Gość: calista IP: *.icpnet.pl 05.01.04, 17:55 Co sądzicie? co sie w nim znajduuje\? warto kupowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vaxman Re: Shape 05.01.04, 17:56 dla vaxsia niezbyt tresciwa, nie kupuje, nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia25 Re: Shape IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 19:44 Trochę takie snobistyczne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gola Re: Shape IP: *.icpnet.pl 05.01.04, 19:47 ja kupowalam przez jakis czas, do czerwca kiedy strasznie zdrozal.. ogolnie nie warto, sporo zdjec, full reklam i nic czego bys nie wiedziala!!!:-) zamiast kupic 2 numery wole zaplacic za joge w dynamixiekoszt ten sam a samopoczucie lepsze po jodze!!1 jest b. cienki, czyta sie to, a raczej oglada w 40 minut!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maga19 Re: Shape 05.01.04, 19:51 Uważam, że warto. Jeżeli nie stać Cię na kluby fitness (mnie nie stać). Większość prezentowanych ćwiczeń daje rewelacyjne efekty(sprawdziłam na sobie). pozdr.Magda PS-Warunkiem jest, że będzie to jedyny miesięcznik, który będziesz kupowała, bo artykuły się dublują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gola Re: Shape IP: *.icpnet.pl 05.01.04, 20:04 to fakt ze mozna znalesc sporo cwiczen "domowych' ale ja juz po kilku numerach bylam znudzona, bo ciagla to samo!! Ty tez mozesz miec takie nogi, plaski brzuch, mocne plecy i tak w kolko polecam Ci www.polki.pl, w sekcji fitness znajdziesz sporo cwiczen...sa tez zdjecia.. Jak bedziesz wiedziala co chcesz osiagnac, to wystarcza Ci podstawy, a potem mozesz kombinowac sama- ja tak robie.. a najlepsze podstawy o pracy miesni, wplywie cwiczen i ich odpowiedniej intesywnosci mozna sie najlepiej doinformowac z magazynow dla"prawdziwych pakerow" POWAZNIE- powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś