nowa_marusia 03.09.09, 12:30 Mam pytanie odnośnie tej marki - orientujecie się na jakie ich produkty zwrócić uwagę ? Czy mają dobre podkłady i korektory ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olesiam Re: makijaż - kosmetyki MAC 03.09.09, 22:48 Kompetentnie na www.beautyicon.pl/firma,mac.html Odpowiedz Link Zgłoś
vanesskax Re: makijaż - kosmetyki MAC 03.09.09, 23:23 jako wizażystka,mogę powiedzieć,że kosmetyki Mac'a są świetne. warte swojej ceny,naprawdę. podkłady trwałe (o ile dobrze dobrane do stanu i kolorytu cery), cienie bardzo dobrze się rozprowadzają,nie 'wałkują' (oczywiście,jeśli dobrze przypudrujesz oko). korektory i bazy idealnie maskują. jest jednak coś,o czym warto wiedzieć... te kosmetyki są głównie dla charakteryzatorów,co za tym idzie-przystosowane do makijaży sesyjnych,modowych,itd., na codzień mogą okazać się zbyt ciężkie (mam na myśli pudry,bazy,podkłady,utrwalacze) i nieumiejętnie dobrane/nałożone będą wyglądać fatalnie,zwłaszcza na skórze,która ma np.problemy. Odpowiedz Link Zgłoś