Dodaj do ulubionych

Strona o zabawkach

• fanna7 Re: Strona o zabawkach 30.06.16, 18:59
      Bez ryzyka możesz kupić zabawki, rowerki, hulajnogi i mnóstwo innych rzeczy dla dzieci na babysdream.pl/
      Wszystkie produkty mają atesty. To nie jakaś tandeta, która rozleci się po lekkim uderzeniu. Ich produkty dostają wyróżnienia i nagrody w konkursach międzynarodowych. :)
      • lukaszszylo Re: Strona o zabawkach 14.03.22, 13:38
        Witam wszystkich! Jeśli poszukujecie dobrego specjalisty stomatologa, który zajmuje się kwestią estetyki uzębienia, polecam FRESHMED centrum stomatologii i ortodoncji w Katowicach. Umiarkowane ceny i świetne specjaliści: www.freshmed.com.pl/
    • kamila_doniecka Re: Strona o zabawkach 11.08.16, 11:16
      wszystkie zabawki kupuję na sklep.bajkowa.tv dzieci są bardzo zadowolone
    • iwaalis Re: Strona o zabawkach 25.10.16, 12:49
      moje dziecko pokochało zabawki ze sklepu internetowego 7 Zmysłów, asortyment dla dzieci w każdym wieku 7zmyslow.com.pl/
    • balladyna888 Re: Strona o zabawkach 28.10.16, 00:08
      zobacz www.alledinge.com
    • magdalena_rzezba Re: Strona o zabawkach 09.11.16, 14:37
      Witajcie, ja zamawiam zabawki z flytoy.pl/ i jeszcze nigdy nie byłam zawiedziona. Szybka wysyłka, najlepsze ceny i nowości, które dopiero pojawiły się zagranicą. Polecam!
    • webchannel Re: Strona o zabawkach 23.12.16, 19:58
      Tu jest tego trochę -> toycentral.info
    • webchannel Re: Strona o zabawkach 23.12.16, 19:59
      Link nie zadziałał www.toycentral.info
    • twinspark1983 Re: Strona o zabawkach 08.01.17, 18:39
      www.calo.pl Koniecznie sprawdź !
      • mysliciel662 Re: Strona o zabawkach 15.02.17, 09:15
        Ja jak szukam zabawek to patrzę na ich jakość i na to, czy są bezpieczne dla dziecka, to dla mnie priorytet. Właśnie przeglądam oryginalne przytulanki na www.mamissima.pl/zabawki/przytulanki/dla_niemowlat.html bo nie chcę kupować dziecku czegoś, co można znaleźć w sieciówkach i co jest w połowie polskich domów. Stawiam na oryginalność, także jeżeli chodzi o zabawki.
    • tinysiskin Re: Strona o zabawkach 31.05.17, 11:47
      Jeśli chodzi o recenzje i opisy zabawek, to ja znalazłam fajny poradnik tutaj: poradnikowy.net/markowe-zabawki-ktorych-nie-znajdziesz-w-zwyklych-sklepach-z-zabawkami/ Wcześniej nie spotkałam się z tak ciekawymi i oryginalnymi zabawkami. Dobrze wiedzieć, że takie są.
    • karunia89 Re: Strona o zabawkach 23.07.17, 14:09
      ja gorąco polecam kanał na yt gdzie dziewczyna pokazuje rózne gry dla dzieci
      ostatnio wrzuciła filmik z kolorowymi kretami
      www.youtube.com/watch?v=hMIOfePH8Fc&t=4s
      tutaj jest adres tego kanału, polecam obejrzec i moze to bedzie pomyslem na prezent dla dziecka
    • jolusia552 Re: Strona o zabawkach 16.08.17, 03:16
      Ja zawsze miałam problem ze znalezieniem idealnych zabawek i gier na prezenty dla dzieci. Niby gdy z reklam wyglądały bardzo fajnie, ale w praktyce często było tak , że chrześniaczka nudziła się po 15 minutach zabawy i rzucała ją w kąt :(

Znalazłam ciekawy portal z recenzjami gier i zabawek. Niestety nie można na nim bezpośrednio kupić zabawek, ale można uzyskać o nich wiele ciekawych informacji a nawet ocenić dostępne gry dla dzieci.
      carotoys.pl/kategoria/recenzje-gier/
      (Moja córka ma grę Beczka Pirta - popup - i mogę potwierdzić, ze ocena na stronie jest trafna) Dajcie znać jeżeli pozostałe recenzje zabawek również okażą się trafne to będziemy miały wartościowe źródło pomysłów na prezenty dla dzieci.)
      • kociaczek456 Re: Strona o zabawkach 23.03.18, 11:41
        Akurat bardzo lubię oryginalne zabawki a te ze strony www.mamissima.pl/zabawki/lalki_i_akcesoria właśnie takie są. Nie ma jak słodka lala-przytulanka, szmaciana postać z bajki czy kolorowy drewniany wózek. Każda dziewczynka na pewno chętnie pobawiłaby się takimi rzeczami.
    • b.rataj Re: Strona o zabawkach 15.04.20, 14:55
      Mój syn jak dostał rowerek chomil.pl/jezdziki-do-dzieci/nawet w domu by śmigał.
    • anna.aa1979 Re: Strona o zabawkach 24.11.21, 23:00
      Wejdź na mahopla.pl/ można tam znaleźć świetne zabawki.
    • sasanka_p Re: Strona o zabawkach 03.12.21, 15:33
      Polecam blog o nazwie Zabawkator. Znajoma, która mi go poleciła sama prowadzi bloga, dlatego wiedziałam, że wskaże mi dobrą stronę. Biały miś pluszowy to też jej pomysł na symboliczny prezent dla nowego członka rodziny. Pierwszy miś zawsze ma sentymentalne znaczenie i pozostaje z dzieckiem przez długi czas.
    • favoritetoys Re: Strona o zabawkach 23.12.21, 19:40
      Ja polecam favoritetoys.pl/. Kupiłam tam fajne maty edukacyjne dla moich chrześniaków.
    • medime Re: Strona o zabawkach 01.02.22, 14:05
      Zabawki też mogą uczyć www.twetter.pl/jakie-zabawki-dla-dziecka/ super zakup.
    • 123wero Re: Strona o zabawkach 17.02.22, 10:07
      Sklep mzabawa.pl/ ma w swojej ofercie fotografie produktów z różnych perspektyw, dokładny opis produktu wraz ze szczegółowymi wymiarami i waga.
      • lukaszszylo Re: Strona o zabawkach 14.03.22, 13:37
        Szczerze polecam mojego stomatologa z FRESHMED - www.freshmed.com.pl, któremu jestem wierna od ponad 15 lat :) Efekt widoczny na zdjęciu ;)
    • anialew8074 Re: Strona o zabawkach 11.11.23, 20:12
      Polecam: frajdomania.pl/
    • daria9898 Re: Strona o zabawkach 19.11.23, 08:34
      Witam z tymi recenzjami to bywa różnie prawda taka że recenzja zależna będzie od tego czy dziecku się spodoba zabawka albo jak długo będzie się ta zabawka bawiło
      Ja ostatnio zakupiłam na stronie www.zabawkizosi.pl centrum beauty salon kosmetyczny dla swojej córki i już wiem że recenzja będzie 5/5 bo cały czas się tym bawi ale tak jak powiedziałam zależy czy dziecku coś wpadnie w oko więc z tymi recenzjami bywa różnie 🙂 a jeżeli chodzi o ten salonik dla córki to wygląda on tak zabawkizosi.pl/SMOBY-Centrum-Beauty-My-Beauty-Salon-Urody-Kosmetyczny-Fryzjerski-p16514
      Patrzę teraz akurat promocja jest a ja kupowałam ja była droższa pewnie dlatego że Black weeks jest w następnym roku poczekam też na te wyprzedaże listopadowe.
      Pozdrawiam
      • daria9898 Re: Strona o zabawkach 04.02.24, 08:49
        Jeśli szukasz wyjątkowych produktów edukacyjnych dla dzieci, firma ZabawkiZosi ma wiele do zaoferowania. Jednym z ich flagowych produktów jest Stolik Edukacyjny STEM Masterkidz + Akcesoria, który pozwala na rozwijanie umiejętności i zmysłów poprzez zabawę z kolorowymi i geometrycznymi kołeczkami, śrubkami oraz kołami zębatymi. W znajdziemy również drewniane deseczki do treningu balansu, zabawki ogrodowe, kuchnie zabawkowe, pojazdy dla dzieci i wiele innych fascynujących produktów. Zapraszamy do zapoznania się z pełną ofertą na stronie internetowej firmy www.zabawkizosi.pl
        • daria9898 Re: Strona o zabawkach 04.02.24, 08:52
          Kilka fajnych produktów

zabawkizosi.pl/Zestaw-Drewnianych-Literek-Ekspozytor-70-elementow-p17743

zabawkizosi.pl/edukacja

zabawkizosi.pl/MASTERKIDZ-Drewniany-Stol-Edukacyjny-AKCESORIA-STEM-WALL-563-Klockow-p43552

zabawkizosi.pl/POJAZDY-DLA-DZIECI

zabawkizosi.pl/FALK-Traktor-Pink-Country-Star-na-Pedaly-z-Przyczepka-od-3-lat-p16689
    • daria9898 Re: Strona o zabawkach 02.03.24, 14:21
      Polecamy zapoznać się ze sklepem zabawkizosi.pl/
    • anialewa0510 Re: Strona o zabawkach 04.07.24, 20:00
      Tu popatrz: frajdomania.pl/pl/n/list
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka