Gość: gola IP: *.icpnet.pl 05.01.04, 20:29 widzialam tylko w necie, ale dziwny bo wyglada jak blyszczyk aplikator z gabki i tym aplikatorem na oko!!!! jakos dziwnie to brzmi, mimo ze cena ok, to chyba sie nie skusze jednak.... co sadzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lenka Re: Nowy cien Loreala IP: *.chello.pl 05.01.04, 21:22 Mam dwa takie cienie-ciemny brąz i beż,32 zł za sztukę. W sumie jestem zadowolona-cień dobrze się nakłada za pomoca tego aplikatora,jest bardzo trwały wytrzymuje cały dzień bez poprawek,ze względu na swoją kremową konsystencję nie osypuje się z powieki,daje intensywny kolor,dysktetnie błyszczy. W sumie jak ktoś lubi eksperymentować to warto spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Nowy cien Loreala 05.01.04, 21:30 i co? nakladasz tylko jeden kolor?? na cala powieke, bo ja zawsze daja 2-3 odcienie, a tym aplikatorem sobie tego nie wyobrazam, w neciejest cena 29.. ( gola z pierwszego postu to ja, tylko po rejestracji:-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Nowy cien Loreala IP: *.chello.pl 05.01.04, 21:54 W kalendarzu Cosmo podana jest cena sugerowana 29 zł, ale w sklepie dałam za cień 32zł.W zasadzie mam tylko 1 kolor-ciemny brąz (ten drugi ma moja mama). Wiesz ja raczej kłade 1,góra 2 kolory.Raczej nie mam problemów z nałożeniem 2 odcieni tego cienia.Poprostu nakładam delikatnie małą ilość najpierw jasnego cienia przy wew. części powieki, a później ciemniejszego przy zew. W zasadzie postępuej tak jak przy prasowanych cieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalloway Re: Nowy cien Loreala IP: *.chello.pl 06.01.04, 09:37 miałam takie cienie diora - opakowanie jak błyszczyk, aplikator w gąbeczce to za ich pomocą nauczyłam się nakładać na powiekę kilka kolorów i modelaować oko, były rewelacyjne to był prezent i teraz trochę mi szkoda wywalać forsę na diora, tym bardziej, że na co dzie maluję tylko kreskę, ale może się skusze na loreala nie wiem oczywiście jak z ich jakością, ale patent na pewno jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Nowy cien Loreala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.04, 09:47 Wyglada nieźle. I jak na cień o tej konsystencji jest dosyć trwały. Ja używałam go, żeby przyozdobić oko brokatem (świetnie się na nim trzyma) Odpowiedz Link Zgłoś