11.01.05, 13:35
Manitu wczoraj obejrzałam w dodatnim kanale. są to zwizualizowane idee
twórców ze spółdzielni im. Karola Maya zauważam osłupiała.
Obserwuj wątek
    • pierans Re: But 11.01.05, 13:57
      Widząc wątek pt. But od razu wiedziałam, że to Manitu ;-)
      • misiania Re: But 11.01.05, 13:59
        hyhy, a danym Ci było może pieścić wczoraj oczy tym obrazem?
        • pierans Re: But 11.01.05, 14:10
          Niestety nie, bo nie mam plusa dodatniego. Ale ukochałaś ten But, widzę
          • misiania Re: But 11.01.05, 14:25
            yhy, zwłaszcza scenę, w której pijany w czarnoziem karol may obiecuje
            indianinowi, że napisze o nim książkę
            • Gość: v2l Re: But IP: 82.112.197.* 11.01.05, 14:28
              o kulfon!
              • pierans Re: But 11.01.05, 14:33
                A indianin mu nie uwierzył, bo pszesz z pijanym gada? Ale się zdziwił potem ;-)
    • piotr_c Re: But 11.01.05, 16:54
      Widzialas, a moze i nagralas? Taki ja jest w stanie wojny z C+ i nie godzi mi
      sie bezposrednio go ogladac :)
      • misiania Re: But 11.01.05, 17:09
        anene, nie mogłam. posiadaczką kanału stałam się prawie niechcący, kiedy
        przyszedł pan z astera, żeby zwykły dekoder ejdżbiou wymienić mi na cyfrowy, co
        podobno będzie powszechne. i teraz z innego kabelka oglądam tiwi zwykłe a z
        innego - kodowane. mam nadzieję z drobną pomocą przyjaciół rozwiązać ten
        problem techniczny, ale na razie z nagrywania nici.
    • emusia Re: But 11.01.05, 17:13
      ano dresy moje z klasy dzis gadaly o bucie. opatrzyly sie na mnie dziwnie bo
      jeden mówił do drugiego (wersja ocenzurowana): ej (...), chłopie (...), wczorj
      oględałem (...) taki (...) film co sie (...) nazywał 'but manitu', to jest
      przeróbka (...) tego no (...) no jak mu (...)' na co ja ze spokojem 'łinetu
      karola maja'. poptrayzli sie na mnie dziwnie, dyskretnie sie oduneli i
      kontynuowali rozmowe. musze przestac byc oczytana i wchodzic na plaze, jezeli
      chce se znalesc chlopa dresa (a nie chce) :-)
      • pierans Re: But 11.01.05, 17:21
        Uczciwie przyznam, że nie rozumiem ostatniego zdania. To chcesz czy nie chłopa
        dresa? Pogubiłam się.
        • emusia Re: But 11.01.05, 17:26
          a na cholere mi chłop co cpa pije i pali, siedzi na klatkach tudziez na ławce i
          mowi brzydkim slowem (kwestii urody takowych nawet nie porusze)???
          • pierans Re: But 11.01.05, 17:30
            Na cholerę, fakt.
            Wiesz, żaden mężczyzna nie lubi, gdy kobieta wie więcej niż on, lub nawet tyle
            samo co on. Dres nie dres.
            • emusia Re: But 11.01.05, 17:49
              a cholernie ciezko jest udawac ze sie wie mniej (bo nawet najmadrzejszy fece
              jest glupszy od najglupszej kobiety, to rzecz jasna od wiekow znana) :-)
              • pierans Re: But 11.01.05, 17:55
                No to właśnie jest clou całej sprawy, ta umiejętność. Ćwicz!
                • emusia Re: But 11.01.05, 18:00
                  topsze ciociu dobra rado.
              • fdj Powtórka z biologii 12.01.05, 20:55
                emusia napisała:

> (bo nawet najmadrzejszy fece
                > jest glupszy od najglupszej kobiety, to rzecz jasna od wiekow znana) :-)

www.icpnet.pl/~gronek/fun/mozgkobiety.jpg
                ;-)
                • emusia Re: Powtórka z biologii 12.01.05, 20:59
                  www.icpnet.pl/~gronek/fun/mozgmezcyzny.jpg

ale patrzac na ten nibyze mozg kobiety dochodze do wniosku ze kobieta nie
                  jestem. mam 4 pary butow: sandaly, trampki, adidasy i zimowe, w zyciu sie nie
                  zgubilam, autem jezdzic umiem (na razie bez prawka wiec nie po ulicach) i nie
                  ogladam seriali.
                  • fdj Re: Powtórka z biologii 13.01.05, 08:57
                    Bo Ty dopiero dojrzewasz do bycia kobieto.
                    Na razie jesteś mało dziewczynko przeca.
                    Sie nie martw, dojrzejesz, to wszystkie pozostałe elementy mózgu kobiety się u
                    Ciebie pojawio ;-P
                    • emusia Re: Powtórka z biologii 13.01.05, 15:46
                      jako malo dziewczynnko? czlowieku w maju 18 a ty mi mowisz o byciu malo
                      dziewczynko. obrazilam sie.
                      • fdj Re: Powtórka z biologii 13.01.05, 15:57
                        To od maja będziesz mało kobietko.
                        Na razie jesteś mało dziewczynko i usz.
                        (się powinnaś cieszyć, że pewne obszary kobiecego mózgu masz jeszcze
                        niedorozwinięte ;-PPP)
          • heniek.frost Re: But 11.01.05, 19:15
            taki chłop jak nie bedzie wogóle pił to zaraz sie zmarnuje . musowo trza wypić
            dla zdrowotnosci
            --
    • misiania Re: But 28.12.05, 14:08
      o, już inaczej kabelki u mnie biegną i spokojnie nagrywać mogę z dodatniego
      kanału, ale niestety Buta nie ma w programie, a w dodatku pewno już był
      dołączony do poradnika gospochy albo przeglądu hydraulicznego
      • piotr_c Re: But 28.12.05, 16:33
        Ja uległem promocji i też zostałem zhabeowiony a na dokładkę zplusowany w
        ramach załącznika. I mam ten sam problem , z tego dekodera mogę ogladać ale nie
        mogę nagrywać. Jak tobie to prawie rok , z pomocą przyjaciół zajęlo , to czarno
        to widzę u siebie.
        • misiania Re: But 28.12.05, 17:13
          enie. zajęło krócej, tylko długo o tym myślałam :)))) to kwestia tego co ze
          sobą łączysz eurozłączami
          • piotr_c Re: But 29.12.05, 16:11
            Własnie na tym utknąłem , mam 2 eurozłącza w TV , 1 w magnetowidzie, + po
            jednym antenowym. I nijak mi nie chce wyjść chyba, że by się dało ustawić że
            jeden kanał w video łapie wszystko co mu podeśle dekoder. Czy tak zrobiłaś?
            • misiania Re: But 29.12.05, 16:49
              znaczy konkretnie to ja robiłam manikir wtedy ;)) ale co nieco wiem. mój
              telewizor tylko z przodu wygląda nowocześnie, srebrny, płaski ekran, te
              klimaty. z tyłu ma tylko jedną dziurę na jedno eurozłącze. i stoi na tymże
              telewizorze taka piramidka: najniżej magnetowid, na nim dekoder, na dekoderze
              dvd. i są po kolei od tiwi do dvd między sobą połączone eurozłączami. i tylko
              uczciwie ci powiem, że nie mam pojęcia do którego z tych urządzeń dochodzi
              kabelek z astera... albo do telewizora albo wideo, ale raczej stawiam na
              telewizor. no a obsługa tego wszystkiego wymaga matury, nie da się ukryć, w grę
              wchodzą cztery piloty. telewizor włączam normalnie. wideo włączam i oglądam w
              telewizorze na kanale zerowym. pewno można ustawić jakiś inny, ale zerowy łatwo
              zapamiętać. dvd włączam i na pilocie telewizora pociskam a/v. oglądanie kanałów
              kodowanych wymaga użycia magnetowidu (muszę ręcznie wybrać kanał E2 i włączam
              dekoder. włożenie kasety do magnetowidu i naciśnięcie guzika zapisu niczego nie
              psuje, można sobie oglądać i nagrywać, można się przerzucić na telewizję
              niekodowaną i sobie oglądać co innego, a nadal będzie się nagrywał program z
              wybranego kanału kodowanego). tak sobie myślę, że skoro masz dwa eurozłącza w
              tiwi, to u ciebie mogłoby to być prościej.
              • rigel Re: But 03.01.06, 16:21
                masz TYLKO dwa eurozłacza....
                a co byłoby gdybyś miał TRZY albo CZYTERY ???

farciarz ;)
                • piotr_c Re: But 04.01.06, 15:51
                  Gdybym miał 2 eura w video to bym wiedział jak to pospinać :)
                  • misiania Re: But 04.01.06, 17:10
                    może są jakieś rozgałęziacze eurozłączowe... tak tylko rozważam, k paddierżanju
                    razgawora :)
                    • rigel Re: But 05.01.06, 13:15
                      misiania napisała:

> może są jakieś rozgałęziacze eurozłączowe...

som
                      • piotr_c Re: But 05.01.06, 13:27
                        O! I sprzęt nie głupieje od tego skąd na brać sygnał? To chyba z jakimś
                        przełącznikiem?
                        • rigel Re: But 05.01.06, 14:33
                          piotr_c napisał:

> O! I sprzęt nie głupieje od tego skąd na brać sygnał? To chyba z jakimś
                          > przełącznikiem?

najlepiej z EUROprzełacznikiem... :)

a na powaznie, to może spróbuj rozrysować sobie sieć połaczeń i przebieg
                          sygnałów, albo podłaczaj kolejno i patrz co wychodzi na ekranie ;)
                          ja miałem problem z odbiorem i nagrywaniem programu stacji z trzema literkami:
                          jak nagrywałem jej program "z ręki" to nie szło go oglądać ani w trakcie
                          nagrywania ani podczas odtwarzania, bo latały po ekarnie jakis paski. Jak
                          nagrywałem inną stację, to na kanale tej pierwzej stacji leciał nagrywany
                          program w stanie nie-do-oglądania. Takie atrakcje znikały, gdy nagranie
                          rozpoczynało się "na zegar". wtedy nie było żadnych problemów. Po
                          przesterowaniu wszystkich kanałow w TV i wideo sytuacja wróciła do normy
                          (podejrzana Plażynka, która lubi majstrować przy pilocie...). Teraz dla odmiany
                          takie atrakcje mam tylko przy innej, stosunkowo mało oglądanej stacji, ale w
                          duzo mniejszym wymiarze.
                          Myslę, że mozna tak połaczyć wszystkie urządzenia, żeby sygnał był odbierany i
                          nagrywany według woli widza a nie jakiejś maszyny... Przynajmniej na razie i
                          jeszcze przez jakiś czas...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka