Dodaj do ulubionych

Perfumy z niższej półki

IP: *.interq.pl / 213.76.135.* 31.12.03, 14:36
Wymieńmy sie informacjami na temat tańszych zapachów. Chodzi mi o nazwę, opis
zapachu i cenę.
Moje ulubione to:
- Puma Flowing, kwiatowe, cena od 37 do 68 zł
Obserwuj wątek
    • Gość: paulina Re: Perfumy z niższej półki IP: *.interq.pl / 213.76.135.* 01.01.04, 15:44
      Czy tylko ja jedna używam tańszych perfum?
      • Gość: jussti Re: Perfumy z niższej półki IP: 195.136.10.* 01.01.04, 19:41
        Może być avon: pink suede, perceive.
        • Gość: plum1000 Re: Perfumy z niższej półki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 22:08
          aja nie moge cierpiec tego perceive. normalnie od tej wody (dalam ja znajomej)
          bolala mnie glowa i bylam taka dziwnie rozdrazniona
          :-)
          • Gość: cinka Re: Perfumy z niższej półki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 01:17
            tak tylko chcialam napomknac ze perceive to bardzo popularne perfumy... chyba
            najbardziej z tych z avonu... chociaz mi osobiscie tez sie nie podobaja.
    • Gość: zosia9 Re: Perfumy z niższej półki IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.01.04, 19:46
      Ja lubie Yves Rocher Nature w wersji damskiej i męskiej. Bardzo udany zapach.
    • Gość: paulina Re: Perfumy z niższej półki IP: *.interq.pl / 213.76.135.* 02.01.04, 09:42
      Dodam jeszcze Summer Gabrieli Sabatini. Składniki tej wody toaletowej to m.in.
      wanilia, drzewo cedrowe, róża, piwonia...Zapach jednak bardziej świeży niz
      słodki. Cena za 20 ml. ok 70 zł.
      • Gość: S. Re: Perfumy z niższej półki IP: *.widzew.net / *.widzew.net 02.01.04, 12:24
        Popieram Summer Sabatini,faktycznie ładny zapach.Ostatnio moja znajoma kupiła
        tez Gabrieli Sabatini Devotion,trochę mocniejszy zapach ,tez ładny(chociaż
        mnie bardziej podoba się Summer).Pozdrawiam
    • Gość: myf Re: Perfumy z niższej półki IP: *.wnc.katowice.pl 02.01.04, 13:36
      a ja lubie Bruno Banani, ale nie time to play, tylko ten w rozowej, spiczastej buteleczce
      • Gość: julita30 Re: Perfumy z niższej półki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 16:05
        Tak, ten Bruno Banani jest ok;-)))Ja , jak mam cieniznę z kasą kupuję różne
        Naomi , Cindy, oraz włas nie Bruno Banani..Ladna jest tez rózowa Puma,Devotion
        Gabrieli Sabatini tez ujdzie .Ostatnio nabyłam " pazur " Naomi C i baaaardzo mi
        podpasił.kIEDYS KUPOWAŁAM iNDIAN sUUMMER,Bolero, Moments..Nie są to perfumy z
        najwyzszej półki , ale całkiem przyjemne w uzuciu.Niezłe sa ttez Miraculum,
        naszej rodzimej firmy Miraculum oraz kilka zapachów Polleny Ewy.
        • Gość: Julita73 Re: Perfumy z niższej półki IP: *.crowley.pl 04.01.04, 14:46
          NO, ty Julitko to ostatnio masz ZAWSZE cieniznę z kasą, odkąd twój mąż,
          pracownik Centralnego Biura Śledczego w Słubicach zdadził cię i zrobił kochance
          dzieciaka, prawda?
          Pozdrowienia od sąsiadów:))))))
      • Gość: Lenka Re: Perfumy z niższej półki IP: *.chello.pl 14.02.04, 20:07
        Podoba mi się bardzo Time to play Bruno Banani albo Neomagnetic Naomi Cambell.
    • elve Re: Perfumy z niższej półki 02.01.04, 14:54
      pur desir de lilas YR
    • mandalay00 Re: Perfumy z niższej półki 02.01.04, 17:22
      MEXX - ale ten w srebrnym opakowaniu, cena ok.70 zł, nie umiem opisywac
      zapachow, ale bardzo mi odpowiada. Na pewno nie jest delikatny (zadne cytrusy,
      roze i zielone herbaty;), tylko troszke mocniejszy (ale nie duszacy).
      • brzoskwinka22 Re: Perfumy z niższej półki 04.01.04, 13:33
        a ja uwielbiam perfumki prêt-à-porter !!!! Lubię jeszcze celebre z avonu, znam
        jeszcze wiele innych zapachów dla których traćę głowę ale niestety nie stać
        mnie na nie:(
        • Gość: Misia Re: Perfumy z niższej półki IP: *.torun.dialup.inetia.pl 04.01.04, 13:58
          Treselle AVON'u
    • kimmay Re: Perfumy z niższej półki 04.01.04, 14:30
      Dla mnie perfumy za ponad 60zl to juz drozyzna. Co zrobic... Sama na siebie nie
      zarabiam. Lubie perfumy Avonu: Treselle, Pure Blanca i moj ukochany Far
      Away :)))
      Nie polecam za to zapachow Oriflame-->CUCHNA!!!
      Moim marzeniem jest Very Iressistable Givenchy, ale cena zbyt wygorowana :(((
      • Gość: Rusalka Re: Perfumy z niższej półki IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 14.02.04, 18:32
        A wprost przeciwnie lubie z Oriflejmu wode toaletowa chyba Divin jestem
        oczarowana
    • m.cobra średnia... 04.01.04, 14:39
      moje perfumy nie są (jak dla mnie)tańsze(chociaż za 100ml płaci się około 100-
      115zł)to jest MEXX damski-ale ten pierwszy,który wszedł na rynek;męski też jest
      bardzo ładny;mają bardzo specyficzny zapach;nie potrafię opisać co się w nich
      znajduje-trzeba poprostu powąchać:)))
      Pozdrawiam
      • Gość: Sandra Re: średnia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.04, 18:41
        Naomi Campbell Exult, i Gabriela Sabatini Summer. Teraz stoja na polce i
        czekaja az skoncza mi sie te z wyzyszch polek:)
        • Gość: ad Re: średnia... IP: *.tkb.net.pl 14.02.04, 19:41
          Ja swego czasu czasu używałam Charlie White. Bardzo mi się podoba ten zapach.
          Należy raczej do letnich, jest lekki, świezy nieduszący,trwały, a przede
          wszystkim niedrogi, ok. 50 zł. Obecnie kupiłam Cindy Crauford i bardzo się
          zawiodłam. Zapach jest co prawda ładny, ale bardzo nietrwały.
    • Gość: sloneczko Re: Perfumy z niższej półki IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.02.04, 19:50
      Moje ulubione to MEXX PERSPECTIVE (takie w różowym kolorze). Bardzo ładny,
      nowoczesny zapach, który tak naprawdę trudno opisać. Na pewno nie jest piżmowy,
      korzenny i duszący, nie jest orientalny. Świetnie nadaje się na dzień.
      • Gość: hopik Re: Perfumy z niższej półki IP: *.chello.pl 15.02.04, 12:30
        bruno banani rozowy oraz zapach celine dion, naprawde ladny, podobny do
        laury biagiotti "laura" leciutenki, dziewczecy, lecz niebanalny
    • magitek Re: Perfumy z niższej półki 15.02.04, 17:55
      Perfumy, tzn. wody Yves Rocher, te owocowe... polecam jeżynoiwą... każdy pyta
      co to za perfumy... tanie , bo raptem 40 zł... serio trwałe.. zmysłowe :)
    • basiaplewik Re: Perfumy z niższej półki 15.02.04, 18:09
      Private Edition- Gabriela Sabatini
      Pret a Porter-Coty
      stary damski Adidas z jasnozieloną nakrętką(ostatnio nigdzie go nie ma!!)
      Miraculum-Miraculum
      natomiast mam zastrzeżenia do Oriflame i Avon. Wody z Oriflame ładnie pachną
      ale wyparowują blyskawicznie ze skóry, naprawdę nie trzymają się wogóle,
      natomiast z avonu po 15 minutach wsystkie pachną identycznie, wody z avonu mają
      taką specyficzną avonową nutę, z daleka rozpoznawalną, kto wąchał ten wie.
    • Gość: basia Re: Perfumy z niższej półki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 18:12
      Zapomniałabym o moich ulubionych!
      Roses and More- Priscilla Presley
      Indian Summer- Priscilla Presley
      Puma z białą nakrętką
      Vanilla Fields- Coty, mam olbrzymi sentyment do tego zapachu, naprawdę miłe
      wspomnienia...gdzie go mozna kupić na Śląsku??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka