spinelli 07.11.04, 23:48 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2380564.html Spinelli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mona Re: ONZ zaleca Polsce złagodzenie przepisów o abo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 13:44 Bo chyba każdy ma świadomość jak poważnym problemem w Polsce jest podziemie aborcyjne. Tylko kto będzie miał na tyle odwagi zeby ustawe zliberalizować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dulce Re: ONZ zaleca Polsce złagodzenie przepisów o abo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 14:51 Wielkość podziemia aborcyjnego jest mitem. Sam dr Nathanson, który dokonał ok. 75000 aborcji przyznaje, że w walce o liberalizację ustawy w USA zwolennicy aborcji posługiwali się kłamstwem. Gdy aborcja jest zakazana dokonuje się o wiele mniej "zabiegów". Gdy legalna więcej.Dla ludzi to co legalne postrzegane jest jako dobre. A aborcja nie jest dobra dla nikogo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Dulce, 10.11.04, 12:02 dla Ciebie aborcja nie jest dobra. Oki, wiec jej nie rob. A decyzje o jej wykonaniu pozostaw innym, bo tez maja swoj rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dulce Re: Dulce, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 13:01 > dla Ciebie aborcja nie jest dobra. Oki, wiec jej nie rob. > A decyzje o jej wykonaniu pozostaw innym, bo tez maja swoj rozum. Ale ukierunkowują go wyłącznie na własne potrzeby ze szkodą dla innych. Ten rozum, o którym piszesz jest egoistyczny i albo niedouczony albo bestialski. Odpowiedz Link Zgłoś
nkosikazi Re: Dulce, 10.11.04, 13:12 Gość portalu: Dulce napisał(a): > > dla Ciebie aborcja nie jest dobra. Oki, wiec jej nie rob. > > A decyzje o jej wykonaniu pozostaw innym, bo tez maja swoj rozum. > Ale ukierunkowują go wyłącznie na własne potrzeby ze szkodą dla innych. Ten > rozum, o którym piszesz jest egoistyczny i albo niedouczony albo bestialski. Dobry rozum to wyłącznie taki który podziela twoje poglądy? Dziękuję, nie mam więcej pytań. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dulce Re: Dulce, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 14:00 > Dobry rozum to wyłącznie taki który podziela twoje poglądy? Dziękuję, nie mam > więcej pytań. > pzdr Dobry rozum to mądry rozum. Rozum, który liczy się z dobrem innych. Który wie co jest dobre a co złe. Ja też pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś