Gość: miśka IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.12.03, 10:01 No właśnie..znacie takiego? Chodzi o strzyżenie, po którym nie będę miała problemów z ułożeniem włosów? Z góry dziękuję, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lenka Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 20.12.03, 13:33 Polecam "Maximusa" na Morenie tel.601 552 323.Umawiaj sie do Macka.wlasnie wczoraj wrocilam od niego-jestem jak zwykle ZACHWYCONA(chociaz to jeszcze za malo powiedziane;) ).Chlopak jest najlepszym fryzjerem z jakim sie w zyciu zetknelam.Warto do niego pojsc chociazby po to, zeby zobaczyc jak powinny byc traktowane klientki.Idac do niego nie musisz miec zadnej wizji wlasnej fryzury- wszystko Maciek wymysli.Jego ambicja jest,by kazda dziewczyna wyszla od niego z usmiechem na ustach.Zebys widziala z jakim namaszczeniem strzyze i uklada kazdy wlosek:)!Poza tym jego meskie oko trafnie oceni co zrobic na glowie, zeby kobieta podobala sie mezczyznom.Sprobuj pojsc do niego,a gwarantuje ze nie pozalujesz-to naprawde fryzjer z powolania, cieszy sie z tego co robi.wlosy ukladaja sie swietnie,zwlaszcza do scinania kreconych ma obledny talent. No i tak sie moglabym nad nim rozplywac i rozplywac...chlopak wart jest najlepszych pochwal!!Strzyzenie kosztuje ponizej 50.Ja wczoraj za pasemka i strzyzenie(siedzialam u niego ponad 3h!) zaplacilam 125zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: *.hnet.pl / *.crowley.pl 21.12.03, 09:52 A moglabys podac dokladny adres zakladu? Kurcze, moze ja tez sprobuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 21.12.03, 11:56 Nie wiem na jakies ulicy jest Maximus, ale juz tlumacze jak tam dojechac.Jezdza tam 129,127,130 i 384.Wysiada sie na Budapesztanskiej(zanim autobus wjedzie na dluga,prosta gorke),przechodzi na druga strone ulicy i juz jest sie na miejscu:).Jesli ktoras z was,dziewczyny,zdecyduje sie na wizyte u Macka,prosze pochwalcie sie co z niej wyniklo,strasznie jestem ciekawa.POWODZENIA:). Acha i jeszcze jedno: wyprobowalam juz i Gabriela w City Forum (fu!),i JLD w Krewetce (za duze ryzyko porażki),Dalie1(fryzjerki najwyrazniej nie znaja tam zasad dobrego wychowania),oraz Atelier na Pniewskiego (p.Zbigniew,kt. owszem, umie potraktowac klientke z namaszczeniem, ale tylko gdy ma ona wyglad J.Lopez).A Maciek to jest to, co powinno byc,a nawet lepiej i na razie zarzekam sie, ze juz do nikogo innego nie trafie:). Odpowiedz Link Zgłoś
filroska Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? 21.12.03, 14:26 Hmm, a myslałam, że obskoczyłam już wszystkich fryzjerów na Morenie ;) A to królestwo pana M. mieści sie w jakim samodzielnym budynku czy czyms takim jak budynek KFC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lutka Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: 62.233.233.* 23.12.03, 00:13 Zgadzam się co do Maćka. jest super. Polecam z całego serca. Też od dawna do niego chodzę i do nikogo innego się nie wybieram. Dzisiaj bylam u niego. Nie dość, że jak zwykle super mi włoski zrobił, to jeszcze dostalam herbatke, serniczka i pizze :) Ale to juz chyba jako stala klientka :) Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: *.wp-sa.pl 14.01.04, 11:26 Telefon, ktory podalyscie jest wylaczony, bede jeszcze probowac, ale chce sie umowic na strzyzenie, bede informowac o efektach ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: *.nsm.pl 14.01.04, 12:49 Telefon jest wylaczany poza godzinami otwarcia Maximusa.Nr 601 552 323 jest prawdopodobnie wciaz aktualny(nic mi nie wiadomo o zadnych zmianach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: *.wp-sa.pl 14.01.04, 14:33 Ok, dodzwonilam sie, ide dzis na 16, na pewno zdam relacje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: *.nsm.pl 18.01.04, 21:15 Bubu,no i jak wrazenia:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: *.hnet.pl / *.crowley.pl 18.01.04, 21:53 No wiec, potwierdzam Twoja opinie, naprawde widac, ze Maciek lubi to co robi. Jako, ze zapuszczam teraz wlosy - na koncowy efekt trzeba bedzie poczekac, ale jest wizja i napewno znowu sie wybiore do Maximusa :-)) Goraco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salja Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.01.04, 11:33 Ja rowniez zapuszczam wlosy i chcialabym, zeby sie jakos ukladaly a nie takie oklapniete byly. A jakie ty masz wloski, jakie dlugie? Czy do Macka warto sie rowniez wybrac na pasemka czy on jest dobry tylko w strzyzeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: *.nsm.pl 27.01.04, 15:17 Ja mam "mackowe" pasemka i bardzo mi sie podobaja.Maciek nie uznaje zadnych przyspieszajacych rozjasnianie lapm,sam doglada efektu zagladajc pod folie b.czesto-az osiagnie zamierzony(optymalny:) )efekt. Widzialam jeszcze baleyage kolezanki- wersje letnia-blond wlosy jakby naturalnie musniete przez slonce oraz wersje zimowa- nieco cimniejsza. Wiecej pasemek jego produkcji nie widzialam:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: *.hnet.pl / *.crowley.pl 27.01.04, 20:07 Co do pasemek, to jeszcze nie robilam, ale na pewno sprobuje, a wloski mam bardzo krotkie, jeszcze rok temu mialam prawie na chlopaka, teraz musze sie troche pomeczyc, ale juz nakupowalam sobie spinek i gumek do wlosow i mam nadzieje, ze wytrzymam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXIMUS Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 00:02 Witam wszystkie kochane Klientki i Klientów naszej Firmy. Drogie Panie i Panowie, od 01.03. nasza firma zmienia swoją siedzibę!!!! Nie będziemy już pracować na Morenie, a na ulicy Słowackiego.Nowe miejsce, nowe wyzwania!!!! Liczymy na Każdą z Was i każdego z Was !!!! Nasze telefony to 0601552323 i stacjonarny 5204200 (od 1.03). Każda Pani lub Pan, gdy trafi do nas z tą wydrukowaną informacją, dostaje na wejściu 10% upusty!!!!!!!!!Zapraszamy!!! Serdecznie pozdrawiam Wszystkich Fanów i Wszystkie Fanki MAXIMUSA!!!! Właścicielka Katarzyna Jabłońska CZEKAMY NA WAS!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
primrose Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? 14.01.04, 16:17 Gość portalu: lenka napisał(a): > Nie wiem na jakies ulicy jest Maximus, ale juz tlumacze jak tam dojechac.Jezdza > > tam 129,127,130 i 384.Wysiada sie na Budapesztanskiej(zanim autobus wjedzie na > dluga,prosta gorke),przechodzi na druga strone ulicy i juz jest sie na > miejscu:).Jesli ktoras z was,dziewczyny,zdecyduje sie na wizyte u Macka,prosze > pochwalcie sie co z niej wyniklo,strasznie jestem ciekawa.POWODZENIA:). Acha i > jeszcze jedno: wyprobowalam juz i Gabriela w City Forum (fu!),i JLD w Krewetce > (za duze ryzyko porażki),Dalie1(fryzjerki najwyrazniej nie znaja tam zasad > dobrego wychowania),oraz Atelier na Pniewskiego (p.Zbigniew,kt. owszem, umie > potraktowac klientke z namaszczeniem, ale tylko gdy ma ona wyglad J.Lopez).A > Maciek to jest to, co powinno byc,a nawet lepiej i na razie zarzekam sie, ze > juz do nikogo innego nie trafie:). Ja chadzalam do Atelier do pana Zbyszka mimo ze nie jestem la donna gitarra:)) Strzyze bardzo dobrze. Polecam również salon Goldwella przy ETC. Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? 21.12.03, 01:45 Po peanach na cześć p. Maćka (nie omieszkam spróbować!) z pewna nieśmiałością polecam fryzjera na lawendowej. rewelacja to może to nie jest (nie wiem, bo byłam pierwszy raz i cudów sobie nie robiłam) ale kobitki są sympatyczne, staranne, i robią co trzeba ;), poza tym to już trzy zadowolone z tego fryzjera osoby :) Odpowiedz Link Zgłoś
primrose Re: do elve :-)) 14.01.04, 16:22 samo sie wysłało... Elve jak mozesz podaj namiary na LAwendową, tutaj na forum lub na priva primrose@gazeta.pl Szukam kogoś kto ściąłby moje włsoki inaczej niż przywykłam. A i jakie ceny tam obowiazują, czy jest oficjalny cennik czy cena razy długość rzęs razy wspólczynnik wartosci buta ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: do elve :-)) IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 17:23 A ja sobie bardzo chwale fryzjerkę Natalkę z salonu Millenium na ul. Swietego Ducha na Starowce. Ceny moglyby byc nizsze, ale i tak zostane przy tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salja Re: do elve :-)) IP: *.multicon.pl / *.karwiny.multicon.pl 12.02.04, 19:26 Byla ktoras z was jeszcze u Macka z Maximusa? poprosze o wiecej opinii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: do elve :-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 08:09 Byłam wczoraj u Maćka. Polecam gorąco, jest fantastyczny! Maćku pozdrawiam:) Naprawde mi się podoba;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Maciek z Maximusa 27.02.04, 09:05 A możesz podać ceny?Ile zapłaciłaś za wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "MAXIMUS" Re: Maciek z Maximusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 23:55 Witam wszystkie kochane Klientki i Klientów naszej Firmy. Drogie Panie i Panowie, od 01.03. nasza firma zmienia swoją siedzibę!!!! Nie będziemy już pracować na Morenie, a na ulicy Słowackiego.Nowe miejsce, nowe wyzwania!!!! Liczymy na Każdą z Was i każdego z Was !!!! Nasze telefony to 0601552323 i stacjonarny 5204200 (od 1.03). Każda Pani lub Pan, gdy trafi do nas z tą wydrukowaną informacją, dostaje na wejściu 10% upusty!!!!!!!!!Zapraszamy!!! Serdecznie pozdrawiam Wszystkich Fanów i Wszystkie Fanki MAXIMUSA!!!! Właścicielka Katarzyna Jabłońska CZEKAMY NA WAS!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salja Re: Maciek z Maximusa IP: *.karwiny.multicon.pl / *.karwiny.multicon.pl 28.02.04, 14:49 A mozemy prosic o dkoladny adres, gdzie na Słowackiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "MAXIMUS" Re: Maciek z Maximusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 12:08 Witam, dokładny numer na ulicy Słowackiego podam dziś wieczorem. Opiszę dojazd:Jedziemy z Moreny. Dalej Słowaćkiego w dół do Wrzeszcza, mijamy po prawej stronie SREBRNY MŁYN a za nim, niedaleko po prawej stronie jest budynek mieszkalny ze sklepem spożywczym na rogu, do którego wchodzi się po schodkach,przed światłami z ulicą Srebrniki (wyjazdem ze Srebrzyska). Wejście do MAXIMUSA od tyłu,przez klatkę schodową.Zapraszam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.i Re: do elve :-)) 27.02.04, 09:50 czesc , nie bylam u Macka z Maximusa, ale zato bardzo polecam studio Effect w Sopocie.A szczegulnie Karoline, super osoba ,swietnie strzyze i dobiera kolory..daje rabat przy kazdej koloryzacji wlosow ponadtto poleci kosmetyki do pielegnacji wlosow, (dostaniesz probki do przetesowania). effect murowany!!! tel 55o-98-20. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: do elve :-)) 27.02.04, 10:01 Wygląda na to jakbyś się sama reklamowała.To pewnie ceny znasz.Mogłabyś podać ile za strzyżenie się płaci? Odpowiedz Link Zgłoś
alixa Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? 09.01.19, 12:02 Witam, jestem tak zdesperowana wizyta z Salonie Gabriel w Gdańsku, że postanowiłam tu napisać własną opinię. Mam krótkie włosy, bardzo sztywne i mało podatne na łatwe układanie. Lubie obcinać je krótko, ale tak by uzyskiwać efekt ciężkiego włosa i aby wyglądać kobieco. Aby włosy były płynne i ciężkie i dzięki temu układały się lepiej. Niestety pani z Salonu Gabriel/ Podwale Grodzkie wystrzygła mnie tak, że z płaczem wstaje rano i nie mogę ułożyć włosów. Wyglądam jak wystrzępiona kura. Koloryzacja też nietrafiona- chciałam włosy bardzo rozjaśnić, a mam ciemne (kilka zachowawczych pasemek), jednak koloryzacja nie ma dla mnie takiego znaczenia jak obcięcie- które urodę może podkreślić albo oszpecić. Fatalna wizyta. Pani za to zdążyła opowiedzieć mi wiele faktów ze swojego życia m.in., że jedzie na szkolenie do Portugalii. Mnie jednak zniszczyła wizerunek i dobre samopoczucie i za to zapłaciłam 260 zł. Odpowiedz Link Zgłoś