Gość: paulina IP: *.interq.pl / 213.76.135.* 31.12.03, 14:36 Wymieńmy sie informacjami na temat tańszych zapachów. Chodzi mi o nazwę, opis zapachu i cenę. Moje ulubione to: - Puma Flowing, kwiatowe, cena od 37 do 68 zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paulina Re: Perfumy z niższej półki IP: *.interq.pl / 213.76.135.* 01.01.04, 15:44 Czy tylko ja jedna używam tańszych perfum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jussti Re: Perfumy z niższej półki IP: 195.136.10.* 01.01.04, 19:41 Może być avon: pink suede, perceive. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: Perfumy z niższej półki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 22:08 aja nie moge cierpiec tego perceive. normalnie od tej wody (dalam ja znajomej) bolala mnie glowa i bylam taka dziwnie rozdrazniona :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: Perfumy z niższej półki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 01:17 tak tylko chcialam napomknac ze perceive to bardzo popularne perfumy... chyba najbardziej z tych z avonu... chociaz mi osobiscie tez sie nie podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia9 Re: Perfumy z niższej półki IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.01.04, 19:46 Ja lubie Yves Rocher Nature w wersji damskiej i męskiej. Bardzo udany zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: Perfumy z niższej półki IP: *.interq.pl / 213.76.135.* 02.01.04, 09:42 Dodam jeszcze Summer Gabrieli Sabatini. Składniki tej wody toaletowej to m.in. wanilia, drzewo cedrowe, róża, piwonia...Zapach jednak bardziej świeży niz słodki. Cena za 20 ml. ok 70 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Perfumy z niższej półki IP: *.widzew.net / *.widzew.net 02.01.04, 12:24 Popieram Summer Sabatini,faktycznie ładny zapach.Ostatnio moja znajoma kupiła tez Gabrieli Sabatini Devotion,trochę mocniejszy zapach ,tez ładny(chociaż mnie bardziej podoba się Summer).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myf Re: Perfumy z niższej półki IP: *.wnc.katowice.pl 02.01.04, 13:36 a ja lubie Bruno Banani, ale nie time to play, tylko ten w rozowej, spiczastej buteleczce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: Perfumy z niższej półki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 16:05 Tak, ten Bruno Banani jest ok;-)))Ja , jak mam cieniznę z kasą kupuję różne Naomi , Cindy, oraz włas nie Bruno Banani..Ladna jest tez rózowa Puma,Devotion Gabrieli Sabatini tez ujdzie .Ostatnio nabyłam " pazur " Naomi C i baaaardzo mi podpasił.kIEDYS KUPOWAŁAM iNDIAN sUUMMER,Bolero, Moments..Nie są to perfumy z najwyzszej półki , ale całkiem przyjemne w uzuciu.Niezłe sa ttez Miraculum, naszej rodzimej firmy Miraculum oraz kilka zapachów Polleny Ewy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julita73 Re: Perfumy z niższej półki IP: *.crowley.pl 04.01.04, 14:46 NO, ty Julitko to ostatnio masz ZAWSZE cieniznę z kasą, odkąd twój mąż, pracownik Centralnego Biura Śledczego w Słubicach zdadził cię i zrobił kochance dzieciaka, prawda? Pozdrowienia od sąsiadów:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Perfumy z niższej półki IP: *.chello.pl 14.02.04, 20:07 Podoba mi się bardzo Time to play Bruno Banani albo Neomagnetic Naomi Cambell. Odpowiedz Link Zgłoś
mandalay00 Re: Perfumy z niższej półki 02.01.04, 17:22 MEXX - ale ten w srebrnym opakowaniu, cena ok.70 zł, nie umiem opisywac zapachow, ale bardzo mi odpowiada. Na pewno nie jest delikatny (zadne cytrusy, roze i zielone herbaty;), tylko troszke mocniejszy (ale nie duszacy). Odpowiedz Link Zgłoś
brzoskwinka22 Re: Perfumy z niższej półki 04.01.04, 13:33 a ja uwielbiam perfumki prêt-à-porter !!!! Lubię jeszcze celebre z avonu, znam jeszcze wiele innych zapachów dla których traćę głowę ale niestety nie stać mnie na nie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Perfumy z niższej półki IP: *.torun.dialup.inetia.pl 04.01.04, 13:58 Treselle AVON'u Odpowiedz Link Zgłoś
kimmay Re: Perfumy z niższej półki 04.01.04, 14:30 Dla mnie perfumy za ponad 60zl to juz drozyzna. Co zrobic... Sama na siebie nie zarabiam. Lubie perfumy Avonu: Treselle, Pure Blanca i moj ukochany Far Away :))) Nie polecam za to zapachow Oriflame-->CUCHNA!!! Moim marzeniem jest Very Iressistable Givenchy, ale cena zbyt wygorowana :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusalka Re: Perfumy z niższej półki IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 14.02.04, 18:32 A wprost przeciwnie lubie z Oriflejmu wode toaletowa chyba Divin jestem oczarowana Odpowiedz Link Zgłoś
m.cobra średnia... 04.01.04, 14:39 moje perfumy nie są (jak dla mnie)tańsze(chociaż za 100ml płaci się około 100- 115zł)to jest MEXX damski-ale ten pierwszy,który wszedł na rynek;męski też jest bardzo ładny;mają bardzo specyficzny zapach;nie potrafię opisać co się w nich znajduje-trzeba poprostu powąchać:))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: średnia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.04, 18:41 Naomi Campbell Exult, i Gabriela Sabatini Summer. Teraz stoja na polce i czekaja az skoncza mi sie te z wyzyszch polek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: średnia... IP: *.tkb.net.pl 14.02.04, 19:41 Ja swego czasu czasu używałam Charlie White. Bardzo mi się podoba ten zapach. Należy raczej do letnich, jest lekki, świezy nieduszący,trwały, a przede wszystkim niedrogi, ok. 50 zł. Obecnie kupiłam Cindy Crauford i bardzo się zawiodłam. Zapach jest co prawda ładny, ale bardzo nietrwały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko Re: Perfumy z niższej półki IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.02.04, 19:50 Moje ulubione to MEXX PERSPECTIVE (takie w różowym kolorze). Bardzo ładny, nowoczesny zapach, który tak naprawdę trudno opisać. Na pewno nie jest piżmowy, korzenny i duszący, nie jest orientalny. Świetnie nadaje się na dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopik Re: Perfumy z niższej półki IP: *.chello.pl 15.02.04, 12:30 bruno banani rozowy oraz zapach celine dion, naprawde ladny, podobny do laury biagiotti "laura" leciutenki, dziewczecy, lecz niebanalny Odpowiedz Link Zgłoś
magitek Re: Perfumy z niższej półki 15.02.04, 17:55 Perfumy, tzn. wody Yves Rocher, te owocowe... polecam jeżynoiwą... każdy pyta co to za perfumy... tanie , bo raptem 40 zł... serio trwałe.. zmysłowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
basiaplewik Re: Perfumy z niższej półki 15.02.04, 18:09 Private Edition- Gabriela Sabatini Pret a Porter-Coty stary damski Adidas z jasnozieloną nakrętką(ostatnio nigdzie go nie ma!!) Miraculum-Miraculum natomiast mam zastrzeżenia do Oriflame i Avon. Wody z Oriflame ładnie pachną ale wyparowują blyskawicznie ze skóry, naprawdę nie trzymają się wogóle, natomiast z avonu po 15 minutach wsystkie pachną identycznie, wody z avonu mają taką specyficzną avonową nutę, z daleka rozpoznawalną, kto wąchał ten wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Perfumy z niższej półki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 18:12 Zapomniałabym o moich ulubionych! Roses and More- Priscilla Presley Indian Summer- Priscilla Presley Puma z białą nakrętką Vanilla Fields- Coty, mam olbrzymi sentyment do tego zapachu, naprawdę miłe wspomnienia...gdzie go mozna kupić na Śląsku?? Odpowiedz Link Zgłoś