Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer w Gdańsku?

IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.12.03, 10:01
No właśnie..znacie takiego? Chodzi o strzyżenie, po którym nie będę miała
problemów z ułożeniem włosów?
Z góry dziękuję,
Obserwuj wątek
    • Gość: lenka Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 20.12.03, 13:33
      Polecam "Maximusa" na Morenie tel.601 552 323.Umawiaj sie do Macka.wlasnie
      wczoraj wrocilam od niego-jestem jak zwykle ZACHWYCONA(chociaz to jeszcze za
      malo powiedziane;) ).Chlopak jest najlepszym fryzjerem z jakim sie w zyciu
      zetknelam.Warto do niego pojsc chociazby po to, zeby zobaczyc jak powinny byc
      traktowane klientki.Idac do niego nie musisz miec zadnej wizji wlasnej fryzury-
      wszystko Maciek wymysli.Jego ambicja jest,by kazda dziewczyna wyszla od niego z
      usmiechem na ustach.Zebys widziala z jakim namaszczeniem strzyze i uklada
      kazdy wlosek:)!Poza tym jego meskie oko trafnie oceni co zrobic na glowie, zeby
      kobieta podobala sie mezczyznom.Sprobuj pojsc do niego,a gwarantuje ze nie
      pozalujesz-to naprawde fryzjer z powolania, cieszy sie z tego co robi.wlosy
      ukladaja sie swietnie,zwlaszcza do scinania kreconych ma obledny talent.
      No i tak sie moglabym nad nim rozplywac i rozplywac...chlopak wart jest
      najlepszych pochwal!!Strzyzenie kosztuje ponizej 50.Ja wczoraj za pasemka i
      strzyzenie(siedzialam u niego ponad 3h!) zaplacilam 125zl.
      • Gość: bubu Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: *.hnet.pl / *.crowley.pl 21.12.03, 09:52
        A moglabys podac dokladny adres zakladu? Kurcze, moze ja tez sprobuje ;-)
        • Gość: lenka Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 21.12.03, 11:56
          Nie wiem na jakies ulicy jest Maximus, ale juz tlumacze jak tam dojechac.Jezdza
          tam 129,127,130 i 384.Wysiada sie na Budapesztanskiej(zanim autobus wjedzie na
          dluga,prosta gorke),przechodzi na druga strone ulicy i juz jest sie na
          miejscu:).Jesli ktoras z was,dziewczyny,zdecyduje sie na wizyte u Macka,prosze
          pochwalcie sie co z niej wyniklo,strasznie jestem ciekawa.POWODZENIA:). Acha i
          jeszcze jedno: wyprobowalam juz i Gabriela w City Forum (fu!),i JLD w Krewetce
          (za duze ryzyko porażki),Dalie1(fryzjerki najwyrazniej nie znaja tam zasad
          dobrego wychowania),oraz Atelier na Pniewskiego (p.Zbigniew,kt. owszem, umie
          potraktowac klientke z namaszczeniem, ale tylko gdy ma ona wyglad J.Lopez).A
          Maciek to jest to, co powinno byc,a nawet lepiej i na razie zarzekam sie, ze
          juz do nikogo innego nie trafie:).
          • filroska Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? 21.12.03, 14:26
            Hmm, a myslałam, że obskoczyłam już wszystkich fryzjerów na Morenie ;) A to
            królestwo pana M. mieści sie w jakim samodzielnym budynku czy czyms takim jak
            budynek KFC?
          • Gość: Lutka Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: 62.233.233.* 23.12.03, 00:13
            Zgadzam się co do Maćka. jest super. Polecam z całego serca. Też od dawna do
            niego chodzę i do nikogo innego się nie wybieram. Dzisiaj bylam u niego. Nie
            dość, że jak zwykle super mi włoski zrobił, to jeszcze dostalam herbatke,
            serniczka i pizze :) Ale to juz chyba jako stala klientka :) Polecam!!!
          • Gość: bubu Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: *.wp-sa.pl 14.01.04, 11:26
            Telefon, ktory podalyscie jest wylaczony, bede jeszcze probowac, ale chce sie
            umowic na strzyzenie, bede informowac o efektach ;-))
            • Gość: lenka Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: *.nsm.pl 14.01.04, 12:49
              Telefon jest wylaczany poza godzinami otwarcia Maximusa.Nr 601 552 323 jest
              prawdopodobnie wciaz aktualny(nic mi nie wiadomo o zadnych zmianach.
              • Gość: bubu Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: *.wp-sa.pl 14.01.04, 14:33
                Ok, dodzwonilam sie, ide dzis na 16, na pewno zdam relacje :-)))
                • Gość: lenka Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: *.nsm.pl 18.01.04, 21:15
                  Bubu,no i jak wrazenia:)?
                  • Gość: bubu Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: *.hnet.pl / *.crowley.pl 18.01.04, 21:53
                    No wiec, potwierdzam Twoja opinie, naprawde widac, ze Maciek lubi to co robi.
                    Jako, ze zapuszczam teraz wlosy - na koncowy efekt trzeba bedzie poczekac, ale
                    jest wizja i napewno znowu sie wybiore do Maximusa :-)) Goraco polecam!
                    • Gość: Salja Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.01.04, 11:33
                      Ja rowniez zapuszczam wlosy i chcialabym, zeby sie jakos ukladaly a nie takie
                      oklapniete byly. A jakie ty masz wloski, jakie dlugie? Czy do Macka warto sie
                      rowniez wybrac na pasemka czy on jest dobry tylko w strzyzeniu?
                      • Gość: lenka Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: *.nsm.pl 27.01.04, 15:17
                        Ja mam "mackowe" pasemka i bardzo mi sie podobaja.Maciek nie uznaje zadnych
                        przyspieszajacych rozjasnianie lapm,sam doglada efektu zagladajc pod folie
                        b.czesto-az osiagnie zamierzony(optymalny:) )efekt. Widzialam jeszcze baleyage
                        kolezanki- wersje letnia-blond wlosy jakby naturalnie musniete przez slonce
                        oraz wersje zimowa- nieco cimniejsza. Wiecej pasemek jego produkcji nie
                        widzialam:).
                      • Gość: bubu Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: *.hnet.pl / *.crowley.pl 27.01.04, 20:07
                        Co do pasemek, to jeszcze nie robilam, ale na pewno sprobuje, a wloski mam
                        bardzo krotkie, jeszcze rok temu mialam prawie na chlopaka, teraz musze sie
                        troche pomeczyc, ale juz nakupowalam sobie spinek i gumek do wlosow i mam
                        nadzieje, ze wytrzymam :-))
                        • Gość: MAXIMUS Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 00:02
                          Witam wszystkie kochane Klientki i Klientów naszej Firmy.
                          Drogie Panie i Panowie, od 01.03. nasza firma zmienia swoją siedzibę!!!!
                          Nie będziemy już pracować na Morenie, a na ulicy Słowackiego.Nowe miejsce, nowe
                          wyzwania!!!! Liczymy na Każdą z Was i każdego z Was !!!! Nasze telefony to
                          0601552323 i stacjonarny 5204200 (od 1.03).
                          Każda Pani lub Pan, gdy trafi do nas z tą wydrukowaną informacją, dostaje na
                          wejściu 10% upusty!!!!!!!!!Zapraszamy!!!
                          Serdecznie pozdrawiam Wszystkich Fanów i Wszystkie Fanki MAXIMUSA!!!!
                          Właścicielka
                          Katarzyna Jabłońska
                          CZEKAMY NA WAS!!!!!!!!!
          • primrose Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? 14.01.04, 16:17
            Gość portalu: lenka napisał(a):

> Nie wiem na jakies ulicy jest Maximus, ale juz tlumacze jak tam
            dojechac.Jezdza
            >
            > tam 129,127,130 i 384.Wysiada sie na Budapesztanskiej(zanim autobus wjedzie
            na
            > dluga,prosta gorke),przechodzi na druga strone ulicy i juz jest sie na
            > miejscu:).Jesli ktoras z was,dziewczyny,zdecyduje sie na wizyte u
            Macka,prosze
            > pochwalcie sie co z niej wyniklo,strasznie jestem ciekawa.POWODZENIA:). Acha
            i
            > jeszcze jedno: wyprobowalam juz i Gabriela w City Forum (fu!),i JLD w
            Krewetce
            > (za duze ryzyko porażki),Dalie1(fryzjerki najwyrazniej nie znaja tam zasad
            > dobrego wychowania),oraz Atelier na Pniewskiego (p.Zbigniew,kt. owszem, umie
            > potraktowac klientke z namaszczeniem, ale tylko gdy ma ona wyglad J.Lopez).A
            > Maciek to jest to, co powinno byc,a nawet lepiej i na razie zarzekam sie, ze
            > juz do nikogo innego nie trafie:).

Ja chadzalam do Atelier do pana Zbyszka mimo ze nie jestem la donna gitarra:))
            Strzyze bardzo dobrze.
            Polecam również salon Goldwella przy ETC.
    • elve Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? 21.12.03, 01:45
      Po peanach na cześć p. Maćka (nie omieszkam spróbować!) z pewna nieśmiałością
      polecam fryzjera na lawendowej. rewelacja to może to nie jest (nie wiem, bo
      byłam pierwszy raz i cudów sobie nie robiłam) ale kobitki są sympatyczne,
      staranne, i robią co trzeba ;), poza tym to już trzy zadowolone z tego
      fryzjera osoby :)
      • primrose do elve :-)) 14.01.04, 16:19
        • primrose Re: do elve :-)) 14.01.04, 16:22
          samo sie wysłało...
          Elve jak mozesz podaj namiary na LAwendową, tutaj na forum lub na priva
          primrose@gazeta.pl
          Szukam kogoś kto ściąłby moje włsoki inaczej niż przywykłam.
          A i jakie ceny tam obowiazują, czy jest oficjalny cennik czy cena razy długość
          rzęs razy wspólczynnik wartosci buta ;-)))))
          • Gość: sandra Re: do elve :-)) IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 17:23
            A ja sobie bardzo chwale fryzjerkę Natalkę z salonu Millenium na ul. Swietego
            Ducha na Starowce.
            Ceny moglyby byc nizsze, ale i tak zostane przy tym miejscu.
            • Gość: Salja Re: do elve :-)) IP: *.multicon.pl / *.karwiny.multicon.pl 12.02.04, 19:26
              Byla ktoras z was jeszcze u Macka z Maximusa? poprosze o wiecej opinii
              • Gość: Magda Re: do elve :-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 08:09
                Byłam wczoraj u Maćka. Polecam gorąco, jest fantastyczny!
                Maćku pozdrawiam:) Naprawde mi się podoba;)
                • dziuunia Maciek z Maximusa 27.02.04, 09:05
                  A możesz podać ceny?Ile zapłaciłaś za wizytę?
                  • Gość: "MAXIMUS" Re: Maciek z Maximusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 23:55
                    Witam wszystkie kochane Klientki i Klientów naszej Firmy.
                    Drogie Panie i Panowie, od 01.03. nasza firma zmienia swoją siedzibę!!!!
                    Nie będziemy już pracować na Morenie, a na ulicy Słowackiego.Nowe miejsce, nowe
                    wyzwania!!!! Liczymy na Każdą z Was i każdego z Was !!!! Nasze telefony to
                    0601552323 i stacjonarny 5204200 (od 1.03).
                    Każda Pani lub Pan, gdy trafi do nas z tą wydrukowaną informacją, dostaje na
                    wejściu 10% upusty!!!!!!!!!Zapraszamy!!!
                    Serdecznie pozdrawiam Wszystkich Fanów i Wszystkie Fanki MAXIMUSA!!!!
                    Właścicielka
                    Katarzyna Jabłońska
                    CZEKAMY NA WAS!!!!!!!!!
                    • Gość: Salja Re: Maciek z Maximusa IP: *.karwiny.multicon.pl / *.karwiny.multicon.pl 28.02.04, 14:49
                      A mozemy prosic o dkoladny adres, gdzie na Słowackiego?
                      • Gość: "MAXIMUS" Re: Maciek z Maximusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 12:08
                        Witam, dokładny numer na ulicy Słowackiego podam dziś wieczorem. Opiszę
                        dojazd:Jedziemy z Moreny. Dalej Słowaćkiego w dół do Wrzeszcza, mijamy po
                        prawej stronie SREBRNY MŁYN a za nim, niedaleko po prawej stronie jest budynek
                        mieszkalny ze sklepem spożywczym na rogu, do którego wchodzi się po
                        schodkach,przed światłami z ulicą Srebrniki (wyjazdem ze Srebrzyska). Wejście
                        do MAXIMUSA od tyłu,przez klatkę schodową.Zapraszam serdecznie!
              • karolina.i Re: do elve :-)) 27.02.04, 09:50
                czesc , nie bylam u Macka z Maximusa, ale zato bardzo polecam studio Effect w
                Sopocie.A szczegulnie Karoline, super osoba ,swietnie strzyze i dobiera
                kolory..daje rabat przy kazdej koloryzacji wlosow ponadtto poleci kosmetyki do
                pielegnacji wlosow, (dostaniesz probki do przetesowania). effect murowany!!!
                tel 55o-98-20.
                • dziuunia Re: do elve :-)) 27.02.04, 10:01
                  Wygląda na to jakbyś się sama reklamowała.To pewnie ceny znasz.Mogłabyś podać
                  ile za strzyżenie się płaci?
    • alixa Re: Dobry fryzjer w Gdańsku? 09.01.19, 12:02
      Witam, jestem tak zdesperowana wizyta z Salonie Gabriel w Gdańsku, że postanowiłam tu napisać własną opinię. Mam krótkie włosy, bardzo sztywne i mało podatne na łatwe układanie. Lubie obcinać je krótko, ale tak by uzyskiwać efekt ciężkiego włosa i aby wyglądać kobieco. Aby włosy były płynne i ciężkie i dzięki temu układały się lepiej. Niestety pani z Salonu Gabriel/ Podwale Grodzkie wystrzygła mnie tak, że z płaczem wstaje rano i nie mogę ułożyć włosów. Wyglądam jak wystrzępiona kura. Koloryzacja też nietrafiona- chciałam włosy bardzo rozjaśnić, a mam ciemne (kilka zachowawczych pasemek), jednak koloryzacja nie ma dla mnie takiego znaczenia jak obcięcie- które urodę może podkreślić albo oszpecić.
      Fatalna wizyta.
      Pani za to zdążyła opowiedzieć mi wiele faktów ze swojego życia m.in., że jedzie na szkolenie do Portugalii. Mnie jednak zniszczyła wizerunek i dobre samopoczucie i za to zapłaciłam 260 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka