Dodaj do ulubionych

który zapach wybrac?

IP: 213.77.92.* 22.12.03, 16:18
decyduje między mystery-naomi cambell, devotion - sabatini i isa bela -
rossellni, i nie potafie wybrac, moze podpowiecie
?
Obserwuj wątek
    • miren Re: który zapach wybrac? 22.12.03, 19:47
      Najlepiej to przetestuj kazdy na sobie, tylko nie na papierku, ubraniu, lepiej
      na okolice szyi (poniewaz rozne moga byc reakcje ze skórą, jedyne
      zastrzezenie - nie testuj w dniach przed miesiaczka). wtedy bedziesz mogla
      odczuc który aromat jest Twoja "druga skóra"
      • staua Re: który zapach wybrac? 22.12.03, 19:59
        Mnie z powyzszych podoba sie jedynie isabella.
      • Gość: vennaa Re: który zapach wybrac? IP: 213.77.92.* 23.12.03, 14:27
        Masz całkowita racje, tyle tylko, ze ja juz testowałam te zapachy i nawet po
        tych próbach nie potrafie sie zdecydowac ;-(
        • Gość: WWW Re: który zapach wybrac? IP: *.pekao-fs.com.pl 23.12.03, 15:04
          ha, ja też miałam niedawno ten sam problem i prawie z tymi samymi zapachami :O
          W końcu po mocnym "nawąchaniu się" wybrałam Isabellę Rosselini. Ale pojawił się
          problem, którą wybrać: Isabellę czy My Manifesto. Isabella jest słodsza,
          przypomina mi migdały, jest ciepłą. A Manifesto bardziej rześkie, gorzkawe, ale
          piękne :) I w końcu zdecydowałm się na Manifesto (chociaż na Isabellę też sobie
          ostrzę ząbki)
          • Gość: sloggi Re: który zapach wybrac? IP: *.spiczyn.sdi.tpnet.pl 31.12.03, 00:48
            Hej! Nie mam (jeszcze)rozeznania, jeśli chodzi o Izabellę Rosselini, ale
            baaaaaardzo podobaja mi się jej perfumy, takie w czerwonym flakonie. Czy to
            może któreś z wyżej wymienionych?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka