka salon Magia 794 412 699 02.12.13, 18:40
            nie no błagam ty tam z miarką stoisz? dobre :)
            Ja też tam chodzę i zawsze jestem zadowolona i polecam bo tak dobrze ściętych włosów nigdy nie miałam. :brawo:

Ale kurka muszę zwrócić uwagę żeby mi więcej szamponu polali na głowę , no i odżywki, bo lubię jak są takie obciążone a no i lakieru pół tony na włosach a no i kurcze z tą farbą jeszcze, przyfiluję ich czy za mało mi nie daje tylko kurcze nie znam się ale co tam najważniejsze jak najwięcej
            No bo przecież płacę to wymagam nie :):brawo:
    • Gość: Polla Re: polecam super fryzjera poznan IP: *.icpnet.pl 18.03.10, 09:33
      dziewczyny podajcie proszę jakieś namiary na tych fryzjerów ze starołęki :)
    • Gość: Iga Re: polecam super fryzjera poznan IP: 194.114.144.* 19.03.10, 13:34
      Ja chodzę do Veroniki - pracuje w salonie Destiny na ul. Garncarskiej
      dziewczyna ma talent i dlatego jestem zadowolona, cenowo też super wychodzi !

• Gość: kinia Re: polecam super fryzjera poznan IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.10, 09:07
        =OJestem w szoku co do opini salonu magia , ja chodzę tam od 2 mcy jak tylo trafilam
        tam z polecenia, przestraszylaś mnie, ale naszczęście ja i moje koleżanki jesteśmy
        bardzo zadowolone, żaden fryzjer nigdy nie zrobił mi takiego pieknego cięcia jak
        chciałam. Baleyage zawsze mamy taki jak sobie wymyślimy a lubimy często się
        zmieniać. Ale wiem, że kazdy musi trafić na swojego fryzjera. Ja naszczęście mam to
        zasobą :) zresztą ja jako studentka placę jedynie 45zl:)) i dzięki temu zostaje nam
        na :piwo:
        • Gość: lena Re: polecam super fryzjera poznan IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.09.10, 11:03
          Ja zawsze chodzę do p. Darii teraz od dłuższego czasu jest w salonie Magia, wcześniej
          pracowała 5 aveniu/ galeria urody na szewskiej. Wszystkie moje znajome dzięki mnie:) do
          niej chodzą i są bardzo zadowolone zawsze. Podoba mi się ten salon bo wszystko od razu
          mogę tu zrobić kosmetyka i tipsy, Polecam p. Darię:-D
          • freshfish Re: polecam super fryzjera poznan 27.02.13, 13:03
            Dziewczyny a wiecie moze gdzie teraz pracuje pani Daria z Magii z Żydowskiej? aaaaaa uciekla mi gdzies i nie chca mi powiedziec gdzie:( bede wdzieczna za info :)
            • lola85 Re: polecam super fryzjera poznan 04.03.13, 21:00
              Daria z Magii z Żydowskiej jest teraz w La Lumiere na Przemysłowej :) uffff całe szczescie mialam do niej numer :P :piwo:

freshfish napisał(a):

> Dziewczyny a wiecie moze gdzie teraz pracuje pani Daria z Magii z Żydowskiej? a
              > aaaaa uciekla mi gdzies i nie chca mi powiedziec gdzie:( bede wdzieczna za info
              > :)

• ptaszyna2205 Daria=) 13.03.13, 10:03
              nr.do p.Darii 690990344
              • zofia333 Re: Daria=) 31.07.13, 23:21
                www.facebook.com/stylistadaria znalazłam Panią Darię na facebooku:brawo::brawo::brawo:
    • Gość: Joasia Re: polecam super fryzjera poznan IP: 62.29.161.* 28.09.10, 14:41
      Ja polecam Studio K
      www.studio-k.pl
      • Gość: Step By Step Re: polecam super fryzjera poznan IP: *.icpnet.pl 21.10.10, 13:19
        A co tam takiego polecasz?Fryzjera,który non -stop jest na haju i szefowa to toleruje?
        Chyba,że chodzi o te kawki wbijane na siłę klientom..

NIE POLECAM!!
        • Gość: gosia Re: polecam super fryzjera poznan IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.10.10, 11:13
          jeżeli ktoś chce mieć zdrowsze włosy to polecam odwiedzić salon magia przy starym rynku,
          jestem bardzo zadowolona już po pierwszym zabiegu super , nie wiem jak robią resztę ale
          to akurat mogę śmiało polecić:-D
          • Gość: gość Re: polecam super fryzjera poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 17:04
            Pani Daria z Salonu Magia! mowie Wam rewelacja ja i moje kolezanki jestesmy bardzo zadowolone;):piwo::serce:
          • Gość: fryzjer Re: polecam super fryzjera poznan IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.11.10, 20:26
            Witam
            Prawda jest taka że do dobrego fachowca trudno jest sie dostać i nie potrzeba żadnych reklam ani krypto reklam ukrytych pod dziwnymi hasłami . Nie wiem co to znaczy TANIO i DOBRZE w usługach fryzjersko kosmetycznych na odpowiednim poziomie nic takiego nie istnieje pzdr
    • Gość: chitruska Re: polecam super fryzjera poznan IP: *.home.aster.pl 22.11.10, 22:39
      Sprawdzcie też opinie na topfryzjer.pl/?a=szukaj&szukaj=simple&miasto=Pozna%C5%84
      • Gość: Małgosia Re: polecam super fryzjera poznan IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.10, 00:03
        Salon Magia TO JEST TO spróbujcie a będziecie tak jak Ja zadowolone. Jeśli ktoś nie wierzy to jego problem! Cena jakość jest na wysokim poziomie za cenę uważam bardzo niską za koloryzację + modelowanie + jakiś drobny zabieg nawilżający, w innym salonie do którego dotychczas chodziłam wydawałam ok 460 zł a tu 280 różnica jest kolosalna
        Jestem za :)))) i życzę wszystkim salonom żeby miały taką usługę i klimat ja w Magii
        • Gość: Axana Magia się tu reklamuje ... IP: 66.232.107.* 25.01.11, 17:00
          nie wiem czy zauważyliście ale salon MAGIA się tu strasznie reklamuje ...
          • Gość: Małgo Re: Magia się tu reklamuje ... IP: 212.2.101.* 09.02.11, 14:25
            żal Ci że ich klienci po prostu polecają? są pytania są i odpowiedzi nie wierzysz sprawdź i się przekonaj a nie piszesz jakby żal ci ...skręcał. Po to są fora aby móc wymienić się swoim zdaniem a nie pisać to co Ci odpowiada.Oryginalny obraz zostanie pobrany za 2 sekundy
    • anuska888 SALON MAGIA??? 11.09.11, 16:44
      śmiech na sali, profesjonalne ceny za beznadziejne usługi....
      jak chcecie sie przekonać, to śmiało....nie trzeba sie tam specjalnie zapisywać, bo zawsze mają czas, myślę że maja mało klientów.....
      farbowanie???, tak że sama z zamkniętymi oczami zrobisz to lepiej....
      ścięcie, podobnie, myślę że bardzo oszczędzają na wszystkim co się da....
    • liliiiana Re: polecam super fryzjera poznan 03.07.14, 10:25
      Zamiast chodzić do fryzjera wolę obcinać się sama. To wcale nie takie trudne.
    • dorowa Re: polecam super fryzjera poznan 13.11.17, 09:17
      ja chodzę do salonu Great Lenghts <3 są najlepsi!!! i poza poznańskim salonem mają też sieć autoryzowanych salonów w całej Polsce, więc warto poszukać jakiegoś dla siebie :D o tu jest wyszukiwarka: www.greatlengths.pl/kontakt.html#branch_form

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka