evita_duarte 05.11.05, 17:29 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3002046.html Z reszta to nie zaskoczenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bleman Re: Obiecanki cacanki 05.11.05, 17:52 Hehe ciekawe co sobie mysla osoby glosujace na PiS ;-) Smiac mi sie chce z nich, naiwne polactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Obiecanki cacanki 05.11.05, 17:57 bleman napisał: > Hehe ciekawe co sobie mysla osoby glosujace na PiS ;-) > > Smiac mi sie chce z nich, naiwne polactwo. A mnie sie jakos smiac nie chce. Ciesze sie tylko, ze wyjechalam i mam nadzieje ze bedzie do czego wracac ech.. Odpowiedz Link Zgłoś
bengal Re: Obiecanki cacanki 07.11.05, 17:49 a moze ich pozwac albo co? za klamstwa w kampanii wyborczej? albo zrobic wybory wczesniejsze? bo wiadomo, ze PiS klamalo i teraz tak latwo juz nikogo nie omami... ale ja jestem za pociagnieciem ich do odpowiedzialnosci, za manipulacje wyborcza: skladanie obietnic ktorych sie i tak nie mialo zamiaru spelnic. czego sie nie robi dla wladzy... i jeszce ta nazwa: "prawo i sprawiedliwosc" istny smiech na sali Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Obiecanki cacanki 07.11.05, 18:00 bengal napisał: > a moze ich pozwac albo co? > za klamstwa w kampanii wyborczej? > albo zrobic wybory wczesniejsze? > bo wiadomo, ze PiS klamalo i teraz tak latwo juz nikogo nie omami... > > ale ja jestem za pociagnieciem ich do odpowiedzialnosci, za manipulacje > wyborcza: skladanie obietnic ktorych sie i tak nie mialo zamiaru spelnic. > czego sie nie robi dla wladzy... > > i jeszce ta nazwa: "prawo i sprawiedliwosc" istny smiech na sali Dokladnie. Tylko najgorsze jest, ze nie ma sie za bardzo z czego smiac. Z tego, ze wiekszosc spoleczenstwa dala sie nabrac jak dzieci? Z tym pociagnieciem do odpowiedzialnosci to przydalaby sie opinia kogos kto sie zna na prawie. Czy to mozliwe hm... Odpowiedz Link Zgłoś
micra Re: Obiecanki cacanki 07.11.05, 20:51 No cóż, widziały gały co brały. Z dwojga złego lepiej że takie obietnice złożył PiS i zdobył elektorat wierzący w gruszki na wierzbie niż miałby ten elektorat Lepper przejąć. Dzisiaj Olejnik w Zetce dało rano lekcję pokory Markowi Zuberowi, który musiał unikać ciosów i tłumaczyć się jak to będzie na prawdę. Ale nie wiem, czy zdaje sobie z tego sprawę w co się wkopał zostając doradcą ekonomicznym Rządu, który obiecał wyjątkowo dużo, a co nie jest zgodne z myśleniem Zubera. Odpowiedz Link Zgłoś