Dodaj do ulubionych

Parada równości

10.06.06, 17:41
Kto był??
Niestety bez chlopców z MW to już nie to samo,mniejsza zabawa:)
Obserwuj wątek
    • kochanica-francuza Stephen obowiązkowo? nt 10.06.06, 17:54
    • heretic_969 Na pewno nie ja n/t 10.06.06, 18:00

• kochanica-francuza Re: Na pewno nie ja n/t 10.06.06, 18:01
        Ja nie byłam.
        • heretic_969 Re: Na pewno nie ja n/t 10.06.06, 18:03
          I słusznie, po co brać udział w czymś co nie ma absolutnie żadnego znaczenia?
          • bitch.with.a.brain Re: Na pewno nie ja n/t 10.06.06, 18:04
            to [po co piszesz na forum?:)
            • heretic_969 Re: Na pewno nie ja n/t 10.06.06, 18:07
              Głównie po to, by wymieniać z ludźmi poglądy, chociaż czasem lubię też prowokować.
    • dziewice Re: Parada równości 10.06.06, 18:16
      a co masz jakas fotke nago z parady?

bitch.with.a.brain napisała:

> Kto był??
      > Niestety bez chlopców z MW to już nie to samo,mniejsza zabawa:)
      • bitch.with.a.brain Re: Parada równości 10.06.06, 18:17
        niestety, chłopcy z NOPu nie chcieli sie rozebrac do zdjęć.Jestem niepocieszona
        • kochanica-francuza Nieprawda, ja nie byłam dlatego 10.06.06, 18:18
          że cały dzień w domu siedzę, a zresztą nie cierpię masowych spędów połączonych z
          pokrzykiwaniem i machaniem transparentami - w dowolnym celu.
    • bleman Nie bylem ,bo dokumentacje do projektu pisze :( 10.06.06, 18:34
      Poza tym jak nie bylo walk ulicznych z MW to nic ciekawego :/
      • kochanica-francuza Pisz bleman pisz :-) 10.06.06, 23:01
        • bleman Juz dawno napisalem :P 10.06.06, 23:30

• kochanica-francuza Grzeczny bleman. Teraz kuj 10.06.06, 23:40
            i pamiętaj o fcuk :-)

masz maila
          • dziewice Re: Juz dawno napisalem :P 11.06.06, 15:22
            a w czym pisales? txt2tags czy msword programmer?

bleman napisał:

>
            • bleman Re: Juz dawno napisalem :P 11.06.06, 16:04
              Tym razem w wordzie :]

Ale zazwyczaj uzywam doxygen'a lub techa :]
      • krwawabestia Re: Nie bylem ,bo dokumentacje do projektu pisze 11.06.06, 09:03
        małe były
        była tez mozliwosc odbijania anarchistow od policji
        tylko trzeba było byc we własciwym miejscu
    • krwawabestia Re: Parada równości 11.06.06, 09:02
      ja byłem
      kolesie koło mnie tak załowali ze jest tak mało MW ze zastanawiali sie czy moze
      wprowadzic kartki kto moze takiego prawicowca pogonic hehe
    • magnusg Re: Parada równości 11.06.06, 14:02
      Dostalas autograf od Pana Becka???Fajnie isc w jednej paradzie z ludzmi
      otwarcie domagajacymi sie legalizacji seksu z dziecmi???Mile towarzystwo?
      • bitch.with.a.brain Re: Parada równości 11.06.06, 15:12
        tego pana nawet nie widziałam.Ja szłam w miłym towarzystwie.
        Zreszta chciałabym wreszcie przeczytac co postuluje Beck,a nie znam niemieckiego:(
        Zresztą u nas seks jest legalny z kimś kto ma skończone 15 lat,a to z pewnościa
        nie jest osoba dorosła.
        • kochanica-francuza Re: Parada równości 11.06.06, 15:15

> tego pana nawet nie widziałam.Ja szłam w miłym towarzystwie.
          > Zreszta chciałabym wreszcie przeczytac co postuluje Beck,a nie znam niemieckieg
          > o:(
          >A gdzie on to postuluje, bo ja znam?
        • bleman Re: Parada równości 11.06.06, 15:17
          > Zreszta chciałabym wreszcie przeczytac co postuluje Beck,a nie znam niemieckieg
          > o:(

Niech ci ktos rpzetlumaczy, (a napewno nie ma polskeigo tlumaczenia tych tekstow?)

> Zresztą u nas seks jest legalny z kimś kto ma skończone 15 lat,a to z pewnościa
          > nie jest osoba dorosła.

W sumie doroslosc to rzecz wzgledna.
          Jedna 15 bedzie bardzo dorosla, a inna 20 bedzie dziecinna.

w sensie biologicznym tez doroslosc nie jest tak mocno zwiazana z wiekiem, jedna
          dojrzeje w wieku 10 a inna w wieku 13.
          • bitch.with.a.brain Re: Parada równości 11.06.06, 15:19
            jeszcze mi sie nie udało od tych co faceta nazywaja pedofilem uzyskać namiarow
            na jego teksty:)Mój facet zna niemeicki,ale nie wiem czy tak dobrze,żeby mi
            tekst przetlumaczyć.

A co do dojrzałości,jak powiesz,że zgodnie z natura,na która sie rózni chetnie
            powolują dojrzałość=dojrzałośc płciowa to tez cie okrzykną zwolennikiem pedofilii
            • kochanica-francuza Re: Parada równości 11.06.06, 15:20
              wlazłam na stronę, nic o pedofilach nie ma
            • dziewice ugotuj lepiej obiad zmiast biadolic na forum 11.06.06, 15:21

> jeszcze mi sie nie udało od tych co faceta nazywaja pedofilem uzyskać namiarow
              > na jego teksty:)Mój facet zna niemeicki,ale nie wiem czy tak dobrze,żeby mi
              > tekst przetlumaczyć.
              >
              > A co do dojrzałości,jak powiesz,że zgodnie z natura,na która sie rózni chetnie
              > powolują dojrzałość=dojrzałośc płciowa to tez cie okrzykną zwolennikiem pedofil
              > ii
              • bitch.with.a.brain Re: ugotuj lepiej obiad zmiast biadolic na forum 11.06.06, 15:22
                nie gotuje obiadu,bo nie jestem głodna
                • dziewice Re: ugotuj lepiej obiad zmiast biadolic na forum 11.06.06, 15:23
                  a moze Twoj facet jest glodny? nie pomyslalas o tym?

> nie gotuje obiadu,bo nie jestem głodna
                  • bitch.with.a.brain Re: ugotuj lepiej obiad zmiast biadolic na forum 11.06.06, 15:24
                    jak bedzie glodny to sobie ugotuje.
                    Zresztą przypuszczam,ze własnie to robi w tej chwili,pewnie je coś dobrego
                    prosto z grilla.
                    • bleman Re: ugotuj lepiej obiad zmiast biadolic na forum 11.06.06, 15:25
                      > jak bedzie glodny to sobie ugotuje.
                      > Zresztą przypuszczam,ze własnie to robi w tej chwili,pewnie je coś dobrego
                      > prosto z grilla.

Nie ma to jak zdrowa zywnosc ;-)))
                    • dziewice Re: ugotuj lepiej obiad zmiast biadolic na forum 11.06.06, 15:26
                      moze jakas kobieca Kobieta mu wlasnie z grila podaje i dba o jego biedny
                      brzuszek :) nie pmyslalas ? :)

> jak bedzie glodny to sobie ugotuje.
                      > Zresztą przypuszczam,ze własnie to robi w tej chwili,pewnie je coś dobrego
                      > prosto z grilla.
                      • bitch.with.a.brain Re: ugotuj lepiej obiad zmiast biadolic na forum 11.06.06, 15:27
                        ale to jest nawet pewne:)
                        ale to on podaje pewnej bardzo kobiecej kobiecie - swojej mamie.
                        • dziewice Re: ugotuj lepiej obiad zmiast biadolic na forum 11.06.06, 15:28
                          stawiam 200 ze ma miedzy 25-30 :)

> ale to jest nawet pewne:)
                          > ale to on podaje pewnej bardzo kobiecej kobiecie - swojej mamie.
                          • bitch.with.a.brain Re: ugotuj lepiej obiad zmiast biadolic na forum 11.06.06, 15:29
                            Jest jeszcze taka, co ma 27 - jego siostra:) ale jej to raczej podaje jedzenie
                            narzeczony
                        • bleman Re: ugotuj lepiej obiad zmiast biadolic na forum 11.06.06, 15:28
                          > ale to jest nawet pewne:)
                          > ale to on podaje pewnej bardzo kobiecej kobiecie - swojej mamie.

A ty sie na grilla ni zalapalas ? ;-)
                          • bitch.with.a.brain Re: ugotuj lepiej obiad zmiast biadolic na forum 11.06.06, 15:29
                            a ja sie na grilla nie załapalam,bo źle sie czuje i musze pilnowac kibla:/
                            • bleman Re: ugotuj lepiej obiad zmiast biadolic na forum 11.06.06, 15:31
                              > a ja sie na grilla nie załapalam,bo źle sie czuje i musze pilnowac kibla:/

Czyzby delikatny uklad pokarmowy ? ;-)
                              Bo ja to chyba mam juz zniszczony(przez zywienie sie smieciami...:/) ;-))
                            • dziewice uuu niedobrze naduzywasz alkoholu, moze jakies AA? 11.06.06, 15:31

> a ja sie na grilla nie załapalam,bo źle sie czuje i musze pilnowac kibla:/
                              • bitch.with.a.brain Re: uuu niedobrze naduzywasz alkoholu, moze jakie 11.06.06, 15:35
                                nie naduzywam alkoholu.to tylko miesiączka,na to sie nie umiera:)
                                • dziewice Re: uuu niedobrze naduzywasz alkoholu, moze jakie 11.06.06, 15:37
                                  ale tez nie mozna zostac ojciem :)

o ktorej wraca Twoj facet?

> nie naduzywam alkoholu.to tylko miesiączka,na to sie nie umiera:)
                                  • bitch.with.a.brain Re: uuu niedobrze naduzywasz alkoholu, moze jakie 11.06.06, 15:39
                                    no w innej sytuacji tez raczej ojcem nie zostane:)

nie wiem o ktorej

• bleman A nie chciala bys kiedys zostac ojcem ? 11.06.06, 15:42
                                      Wychowala bys np. syna na prawdziwego mezczyzne ;-)
                                      pil by piwo i ogladal mecze ;-)
                                      • bitch.with.a.brain Re: A nie chciala bys kiedys zostac ojcem ? 11.06.06, 15:44
                                        moge zostac mama i tez ogladac z dziećmi mecz.A piwo jak urosna:)
                                        • bleman Re: A nie chciala bys kiedys zostac ojcem ? 11.06.06, 15:46
                                          > moge zostac mama i tez ogladac z dziećmi mecz.A piwo jak urosna:)

W to ze mozesz zostac mama to ja nie watpie.
                                          A nie wolisz sladem czechow podawac piwo do obiadu, nawet jak dzieci beda mialy
                                          np. 13 lat ? ;-)
                                          • bitch.with.a.brain Re: A nie chciala bys kiedys zostac ojcem ? 11.06.06, 15:47
                                            nie wiem,nie znam tak dobrze badań o wpływie alkoholu na dojrzewający organizm.
                                            ale wiem tez,że jak 13 latek zechce sie napic piwa to i tak to zrobi
                                            • bleman Re: A nie chciala bys kiedys zostac ojcem ? 11.06.06, 15:49
                                              > nie wiem,nie znam tak dobrze badań o wpływie alkoholu na dojrzewający organizm.
                                              > ale wiem tez,że jak 13 latek zechce sie napic piwa to i tak to zrobi

A ukarala bys np. 13 letnia corke gdyby postanowila napic sie piwa i ty bys ja
                                              przylapala ? ;-)
                                              • bitch.with.a.brain Re: A nie chciala bys kiedys zostac ojcem ? 11.06.06, 15:55
                                                tak.
                                                Jesli sie czegoś zabrania to trzeba być konsekwentnym
                                                • bleman Re: A nie chciala bys kiedys zostac ojcem ? 11.06.06, 15:58
                                                  > tak.
                                                  > Jesli sie czegoś zabrania to trzeba być konsekwentnym

A zabraniala bys picia piwa ? ;-)

A ukarala bys np. 10 corke gdybys dowiedziala sie ze w szkole pobila kolege albo
                                                  kolezanke ktora ja zaczepiala ? ;-)
                                                  • bitch.with.a.brain Re: A nie chciala bys kiedys zostac ojcem ? 11.06.06, 16:00
                                                    nie ukaralabym, bo uważam,ze kazdy ma prawo sie bronić jeśl ijest zaczepiany.I
                                                    trzeba to robić skutecznie
                                    • dziewice Re: uuu niedobrze naduzywasz alkoholu, moze jakie 11.06.06, 15:44
                                      darowalem sobie co chcialem powiedziec :)

> no w innej sytuacji tez raczej ojcem nie zostane:)
                                      >
                                      > nie wiem o ktorej
                                      >
                                      • bitch.with.a.brain Re: uuu niedobrze naduzywasz alkoholu, moze jakie 11.06.06, 15:45
                                        a szkoda,jestem niezmiernie ciekawa
                                        • dziewice Re: uuu niedobrze naduzywasz alkoholu, moze jakie 11.06.06, 15:56
                                          eee tylko tak mowisz
                                • bleman Cytujac nauczyciela z south park : 11.06.06, 15:37
                                  "Nie ufam czemus co krwawi przez kilka dni i nie umiera" ;-)))
                                  • dziewice Re: Cytujac nauczyciela z south park : 11.06.06, 15:39
                                    ja jakos na SP nie mialem czasu juz chyba wtedy pracowalem od 7 do 3am

bleman napisał:

> "Nie ufam czemus co krwawi przez kilka dni i nie umiera" ;-)))
                                    • bleman Juz sie nie chwal ;-P 11.06.06, 15:40

• dziewice Re: Juz sie nie chwal ;-P 11.06.06, 15:42
                                        staram sie Ciebie zachecic :), to nie boli :)

bleman napisał:

>
                                        • bleman Ale ja jestem leniwy ;-P 11.06.06, 15:44
                                          i trudno mnie zachecic, szczegolnie w trakcie sesji :/
                                          • dziewice Re: Ale ja jestem leniwy ;-P 11.06.06, 16:02
                                            Kobiety.. Kobiety..Kobiety..
                                            bleman napisał:

> i trudno mnie zachecic, szczegolnie w trakcie sesji :/
                                            • bleman ee ? nie rozumiem 11.06.06, 16:02

• dziewice Re: ee ? nie rozumiem 11.06.06, 16:04
                                                to wszystko przez Kobiety, normalnemu mezczyznie gdy jest sam niewiele jest
                                                potrzebne do szczescia i zycia :)

bleman napisał:

>
                                                • bleman Re: ee ? nie rozumiem 11.06.06, 16:05
                                                  > to wszystko przez Kobiety, normalnemu mezczyznie gdy jest sam niewiele jest
                                                  > potrzebne do szczescia i zycia :)

taaa, niewiele, jedynie kobiety :/
                                                  • dziewice Re: ee ? nie rozumiem 11.06.06, 16:07
                                                    to jak juz bedziesz ja MIAL NA WLASNOSC to zrozumiesz o czym mowilem :)

bleman napisał:

> > to wszystko przez Kobiety, normalnemu mezczyznie gdy jest sam niewiele je
                                                    > st
                                                    > > potrzebne do szczescia i zycia :)
                                                    >
                                                    > taaa, niewiele, jedynie kobiety :/
                                                  • bleman Nie wiem ;-) moze tak moze nie 11.06.06, 16:08

• dziewice to zalezy czy poznasz DOBRA Kobiete 11.06.06, 16:10
                                                    bleman napisał:

>
                                                  • bleman A jaka to ejst DOBRA kobieta ? ;-) 11.06.06, 16:11

• dziewice Re: ugotuj lepiej obiad zmiast biadolic na forum 11.06.06, 15:29
                            wiesz ile ciekawych rzeczy mozna zrobic jak nie ma faceta ? :)

bleman napisał:

> > ale to jest nawet pewne:)
                            > > ale to on podaje pewnej bardzo kobiecej kobiecie - swojej mamie.
                            >
                            > A ty sie na grilla ni zalapalas ? ;-)
            • bleman Re: Parada równości 11.06.06, 15:24
              > jeszcze mi sie nie udało od tych co faceta nazywaja pedofilem uzyskać namiarow
              > na jego teksty:)Mój facet zna niemeicki,ale nie wiem czy tak dobrze,żeby mi
              > tekst przetlumaczyć.

Ale moze sprobowac.

> A co do dojrzałości,jak powiesz,że zgodnie z natura,na która sie rózni chetnie
              > powolują dojrzałość=dojrzałośc płciowa to tez cie okrzykną zwolennikiem pedofil
              > ii

Niestety.
              w naszej kulturze utarlo sie zeby instytucjonalnie ustalac wiek od ktorego ktos
              jest dojrzaly.

Ba w polsce jest nawet tendencja by okrzykiwac pedofilem kogos(doroslego) kto
              sypia np. z 16 latka.
              • bitch.with.a.brain Re: Parada równości 11.06.06, 15:24
                moi rodzice nazwali pedofilem kogos kto spotykal sie z 18 latka:)
                • bleman Re: Parada równości 11.06.06, 15:26
                  > moi rodzice nazwali pedofilem kogos kto spotykal sie z 18 latka:)

Domyslam sie kogo. ;-)

Ale to chyba byla "BEZWSTYDNA" 18 latka ? ;-))))
                  • bitch.with.a.brain Re: Parada równości 11.06.06, 15:28
                    w dodatku bezwstydna 18 latka uświadomiła własna matke,ze ta jest corka pedofila:)
                    W końcu moja babcia wychodzac za mąż miala dopiero co skonczone 18 lat
                    • bleman Re: Parada równości 11.06.06, 15:29
                      > w dodatku bezwstydna 18 latka uświadomiła własna matke,ze ta jest corka pedofil
                      > a:)
                      > W końcu moja babcia wychodzac za mąż miala dopiero co skonczone 18 lat

hehe, widac rodzinna tradycja ;-)
              • dziewice w pelni sie z tym zgadzam 11.06.06, 15:25

> Ba w polsce jest nawet tendencja by okrzykiwac pedofilem kogos(doroslego) kto
                > sypia np. z 16 latka.

chcialbys aby jakis palant spal z Twoja 16 letnia corka?
                • bleman Re: w pelni sie z tym zgadzam 11.06.06, 15:27
                  > chcialbys aby jakis palant spal z Twoja 16 letnia corka?

Nie niechcial bym zeby moja 16 letnia corka spala z palantem(obojetnie w jakim
                  wieku), wolal bym zeby sypiala z porzadnym czlowiekiem.
                  • dziewice Re: w pelni sie z tym zgadzam 11.06.06, 15:28
                    ktos to sypia z 16latka jest dla mnie palantem

bleman napisał:

> > chcialbys aby jakis palant spal z Twoja 16 letnia corka?
                    >
                    > Nie niechcial bym zeby moja 16 letnia corka spala z palantem(obojetnie w jakim
                    > wieku), wolal bym zeby sypiala z porzadnym czlowiekiem.
                    • bleman Nawet jak ma 17 lat ? albo 18 ? ;-) albo 19 ? ;-) 11.06.06, 15:30

• kochanica-francuza Albo 16 hihi 11.06.06, 15:32
                      • dziewice Re: Nawet jak ma 17 lat ? albo 18 ? ;-) albo 19 ? 11.06.06, 15:36
                        bez sensu jest ta rozmowa :)

bleman napisał:

>
                        • bleman Dlaczego bez sensu ? 11.06.06, 15:55
                          Tobie marzy sie kontrolowanie zycia seksualnego wlasnych dzieci ?
                          • kochanica-francuza Dziewic tak zawsze, jak nie ma argumentów 11.06.06, 15:55
                            wtedy ogłasza , że dyskusja jest bez sensu
                            • dziewice nie :) 11.06.06, 15:58
                              zrobilem to po raz pierwszy, poniewaz podano do stolu :).

kochanica-francuza napisała:

> wtedy ogłasza , że dyskusja jest bez sensu
                          • dziewice Re: Dlaczego bez sensu ? 11.06.06, 15:59
                            poniewaz jezeli dwoje 16lat maja to jest moze i nawet ok.

ale jezeli dziewczyna ma 16 a facet ma na przyklad 24 to cos tu jest jak dla
                            mnie nie tak, a dla Ciebie nie?

bleman napisał:

> Tobie marzy sie kontrolowanie zycia seksualnego wlasnych dzieci ?
                            • bleman Re: Dlaczego bez sensu ? 11.06.06, 16:02
                              > ale jezeli dziewczyna ma 16 a facet ma na przyklad 24 to cos tu jest jak dla
                              > mnie nie tak, a dla Ciebie nie?

nie, ale to zalezy jak wygladaja ich wzajemne relacje.
                              • dziewice Re: Dlaczego bez sensu ? 11.06.06, 16:05
                                masz na mysli pozycje?

bleman napisał:

> > ale jezeli dziewczyna ma 16 a facet ma na przyklad 24 to cos tu jest jak
                                > dla
                                > > mnie nie tak, a dla Ciebie nie?
                                >
                                > nie, ale to zalezy jak wygladaja ich wzajemne relacje.
                              • bitch.with.a.brain Re: Dlaczego bez sensu ? 11.06.06, 16:05
                                lepiej jak jedno z partnerow jest dojrzalsze jest szansa,że starsza osoba
                                pomysli o zabezpieczeniu
                                • dziewice Re: Dlaczego bez sensu ? 11.06.06, 16:06
                                  dobrze ze mam niska kanape na ktorej wlasnie siedze bo spadajac z niej moglbym
                                  sobie cos zrobic.

> lepiej jak jedno z partnerow jest dojrzalsze jest szansa,że starsza osoba
                                  > pomysli o zabezpieczeniu
                                  • bleman :)) 11.06.06, 16:07

• bleman Re: Dlaczego bez sensu ? 11.06.06, 16:07
                                  > lepiej jak jedno z partnerow jest dojrzalsze jest szansa,że starsza osoba
                                  > pomysli o zabezpieczeniu

Poza tym slyszalem gdzies ze seks dwojga niedoswiadczonych to meczarnia ;-)
                                  • bitch.with.a.brain Re: Dlaczego bez sensu ? 11.06.06, 16:08
                                    tak naprawde zawsze z nowym partnerem sie jest niedoświadczonym bo każy
                                    potrzebuje czegos innego
                                    • bleman Re: Dlaczego bez sensu ? 11.06.06, 16:09
                                      > tak naprawde zawsze z nowym partnerem sie jest niedoświadczonym bo każy
                                      > potrzebuje czegos innego

no wlasnie slyszalem ze chodzi o to ze niedoswiadczony nie do konca wie co lubi.
                                    • dziewice a Ty znasz juz swoje miejsca erogenne ? 11.06.06, 16:09

> tak naprawde zawsze z nowym partnerem sie jest niedoświadczonym bo każy
                                      > potrzebuje czegos innego
                                      • bitch.with.a.brain Re: a Ty znasz juz swoje miejsca erogenne ? 11.06.06, 16:10
                                        swoje znam,zle zawsze moge odkryc jakieś nowe:)
                                        Tu raczej chodzi o znajmość miejsc erogennych drugiej osoby.
                                        • bleman W przypadku mezczyzny jest niewielki wybor ;-) 11.06.06, 16:12

• bitch.with.a.brain Re: W przypadku mezczyzny jest niewielki wybor ;- 11.06.06, 16:13
                                            calkiem spory.
                                            Lubisz być lizany po karku?:)
                                            • bleman Re: W przypadku mezczyzny jest niewielki wybor ;- 11.06.06, 16:14
                                              > calkiem spory.

Naukowcy twierdza inaczej ;-)

> Lubisz być lizany po karku?:)

Nie wiem, nikt mnie nie lizal po karku.
                                              • kochanica-francuza Re: W przypadku mezczyzny jest niewielki wybor ;- 11.06.06, 16:15
                                                bleman napisał:

> > calkiem spory.
                                                >
                                                > Naukowcy twierdza inaczej ;-)

Widocznie żyją w celibacie. ;-)
                                                • bleman Re: W przypadku mezczyzny jest niewielki wybor ;- 11.06.06, 16:17
                                                  Chodzi mi o powierzchnie stref erogennych, kobiety maja znacznie wieksza.
                                                  Prawie cale cialo ;-)
                                                  U facetow znikoma jego czesc.
                                              • bitch.with.a.brain Re: W przypadku mezczyzny jest niewielki wybor ;- 11.06.06, 16:16
                                                i dlatego,ze nikt cie nie lizal twierdzisz,że wybor jest mały:)

Pewnie masz na myśli "naukowcow"ktorzy ogłaszaja wyniki badań w cosmo;)

• bleman Re: W przypadku mezczyzny jest niewielki wybor ;- 11.06.06, 16:17
                                                  > i dlatego,ze nikt cie nie lizal twierdzisz,że wybor jest mały:)

mozliwe ;-)

> Pewnie masz na myśli "naukowcow"ktorzy ogłaszaja wyniki badań w cosmo;)

hmm...nie :>
                                                • kochanica-francuza Re: W przypadku mezczyzny jest niewielki wybor ;- 11.06.06, 16:17
                                                  No sam się chłopina nie poliże, żeby sprawdzić ;-)
                                                  • bitch.with.a.brain Re: W przypadku mezczyzny jest niewielki wybor ;- 11.06.06, 16:19
                                                    no wlasnie,na razie zna tylko te miejsca erogenne do ktorych ma dostęp:)
                                                  • bleman Dziwnym nie jest, ale co zrobic ;-) 11.06.06, 16:27

• magnusg Tutaj masz wypowiedzi Becka. 11.06.06, 20:30
              Volker Beck in seinem Beitrag "Das Strafrecht ändern?: Plädoyer für eine
              realistische Neuorientierung der Sexualpolitik" in: Angelo Leopardi (Hg.): Der
              pädosexuelle Komplex, Foerster, Berlin 1988.

"Als Etappenziel kann hier nur eine Versachlichung der Diskussion um das
              Problem der Pädosexualität vorgeschlagen werden. Als strafrechtliche
              Perspektive wäre hier z.B. eine Novellierung ins Auge zu fassen, die einerseits
              das jetzige "Schutzalter" von 14 Jahren zur Disposition stellt [...] oder auch
              eine Strafabsehensklausel. [...] Eine Strafabsehensklausel, wäre sie
              durchgesetzt, würde eine tatsächliche Auseinandersetzung vor Gericht, und, wenn
              die Bewegung stark genug ist, in der Öffentlichkeit um die Frage einer
              eventuellen Schädigung eines Kindes durch sexuelle Kontakte mit einem
              Erwachsenen ermöglichen. [...] Wer für die Lebenssituation der pädohilen
              Menschen etwas erreichen will, muß diese Diskussion mit Aufklärung und
              Entmythologisierung vorbereiten [...] Eine Entkriminalisierung der
              Pädosexualität ist angesichts des jetzigen Zustandes ihrer globalen
              Kriminalisierung dringend erforderlich [...] Allein eine Mobilisierung der
              Schwulenbewegung für die rechtlich im Gegensatz zur Pädosexualität völlig
              unproblematische Gleichstellung von Homo- und Heterosexualität [...] wird das
              Zementieren eines sexual-repressiven Klimas verhindern können - eine
              Voraussetzung, um eines Tages den Kampf für die zumindest teilweise
              Entkriminalisierung der Pädosexualität aufnehmen zu können."

Najciekawsze jest to zdanie-"Eine Entkriminalisierung der Pädosexualität ist
              angesichts des jetzigen Zustandes ihrer globalen Kriminalisierung dringend
              erforderlich "-odkryminalizowanie pedoseksualnosci jest ze wzgledu na obecny
              stan jej globalnej kryminalizacji pilnie wskazane.
              Mowiac prosciej-nalezy zalegalizowac pedoseksualnosc.
              • bleman Kochanica przetlumacz :))) prosze :))) 11.06.06, 21:14

• bitch.with.a.brain Re: Tutaj masz wypowiedzi Becka. 11.06.06, 23:23
                to tłumaczenie jest jakies bełjkotliwe. Czy piszac odkryminalizowanie masz na
                mysli depenalizację? Jesli tak, to Beck nei pisze niczego nowego, ale tez nie ma
                to nic wspolnego z zalegalizowaniem pedofilii.
                • magnusg Re: Tutaj masz wypowiedzi Becka. 12.06.06, 10:15
                  Przepraszam??Wyjecie pedoseksualnosci spod karalnosci nie jest niczym nowym??I
                  jak to nie ma nic wspolnego z zalegalizowaniem???Jezeli jakis czyn nie ma byc
                  objety sankcjami prawa karnego,to jest to legalizacja.No chyba,ze podciagniesz
                  molestowanie dzieci pod wykroczenie karalne 20 zlotowym mandatem???
                  • bitch.with.a.brain Re: Tutaj masz wypowiedzi Becka. 12.06.06, 10:22
                    depenalizacja oznacza,że coś nei jest karane wiezieniem. Tak jest na przykład w
                    przypadku czynów popełnianych przez osoby chore psychicznie.sa kierowane na
                    leczenie psychiatryczne a nei do więzienia.
                    Częśc lekarzy twierdzi,ze pedofilia jest zaburzeniem psychicznym i dlatego nie
                    ma sensu wsadzać pedofila do wiezienia tlyko trzeba go leczyc
                    • magnusg Re: Tutaj masz wypowiedzi Becka. 12.06.06, 13:52
                      Ale Pan Beck nie proponuje zadnej innej formy sankcjonowania pedofilli.On
                      propaguje niekaralnosc tego czynu.Nie ma mowy o leczeniu,tylko pisze o
                      koniecznej dyskusji nad legalizacja i o odkryminalizowaniu tego czynu.
    • bekon6 A moze tak by sie spotkac niepublicznie bez 11.06.06, 15:35
      udzialu policji?
      • bitch.with.a.brain Re: A moze tak by sie spotkac niepublicznie bez 11.06.06, 15:36
        to znaczy że randkę mi proponujesz?:)
        • bleman No tak, zawsze rozchwytywana ;-) 11.06.06, 15:38

• bitch.with.a.brain Re: No tak, zawsze rozchwytywana ;-) 11.06.06, 15:40
            szczegolnie przez tych co mi wymyślaja od dewiantek, lewaczek, socjalistek i
            kretynek:)
            • bleman Rozumiem dewiantka ;-) ale lewaczka ? 11.06.06, 15:41
              a juz kretynka...
              • bitch.with.a.brain Re: Rozumiem dewiantka ;-) ale lewaczka ? 11.06.06, 15:45
                bekon6 wie lepiej:)
                • bekon6 Re: Rozumiem dewiantka ;-) ale lewaczka ? 11.06.06, 16:50
                  randke? no jasne wez pod pache kilka kolezanek/kolegow a ja tez zalatwie
                  chopkow. Napewno cieplo pogadamy sobie
                  • bitch.with.a.brain Re: Rozumiem dewiantka ;-) ale lewaczka ? 11.06.06, 16:52
                    jasne,zaraz zwołam chlopaków z osiedla:)
                    • bleman A to on nie o seksie grupowym pisal? ;-) 11.06.06, 16:53

• bitch.with.a.brain Re: A to on nie o seksie grupowym pisal? ;-) 11.06.06, 16:57
                        widocznie mu sie moje zdjecie nie spodobalo i nie bedzie randki:(
                        • bleman Moze on woli szuflady ? ;-) 11.06.06, 17:00

• bekon6 A ty skad wiesz co lubie? I nie wtryniaj sie jak 11.06.06, 18:06
                            dorosli rozmawiaja.

• bleman Hohoho, 11.06.06, 18:14
                              Ceść mam 13 latek skont klikash ?
                              • tad9 parada była KLĘSKĄ 11.06.06, 19:01

i bardzo dobrze...
                              • bekon6 Re: Hohoho, 11.06.06, 19:06
                                :I Rece opadaja
                                • kochanica-francuza Bleman olej go - on jest przy tobie smarkaty nt 11.06.06, 19:59
                                • bekon6 No i to jest wlasnie argument ZA :] 11.06.06, 20:01

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka