dziewice 28.01.06, 14:41 Feminizm w Polsce zatacza coraz szersze kolo, czy Lech Brothers na to pozwola? J. twierdzi, ze "J. Kaczyński: Problem tkwi w PO", fakty.interia.pl/news?inf=711422 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bitch.with.a.brain Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 14:44 A co ma doda do kaczorow?? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 14:45 bracia moga Ci na TO nie pozwolic! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=35782700&a=35790731 bitch.with.a.brain napisała: > A co ma doda do kaczorow?? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 14:47 Myslisz,że bracia zajmą się moimi dzinsowymi szortami?I bedzie im przeszkadzało,że one nie do końca zasłaniają pośladki?I już nie będę sie mogła na plaży w samych stringach opalac? Muszę emigrować:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 14:49 nie mowie o ubiorze - mnie to nie interesuje. mowie o samym fakcie bycia Doda - kims wielkim / gwiazda. bedac D polskiego frminizmu bylabys wyzej w rankingu niz sama Szczuka. A to juz mogloby sie nie spodobac. bitch.with.a.brain napisała: > Myslisz,że bracia zajmą się moimi dzinsowymi szortami?I bedzie im > przeszkadzało,że one nie do końca zasłaniają pośladki?I już nie będę sie mogła > na plaży w samych stringach opalac? > Muszę emigrować:) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 14:50 No nie wiem, Kazia ma wszelkie atuty do bycia gwiazdą:/ Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 14:51 no nie wiem, to ze ma krotkie wlosy - to chyba wynik wieku.. ;) bitch.with.a.brain napisała: > No nie wiem, Kazia ma wszelkie atuty do bycia gwiazdą:/ Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 14:53 > No nie wiem, Kazia ma wszelkie atuty do bycia gwiazdą:/ Co do tego nie ma wątpliwości. Nie jest ładna, ale za to ma wielu wrogów i wielu zwolenników. Chyba dziś jest modne głośne wypowiadanie niechęci do mężczyzn ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 14:55 Ja akurat uważam,że jest ładna,ale to kwestia gustu. Jesli modne jest wypowiadanie niecheci do mężczyzn to ja nie mam szans na bycie gwiazda:/ Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 14:57 > Ja akurat uważam,że jest ładna,ale to kwestia gustu. Już Ci pisałem kiedyś, że nie masz gustu do facetów:) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 14:59 > Jesli modne jest wypowiadanie niecheci do mężczyzn to ja nie mam szans na bycie > gwiazda:/ Nie lubie oglądac programów z Kazią, ale za każdym razem jak widziałem "Najsłabsze ogniwo" lub inny program, w którym się odzywała to musiała powiedzieć coś co miało stwierdzić, że mężczyźni są gorsi z samego faktu bycia meżczyznami. Mnie to nie przeszkadza, ale ze względu na falę popularności na jakiej Kazia się unosi, wywnioskowałem, że taka postawa jest modna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 15:00 E tam, w NO każdemu dogaduje,ale poza nagraniem jest miła dla wszystkich,nie tylko dla kobiet.Bardzo sympatyczna osoba.Zreszta kobiety w programie tez objeżdża Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 15:05 > E tam, w NO każdemu dogaduje,ale poza nagraniem jest miła dla wszystkich,nie > tylko dla kobiet.Bardzo sympatyczna osoba.Zreszta kobiety w programie tez objeż > dża Nie znam jej osobiście. Oceniam tylko imidż jaki stworzyła. I z tego wnioskuje, że ona nie lubi mężczyzn tylko za to, że są mężczyznami. Tak samo jest z Dodą. Nie znam Dody i oceniam ją na podstawie jej wizerunku. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 15:06 chyba inaczej traktujesz różne wypowiedzi: w NO tylko czasem cos mowi o zmowie mężczyzn jak 2 facetow eliminuje kobiete przed finalem.ale o zmowie kobiet tez mowi;) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman A w tym programie "wydanie...." costam ;-) 28.01.06, 15:08 Nie czepia sie mezczyzn, ponoc jak byl odcinek z Ziemkiewiczem na temat jego "ciala obcega" to kazia zachowywala sie bardzo hmm..."przyzwoicie" i wpatrywala sie w niego jak w obrazek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Re: A w tym programie "wydanie...." costam ;-) 28.01.06, 15:09 Swój trafił na swego:) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 15:12 Nie oglądam NO gdyż jakoś nie przypadła mi do gustu sado-masochistyczna formuła programu, ale gdy już mi się zdaży obejrzeć to jak dwóch facetów eliminuje kobiete to jest źle a jak dwie kobiety eliminuja faceta to Kazia już tak tego nie potępia. Takie są moje obserwacje. Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 15:06 Masz rację. Wybór wizerunku też świadczy o człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 15:08 > Masz rację. Wybór wizerunku też świadczy o człowieku. Madrego to i milo poczytac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 15:10 pewnie,że miło,przy innych to się człowiek tylko frustruje:P Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 15:11 > pewnie,że miło,przy innych to się człowiek tylko frustruje:P oczywiscie ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 16:53 bleman napisał: > > pewnie,że miło,przy innych to się człowiek tylko frustruje:P > > oczywiscie ;-)))) Jestem tą inną:(. Mnie formuła NO pasowałaby, gdyby rzeczywiście krew się lała po ekranie, zas Kazia ćwierka łagodnie i żeby za bardzo nie urazić, ale nie udało jej sie to! Trąciła Święte Śmierdzące Jajco.Ważyła się napomknąć o zmowie facetów.Tyle było słyszalne.I teraz nastała moda na obrzucanie Kazi błotem. Wyciera sobie nią gębę połowa internautów, a nawet dziennikarzy chcących się im przypodchlebić.Podobny los spotkał Kingę Dunin.Ona też brzydka je, chociaz nie prowadzi teleturnieju.Oj brzydka.Zła kobieta.Nie kobieta, skądże! Razem z brzydka Kazią sa facetamy.Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 16:56 Trąciła Święte Śmierdzące Jajco.Ważyła się napomknąć o zmowie > > facetów. Problem nie polega na tym, że ważyła się wspomnieć o zmowie facetów, ale na tym, że podczas gdy tą zmowę potempiała to często zdażało jej się pochwalac zmowę kobiet. Przez takie coś wiele osób może stworzyć sobie obraz feministki jako osoby, która nie lubi mężczyzn i zawsze staje po stronie kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 16:58 moim zdaniem Kazia gra ze stereotypem feministki. Tak samo jak do mnie powiedziało: To nawet tak prosta osoba jak polonistka powinna wiedzieć;) Ok, nic obraźliwego,bo sama jest polonistką. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 17:01 > moim zdaniem Kazia gra ze stereotypem feministki. Tak samo jak do mnie > powiedziało: To nawet tak prosta osoba jak polonistka powinna wiedzieć;) Ok, ni > c > obraźliwego,bo sama jest polonistką. Pewno tak właśnie jest, że Kazia chcąc uatrakcyjnić swój wizerunek pokazuje siebie jako stereotypową feministkę, ale to tylko szkodzi w zwalczaniu tego stereotypu. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 17:02 po prostu NO to program rozrywkowy i tak trzeba to traktowac Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 17:03 > po prostu NO to program rozrywkowy i tak trzeba to traktowac No i chyba kazdy normalny to tak traktuje ;-) Moj ojciec np. uwielbia jak kazia kogos objedzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 17:04 > po prostu NO to program rozrywkowy i tak trzeba to traktowac Inteligentni ludzie tak to traktują, ale takich ludzi jest niewielu w tym kraju. Większość to przygłupy, które wierzą w to co pokazuje im się w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 28.01.06, 20:30 ja na przyklad, nie mam tv, ani tym bardziej to co ktos wygaduje mnie nie interesuje. :) TV to przezytek :) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Ja tez nie ma tv :> ale to wcale nie daje mi 28.01.06, 20:34 wiekszej ilosci czasu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Ja tez nie ma tv :> ale to wcale nie daje 28.01.06, 20:36 przynajmniej nikt Toba podswiadomie nie manipuluje, no moze poza Peach bleman napisał: > wiekszej ilosci czasu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ja tez nie ma tv :> ale to wcale nie daje 28.01.06, 20:39 > przynajmniej nikt Toba podswiadomie nie manipuluje, no moze poza Peach ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Ja tez nie ma tv :> ale to wcale nie daje 28.01.06, 20:41 BItch.With.A.Brain czy jak wolisz The Brain ;) bleman napisał: > > przynajmniej nikt Toba podswiadomie nie manipuluje, no moze poza Peach > > ??? Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Ja tez nie ma tv :> ale to wcale nie daje 28.01.06, 20:44 >czy jak wolisz The Brain ;) Pinky and Brain ;-P http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.animationusa.com/picts/archive/3_Pinky-Brain-Cage.jpg&imgrefurl=www.animationusa.com/promotion/cmap/arch3.htm&h=462&w=650&sz=50&tbnid=1X1PoOf4y-YJ:&tbnh=95&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3Dpinky%2Bbrain%26hl%3Den%26lr%3D&oi=imagesr&start=3 Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Ja tez nie ma tv :> ale to wcale nie daje 28.01.06, 20:45 www.animationusa.com/picts/archive/3_Pinky-Brain-Cage.jpg Teraz lepiej ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
bleman To ona jest juz twoja "brzoskwinką" ? ;-) 28.01.06, 20:46 Tak BWAB mna manipuluje :/ i sie zneca :/. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: To ona jest juz twoja "brzoskwinką" ? ;-) 28.01.06, 21:00 NIE, poniewaz mam juz Kobiete - ktora mna wystarczajaca manipuluje :) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: To ona jest juz twoja "brzoskwinką" ? ;-) 30.01.06, 11:37 Tak,znęcam się.Takie malutkie, internetowe S&M:) ps)nie jestem niczyją brzoskwinką!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: To ona jest juz twoja "brzoskwinką" ? ;-) 30.01.06, 19:45 > Tak,znęcam się.Takie malutkie, internetowe S&M:) Let's cyber... ;-))))) > ps)nie jestem niczyją brzoskwinką!!! No tak jestes stworzonkiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 30.01.06, 11:42 bitch.with.a.brain napisała: > Myslisz,że bracia zajmą się moimi dzinsowymi szortami?I bedzie im > przeszkadzało,że one nie do końca zasłaniają pośladki?I już nie będę sie mogła > na plaży w samych stringach opalac? Jakby co, to Johnny K. Cię obroni. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 30.01.06, 11:44 mam pewne watpliwości;) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 30.01.06, 11:53 Dżinsowe szorty to prawie jak mini, myślę, że kaleson będzie walczył przeciwko takim zakazom jak lew. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 30.01.06, 12:06 ale nie będzie walczył o jakąś okropna feministke:) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 30.01.06, 12:15 bitch.with.a.brain napisała: > ale nie będzie walczył o jakąś okropna feministke:) Wot zagwozdka dla kalesona - sytuacja bez wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 30.01.06, 12:19 bitch.with.a.brain napisała: > ale nie będzie walczył o jakąś okropna feministke:) Jeśli chodzi w mini i się daje fotografować nago, to nie taka okropna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 30.01.06, 16:24 chyba bardziej okropna, bo niektórym to aż móżdżki się przegrzewają jak probują taką istote w swoje schematy ująć:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 30.01.06, 19:48 > chyba bardziej okropna, bo niektórym to aż móżdżki się przegrzewają jak probują > taką istote w swoje schematy ująć:) Mi sie przegrzewal na poczatku, teraz juz wystygl. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: FAKT: Chce być Dodą Elektrodą polskiego femin 30.01.06, 20:32 do wszystkiego można się przyzwyczaić:) Odpowiedz Link Zgłoś