pavvka 17.12.07, 12:38 Czy feministki użyłyby czegoś takiego: www.comiesiac.pl/401.html?*session*id*key*=*session*id*val*? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eat.clitoristwood Re: Pytanie w stylu Dziewica 17.12.07, 12:49 Najbardziej podobają mi się te woreczki. Już widzę te radosne dziewczyny, starsze i młodsze, wymachujące wesoło woreczkami na ulicy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Pytanie w stylu Dziewica 17.12.07, 13:00 poproszę chłopaka żeby mi kupił na gwiazdkę w sam raz taki mikołajowy woreczek... Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Pytanie w stylu Dziewica 17.12.07, 12:51 Hm... 90 zł to trochę drogo za kawałek gumy. Musiałabym poznać jakieś wiarygodne opinie z pierwszej ręki, żeby kupić i spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Pytanie w stylu Dziewica 17.12.07, 12:56 no ale 90 zł raz na 10 lat to się bardzo opłaca!!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Pytanie w stylu Dziewica 17.12.07, 12:54 "można go używać nawet przez 10 lat " hehehe ;O Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Pytanie w stylu Dziewica 17.12.07, 12:56 Nie brzmi to wiarygodnie. Szczególnie przy regularnej sterylizacji nie wierzę, że zachowa swoje właściwości przez tyle lat. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Pytanie w stylu Dziewica 17.12.07, 12:59 a wręcz obleśnie używać czegoś takiego przez 10 lat jeszcze się rozleci i ci gdzieś ugrzęźnie Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Pytanie w stylu Dziewica 17.12.07, 22:11 a najlepiej kupić na spółkę z przyjaciółka:) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Pytanie w stylu Dziewica 17.12.07, 14:48 "Kilka dni temu po raz pierwszy użyłam MoonCup ..." i tak dalej ... Materdeju, ależ koszmarny, pozbawiony inwencji copywriting na pierwszej stronie. Kto to pisał? Grzegorz Rasiak? Gdybym popełniał takie banały nie zarobiłbym na swojej ulubione warzywa na patelnię ... Że o strunach nie wspomnę. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: no widzicie 17.12.07, 15:00 okres nie jest taki zły i jeszcze można się w kubeczku zakochać wcale nie trzeba na księcia czekać zawsze to coś Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Pytanie w stylu Dziewica 17.12.07, 19:25 Nie uzylyby: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=71493131&v=2&s=0 Jakies mi sie to wydaje dziwaczne i niepraktyczne. Gdzies na forach angielskich czytalam potworna historie o zassanej divie, ktora sie w koncu odessala z podejrzanym mlasnieciem i zakrwawila cala łazienke w pracy jednej pani oraz tej pani ubranko. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Pytanie w stylu Dziewica 17.12.07, 22:05 Ja chyba jednak wolę tradycyjne podpaski od tego wynalazku. Czy to w ogóle ma jakieś atesty? Nie mam zaufania do takich "wynalazków". Odpowiedz Link Zgłoś
fergie1975 Re: Pytanie w stylu Dziewica 18.12.07, 00:27 hm, ciekawe czy przynajmniej jest przyjemnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
watermelon_woman Re: Pytanie w stylu Dziewica 18.12.07, 21:56 Ktos pytal o opinie z pierwszej reki, wiec sie zglaszam ;) Ja uzywam divacup od 7 lat i jestem zadowolona. Sprowadzilam sobie to cudo z Kanady, bardziej ze wzgledow ekologicznych niz feministycznych. A tak by the way - jaki to ma zwiazek z feminizmem? ;) Ogolnie jest naprawde wygodny, z tym, ze opinie, ze zapomina sie, ze sie ma okres nalezy wlozyc miedzy bajki... W sumie "odczucia" takie jak przy tamponach, czyli w sumie sie go nie czuje, tylko bez "wysuszania". Divacup, czy mooncup i inne wersje nie sa tanie, ale ja przeliczylam sobie koszty podpasek i tampaxow i wyszlo mi, ze sie oplaca. Od 7 lat kupuje tylko raz na kilka miesiecy paczke wkladek i wsio. Poza tym dla tych, ktore zdecyduja sie sprobowac: nie zniechecajcie sie przez pierwsze dwa, moze trzy cykle, potem nabiera sie wprawy i jest naprawde wygodnie. A gdyby ktos mial jakies bardziej szczegolowe pytania, to zapraszam na priv - o wlasnej fizjologii.... na publicznym forum... no nie uchodzi ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pytanie w stylu Dziewica 19.12.07, 16:01 watermelon_woman napisała: > Ktos pytal o opinie z pierwszej reki, wiec sie zglaszam ;) > > Ja uzywam divacup od 7 lat i jestem zadowolona. Sprowadzilam sobie to cudo z > Kanady, bardziej ze wzgledow ekologicznych niz feministycznych. A tak by the wa > y > - jaki to ma zwiazek z feminizmem? ;) O tyle, że feminizm łączy się często w powszechnym odczuciu z ekologią, no i że istnieje nurt "ekofeminizm" > > Ogolnie jest naprawde wygodny, z tym, ze opinie, ze zapomina sie, ze sie ma > okres nalezy wlozyc miedzy bajki... W sumie "odczucia" takie jak przy tamponach > , Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Pytanie w stylu Dziewica 19.12.07, 16:06 > A tak by the way > - jaki to ma zwiazek z feminizmem? ;) W założeniu nie było żadnego - dlatego to wątek w stylu Dziewica. Odpowiedz Link Zgłoś
watermelon_woman Re: Pytanie w stylu Dziewica 19.12.07, 21:36 Rzeczywiscie, ekofeminizm... Jestem ekofeministka w takim razie :) Bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Pytanie w stylu Dziewica 22.12.07, 14:36 hehe :) ja to wspolczuje Kobieta sam wiem jak cos boli a trzeba sie skupic, nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pytanie w stylu Dziewica 22.12.07, 16:34 dziewice napisał: > hehe :) ja to wspolczuje Kobieta ja to współczuje kobieta? co to miało być? współczujesz kobietą? czyli odczuwasz współczucie za pomocą kobiety? chyba że odczuwasz współczucie wobec kobiet - wtedy współczujesz kobietOM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Pytanie w stylu Dziewica 23.12.07, 00:15 Dziewic, nie miej pretensji do Kochanicy, lecz popracuj nad tym, aby Twoja wypowiedź była bardziej logiczna. Bo nie wiem, czy Ty odczuwasz za pomocą kobiety, analogia do wycieram się za pomocą ręcznika, czy zwracasz się do kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Pytanie w stylu Dziewica 23.12.07, 00:28 s/ja to wspolczuje Kobieta sam wiem jak cos boli a trzeba sie skupic, nic ciekawego/wspolczuje Wam Kobiety/g czy teraz zgodzicie sie ze mna? :) Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Pytanie w stylu Dziewica 23.12.07, 00:35 > czy teraz zgodzicie sie ze mna? :) masz problemy z ortografia. Wspolczujesz kobietOM, a spotykasz sie z kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Pytanie w stylu Dziewica 23.12.07, 00:46 faktycznie, coz Wam moge powiedziec - dziekuje za wsparcie :) od dzis bede wspolczul Kobietom (damn nie lubie koncowek om). Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Pytanie w stylu Dziewica 23.12.07, 01:01 (damn nie lubie koncowek om). No bo byly naduzywane przez milosciwie nam panujacych, ale ich brak jest rowniez zalosny jak nadmiar. Nie pamietam regol, bo to u mnie jest automatyczne, ale ma to jakiszwiazek z liczba pojedyncza i mnoga, Odpowiedz Link Zgłoś
mali-naaa Re: Pytanie w stylu Dziewica 23.12.07, 01:36 a czemu kobieta mialaby czegos takiego nie zalozyc?? jak wygodne i poreczne to pewnie ze tak! narazie to nowosc i wyglada kosmicznie, ale mysle ze pewnie z czasem sama sie do tego przekonam, jak do tamponow- rewelacja!!! biedne nieuswiadomione kobiety ktore zyja w swiecie podpasek-fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza ??? 23.12.07, 14:49 jestem jak najbardziej uświadomiona o istnieniu tamponów i świadomie wybieram podpaski, bo mi wygodniej dlaczego fuj? krew to krew Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: ??? 23.12.07, 18:10 kochanica-francuza napisała: > jestem jak najbardziej uświadomiona o istnieniu tamponów i świadomie wybieram > podpaski, bo mi wygodniej > > dlaczego fuj? krew to krew Ja również zdaję sobie sprawę z istnienia tamponów, ale bardziej pasują mi podpaski. Czy jak ktoś woli białą czekoladę od mlecznej, to jest gorszy? każdy ma inne potrzeby i inny gust. Tego nie można wartościować. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Pytanie w stylu Dziewica 23.12.07, 15:45 > biedne > nieuswiadomione kobiety ktore zyja w swiecie podpasek-fuj! Na szczescie mamy wreszcie prawo wyboru. Ale to nie powod by deprecjonowac inne niz nasze upodobania. Odpowiedz Link Zgłoś