Dodaj do ulubionych

Lalka dla dwulatki

18.10.16, 22:26
Cześć, szukam lalki, bobasa, ale z włosami do czesania, z zamykanymi oczami, ale bez innych funkcji wymagających baterii (nie chcę baterii), żeby miała akcesoria typu butelka, ubranka ( żeby można było dokupić), może być szmaciana, miękka, plastikowa ze zginanymi nogami i rękami. Nie za koszmarne pieniądze:-). Ktoś kojarzy takie cudo? Dzięki
Obserwuj wątek
    • mama.2.dzieci Re: Lalka dla dwulatki 25.01.17, 12:00
      Bardzo fajny zestaw znalazłam tu: www.bajaboo.pl/lalki-i-przytulanki/bobasy.html niestety lala jest bez włosów, ale fajne ma dodatki i cena niewygórowana.
    • odczepcie_sie Re: Lalka dla dwulatki 14.06.17, 09:27
      Oj, obawiam się, że nie znajdziesz lalki bobasa z włosami do czesania. Niemowlęta raczej nie miewają bujnej czupryny i dlatego tego typu lalki też nie mogą zwykle pochwalić się włosami (realizm, te sprawy). Myślę więc, że nie ma co kombinować, tylko lepiej postawić na to co sprawdzone, na przykład lalkę Baby Born www.urwis.pl/lalki-i-akcesoria/bobasy/lalki-baby-born/baby-born-lalka-zabawa-w-kapieliz-nocnikiem - to chyba najpopularniejsza z lalek bobasów. Można ją przewijać, karmić i kąpać, więc dziecko szybko się nią nie znudzi.
      • lovespain Re: Lalka dla dwulatki 15.10.18, 11:56
        Nie prawda, ja taką znalazłem. Dla dwulatki i ma włosy śliczne :)
        Proszę, o tutaj: lalki-berenguer.pl/pl/home/228-lalka-dla-dwulatki-noni-miekka-kremowe-ubranko.html

I co Wy na to?

odczepcie_sie napisał(a):

> Oj, obawiam się, że nie znajdziesz lalki bobasa z włosami do czesania. Niemowlęta raczej nie miewają bujnej czupryny i dlatego tego typu lalki też nie mogą zwykle pochwalić się włosami (realizm, te sprawy). Myślę więc, że nie ma co kombinować, tylko lepiej postawić na to co sprawdzone, na przykład lalkę Baby Born www.urwis.pl/lalki-i-akcesoria/bobasy/lalki-baby-born/baby-born-lalka-zabawa-w-kapieliz-nocnikiem - to chyba najpopularniejsza z lalek bobasów. Można ją przewijać, karmić i kąpać, więc dziecko szybko się nią nie znudzi.
    • marakonek Re: Lalka dla dwulatki 03.08.18, 18:02
      Świetnym wyborem będzie lalka Meetoo, sa to bardzo słodkie lalki. Idealnie sprawdzi się dla dwuletniej dziewczynki. Taką lalkę możesz zakupić tutaj: www.miskababy.pl/kat/lalki/metoo/
      • jadzia_cz Re: Lalka dla dwulatki 27.09.18, 09:22
        Może jakaś lalka z oferty na www.lulkowo.pl/ ? Mają tam świetną ofertę atestowanych zabawek, ja ostatnio kupowałam tam na prezent bujak dla 1-rocznego dziecka.
    • veinaa Re: Lalka dla dwulatki 06.11.18, 22:09
      Akurat sama zastanawiam się nad lalką dla dwulatki - aktualnie ma fazę na bobasy. Tyle że u nas najważniejszy warunek to musi mieć możliwość kąpieli - najlepiej żeby była w miarę szczelna. Myślałam o Baby Born, dużo osób poleca, na przykład tu: coimdac.pl/jakie-lalki-dla-dziewczynek/ ale ja nie jestem przekonana co do jej szczelności - na forach czytałam, że "cieknie" z niej woda po kąpieli. A jak cieknie, to od razu mam wizję, że woda tam też zostaje i zbiera się syf, bakterie i grzyby :/ Polecicie jakąś lalkę która będzie "szczelna"?
    • mamazuzi Re: Lalka dla dwulatki 18.12.18, 14:06
      tu są czadowe bobasy kupzabawke.pl/?catId=&pageNo=0&flag=&menuFilter=&isAdvancedSearching=false&sortingField=&featureValueId=&pageSize=&filter=bobas
      Tyle, że @odczepcie_sie ma rację o nie ma bobasów z długimi własami.
      Piękne włosy do czesania maja lalki z serii Natalia. Tu wybór jest bardzo duży!
    • tobirobi Re: Lalka dla dwulatki 22.02.19, 18:37
      www.trele-morele.eu/pl/c/markowe/101
    • misiamisia2020 Re: Lalka dla dwulatki 02.04.19, 15:18
      moja córeczka ma lalki z serii natalia lalki są solidne najbardziej cieszy się z tej sofia.sklep.pl/p/22240-lalka-natalia-swiecace-wlosy-120008-artyk-3-5901811120008.html
    • monet1 Re: Lalka dla dwulatki 21.10.19, 16:06
      Poszukaj na allegro , myślę że coś znajdziesz ciekawego :>
    • basiapysna3 Re: Lalka dla dwulatki 07.12.19, 20:37
      jak lubi takie zabawki to czemu, moja corka sie interesowała tylko samochodami
    • pajacynek9901 Re: Lalka dla dwulatki 13.01.20, 14:22
      taka jak tu może fijo.pl/k/lalki-bobasy by była dobra, córunia taką ma i jej nie odstępuje na krok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka