Gość: aika IP: 213.17.171.* 05.01.04, 08:26 są w sklepach małe solaria na twarz i dekold Philipsa cena ok. 400 zł czy może ktoś z was ma takie cudo ? proszę o info czy warto kupić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
youaresowonderful Re: domowe solarium 05.01.04, 09:58 nie mam ale kiedyś korzystałam u kosmetyczki :) Byłam na takich że tak powiem "sesjach" najpierw 10-minutowych a potem od 20-min. do 30-min z 10 razy z pewnością :) Co drugi dzień ... Opaleniznę naprawdę było widać, to było przed wakacjami, a ja wyglądałam jakbym wróciła z jakiegoś urlopu w ciepłych krajach ;) Przy moich koleżankach wypadałam wręcz dziwnie, one takie blade a ja brązowa...:) Ale zrezygnowalam z tego, bo baaaaaardzo szkodzi skórze...Stwierdziłam, że wolę mieć ładniejszą skórę za kilkanaście lat niż chwilową opaleniznę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: domowe solarium IP: *.chello.pl 05.01.04, 10:11 Ja mam Philipsa do połowy ciała HB406(to większe)mogę sprzedać(lampy wymienione w serwisie na nowe,stan idealny, w oryginalnym pudełku, 2 pary okularów) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aika Re: domowe solarium IP: 213.17.171.* 05.01.04, 12:23 chcesz sprzedać tzn że nie jesteś zadowolona z solarium? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: domowe solarium IP: *.chello.pl 05.01.04, 13:13 Solarium domowe opala, bez wątpienia tylko że ja już się nie opalam(niemogę:( niestety (teraz mogę tylko pozazdrościć opalenizny)stoi spakowane, ja nie używam i chyba szybko nie będę mogła więc dlatego mogłabym sprzedać, a miałam i małe(tylko na twarz)i to większe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anetafi Re: domowe solarium 05.01.04, 13:56 a ja mam to mniejsze, moge sprzedac tylko podejrzewam ze lampy beda do wymiany, teraz oczywiscie dzialaja, solarium jest w pudelku, w komplecie okulary itd mi braklo cierpliwosci i systematycznosci, poza tym nawet opalenizna sie po jakims czasie nudzi :) w zimie oprocz efektu opalenizny poprawia nastroj a niektorzy mowia ze wygrzewa zatoki jezeli ktos ma z tym problemy pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aika do agi IP: 213.17.171.* 05.01.04, 14:01 więc ile chcesz za większe solarium? napisz ile go masz i czy jest na gwarancji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: do aiki IP: *.chello.pl 05.01.04, 14:28 Aika ja mam lampe 3 lata,także na gwarancji chyba już nie jest, nie jest uszkodzone, zadrapapane zawsze wkładałam do folii i pudełka(czyli wygląda jak nowe:)lampy po wymianie w serwisie nie były już używane, a cena nie wiem myślę, że się dogadamy zaproponuj cenę:)acha skąd jesteś? To mój mail ad77@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: do aiki IP: *.chello.pl 06.01.04, 13:07 ja jestem z Wawy(praga płd.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aika Re: do aiki IP: 213.17.171.* 06.01.04, 13:58 ja też , proszę podaj cenę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: do aiki IP: *.chello.pl 06.01.04, 14:21 No nie wiem może w granicach 550pln Odpowiedz Link Zgłoś
elise2 Re:domowe solarium 08.01.04, 10:31 bylam wczoraj w Media Markcie zeby zobaczyc to solarium bo tez bym chciala i buuuuu nie ma ani jednej sztuki, podobno na swieta wszystkie sie wysprzedaly i czekaja na dostawe,a kosztowalo ponad 1100 duuuuzo Odpowiedz Link Zgłoś